Serie A: Ha Olaszországba igazolnék… – Kylian Mbappé

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2023.02.28. 16:05
Mint arról beszámoltunk, Kylian Mbappé a második helyen végzett Lionel Messi mögött az Év futballistája-díj rangsorában. A francia klasszis azonban nem szomorkodott a gálán, sőt, még egy olasz szurkoló váratlan kérdésére is válaszolt!

Mbappé a FIFA-gálán épp arra várt, hogy átvághasson a tömegen, mikor egy olasz szurkoló hozzászegezte a kérdést: „Melyik csapathoz igazolna, ha egyszer Olaszországba szerződne?”„Melyik csapathoz igazolna, ha egyszer Olaszországba szerződne?”

A legtöbben erre maximum egy mosollyal reagálnának, Mbappénál azonban úgy tűnik, be volt készítve a válasz, ugyanis azonnal rávágta, ha Olaszország, akkor csak az AC Milan jöhet szóba!


Akik régóta követik a francia támadó pályafutását, azoknak ez persze nem lehet olyan óriási meglepetés, hiszen Mbappé korábban elismerte, gyermekkora óta szurkol a piros-feketéknek.

„Különleges a kapcsolatom az AC Milannal. Gyermekkoromban sokat vigyázott rám egy olasz hölgy, így sok időt töltöttem vele, és a családjával. Ők mind az AC Milannak szurkoltak, így én is rengeteg Milan-meccset láttam” – mondta korábban a Gazzettának a francia.

Mbappé Milánóba menne, ha rajta múlna (Fotó: Getty Images)
Mbappé Milánóba menne, ha rajta múlna (Fotó: Getty Images)

Bár arra jelen állás szerint nem sok esély van, hogy Milánóban ki tudnák gazdálkodni Mbappé fizetését, a csapat szurkolóinak így is apró reménysugár lehet a támadó mondata.

A legfrissebb hírek szerint ugyanis a francia nem akarja meghosszabbítani Párizsban a 2025-ben lejáró szerződését…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik