Rio 2016: Kenderesi a nyilatkozatairól, Cseh László Tokióról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.24. 09:47
A Rióban olimpiai ezüstérmet szerző úszó, a 30 éves Cseh László nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a 2020-as tokiói olimpiáig versenyez. Igaz, biztosra sem mondta. A bronzérmes Kenderesi Tamás jövőre aranyérmes lenne a budapesti vb-n.

„Talán túl görcsösen meg akartam nyerni ezt az olimpiai aranyat – mondta Cseh László a Nemzeti Sport Online-nak a magyar sportolók fogadására megrendezett eseményen a Syma-csarnokban. – Pedig vannak olyan pillanatok az életben, amikor picit el kell engedni bizonyos célokat. Azt most nem jelenteném ki, hogy biztosan ott leszek Tokióban, mert lehet, hogy holnap úgy ébredek, többé úszni sem szeretnék. Viszont nem is zárom ki ezt a lehetőséget. Tokió még messze van, mostantól a budapesti világbajnokságra koncentrálok.” Cseh László a Nemzeti Sport Online-nak a magyar sportolók fogadására megrendezett eseményen a Syma-csarnokban. – Pedig vannak olyan pillanatok az életben, amikor picit el kell engedni bizonyos célokat. Azt most nem jelenteném ki, hogy biztosan ott leszek Tokióban, mert lehet, hogy holnap úgy ébredek, többé úszni sem szeretnék. Viszont nem is zárom ki ezt a lehetőséget. Tokió még messze van, mostantól a budapesti világbajnokságra koncentrálok.”

Kenderesi Tamás tucatjával adta az aláírásokat, de ez nem akadályozta meg abban, hogy beszéljen a nagy visszhangot kiváltó riói nyilatkozatairól.

„Fent vagyok a Facebookon, így természetesen követtem, hogy milyen hatást váltanak ki a nyilatkozataim. Még engem is meglepett, hogy mennyien foglalkoztak ezzel. Nem tartom magam megmondóembernek, viszont mindig őszinte vagyok, és közben igyekszem magamat adni.”

A fiatal úszó a jövő évi célokkal kapcsolatban elmondta: egyértelműen a jövő évi, budapesti világbajnokság szerepel majd a fókuszban, amelyen aranyérmet szeretne nyerni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik