Barcelona: Vilanova állapota stabil, a közérzete rossz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.25. 09:44
null
Vilanova ismét kórházba került (Fotó: Action Images)
A barcelonai Mundo Deportivo sportnapilap internetes kiadásának friss híre arról számolt be, hogy stabil az állapota Tito Vilanovának. Amint arról tegnap már beszámoltunk: a katalánok egykori labdarúgóján, tavaly nyárig volt vezetőedzőjén tegnap sürgősségi műtéti beavatkozást hajtottak végre.

 

A daganatos betegséggel küzdő sportember fájdalmak miatt ment abba a kórházba, amelyben 2011 óta, az első operációját követően kezelik. A gyors vizsgálatok eredményei olyan rosszak lettek, hogy már haza sem mehetett. Az első vélemények szerint a radikális kemoterápiás és gyógyszeres kúra mellékhatásai miatt alakultak ki szövődmények a gyomrában, amely azonnali beavatkozást igényelt.

A sajtó egyelőre részinformációkkal rendelkezik a nyilvánossággal szemben tavaly nyár óta távolságot tartó, nyilvános helyeken ritkán látott Vilanova aktuális egészségi állapotáról és közérzetéről. Nem véletlen, a szakember kérése volt, hogy a sajtó ne zavarja őt, így a családjára, szeretteire, valamint a gyógyulásra tudjon nyugodtan koncentrálni.

A cikk beszámolt még egy olyan baráti ebédmeghívásról, amelyet Vilanova kapott május elejére. Ő azonban tömör és fájdalmasan szomorú sms-ben válaszolt, amelyben az állt, hogy számára május túl messze van.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik