Az erő velük volt - KREatin

2464093 24640932464093 2464093
Vágólapra másolva!
2012.06.10. 22:06
A harmadosztály interjúit természetesen nem mással, mint az osztályt fölényesen nyerő KREatinnal zárjuk. A csapat az egyetlen a PLL mezőnyében...

A harmadosztály interjúit természetesen nem mással, mint az osztályt fölényesen nyerő KREatinnal zárjuk.

A csapat az egyetlen a PLL mezőnyében, amely nem a Pázmány valamelyik karából meríti a játékosait, ha úgy tetszik "külsős". Nevezésüket a szervezők a két egyetem jó viszonyára tekintettel fogadták el, ez azonban nem jelenti azt h a jövőben felhagynánk felhagynák a Liga eddigi gyakorlatát, zártságát.

A károlis srácok nem moralizálták túl a nevezésük körüli izgalmakat, helyette hasonló könnyedséggel gázoltak át a mezőnyön, mint a Vaskapu tette azt két osztállyal feljebb.

Hogy milyennek értékelik a szezont? Hogy kit tartanak a legnagyobb riválisuknak?
A kérdésekre Potyondi László, a csapat kapitánya adja meg a választ:

Adatlap:

Név: KREatin

Liga: III. osztály

Pontszám: 28

Rúgott gól: 64

Kapott gól: 14

Gólkülönbség: 50

Itt megtalálod őket: :D

1. Mik voltak az elvárásaitok és ezeket mennyire sikerült teljesíteni?

- Az elvárásunk már az első forduló előtt a III. osztály megnyerése, illetve a feljutás volt, az első fordulót követően pedig az, hogy a bajnokságot veretlenül fejezzük be. Utóbbi sajnos nem sikerült, de azt hiszem csalódottságra nincs okunk.


2. Egytől tízig terjedő skálán hogyan értékeled a szezont (1 - Szhégyen 10 - Csoda)?

- 10-est semmiképpen sem adnék, hiszen nem tartom csodának, hogy az első helyen végeztünk. Ősszel a II. osztályban, illetve tavasszal az első osztályban :) fog kiderülni, hogy mire is vagyunk igazán képesek. Az osztályzatom egy erős 6-os!


3. Jellemezd a csapatodat, mik a fő erényeitek és miben kéne javulnotok?

- Fő erényünk a játékosaink egyéni képességeiben rejlik. Javulnunk pedig játékosaink egyéni pontosságában kellene, hiszen többször előfordult, hogy késve érkeztünk a mérkőzésekre, így emberhátrányban kezdtünk. A csapat egyéb gyengeségei majd komolyabb megpróbáltatások után fognak felszínre kerülni.


4. Mi volt a tavasz legszebb pillanata?

- Az egész tavaszi szezon szép volt számunkra. :)


5. Ha volt mélypont, mi volt az?

- Kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottunk az egész félévben, nem igazán tudok mélypontot felidézni, kivéve azt, amikor egy percen múlt, hogy a BHÖK-Spartacus ellen ne tudjunk kiállni, de végül szerencsére befutottak játékosaink.


6. Ha ki kéne valakit emelned a csapatodból, ki lenne az és miért?

- Nem szívesen emelnék ki senkit, hiszen az elért sikert a csapat egésze érdemelte ki, azonban a KREatin kapta a legkevesebb gólt, amit Szlezák Milán kapusteljesítményének is köszönhetünk. Illetve mi lőttük a legtöbb gólt is, amihez nagy mértékben hozzájárult Mező István, aki végül gólkirály is lett.


7. Mi a véleményed a harmadosztályról?

- A csapatok roppant szimpatikusak, végig küzdöttek, hajtottak. Külön kiemelném a KPI-t, hiszen küzdőszellemük példaértékű. Negatívumként említeném, hogy az osztály mérkőzéseire kevés szurkoló látogat ki, remélem a jövőben ez változni fog!


8. Kit tartasz a legfőbb riválisotoknak a PLL-ben?

- Legfőbb riválisunk a Vaskapu FC, hiszen ha náluk jobbak vagyunk, akkor mindenkinél jobbak vagyunk. Erre viszont még várnunk kell.


9. Mik a terveitek az őszi szezonra?

- Egyértelmű célunk feljutni az I. osztályba.


10. Szeretnél még valamit megosztani az olvasókkal?

- Szeretnék köszönetet mondani a PLL szervezőinek, hogy lehetővé tették az indulásunkat külsős csapatként.

Köszönjük!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik