nemzetisport.hu
2020.03.21 20:46 Frissítve: 2020.03.21 21:15

Milan: Paolo Maldini és fia koronavírustesztje is pozitív lett

Az AC Milan a hivatalos honlapján kiadott közleményben jelezte, hogy a klubikon, jelenleg a milánóiak sportigazgatójaként dolgozó Paolo Maldini és fia, Daniel koronavírustesztje is pozitív lett.

Daniel és Paolo Maldini is megfertőződött (Fotó: AC Milan)

 

Az AC Milan tájékoztatása szerint Paolo Maldini tudatában volt annak, hogy érintkezett olyan személyekkel, akik elkapták a koronavírust, és miután jelentkeztek nála is a tünetek, elvégezték a koronavírustesztet, amely pozitív lett, de nemcsak a technikai igazgatóról, hanem fiáról, Danielről is kiderült, hogy megfertőződött a vírussal. Daniel Maldini a Milan U19-es csapatának a tagja, de februárban a Verona ellen a Serie A-ban is bemutatkozott.

A klub közleménye szerint apa és fia jól vannak, és két hete már amúgy is otthon tartózkodnak, nem érintkeznek másokkal. Most karanténban is maradnak, amíg a megfelelő egészségügyi protokollok alapján nem nyilvánítják gyógyultnak őket.

Mint arról beszámoltunk, szombaton a Juve argentin sztárja, Paulo Dybala is bejelentette, hogy elkapta a vírust.

2022.11.06 03:00:42

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A „zebrák” négy egymás elleni mérkőzés után győzték le az Intert.

2022.11.03 00:09:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Úgy 36 millió euró járna Allegrinek, hiszen még több mint két év van hátra a szerződéséből. Ráadásul nem elhanyagolható szempont, hogy a hosszú távra megoldást jelentő nevek közül jelenleg csak Zinédine Zidane és Thomas Tuchel elérhető.

2022.10.17 21:41:30

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A vezetőség pajzsként használja a sérült játékosokat, Pogba és Chiesa visszatérésétől várják a csodát, de ez mellébeszélés. A Juventus stílusa most nem modern, nincs benne dinamika, sok és gyors futás, még kevesebb elöl a kreativitás, és persze a manapság hatékony letámadás, agresszív labdaszerzés sem működik.

2022.10.10 20:50:33

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Nyilván nem véletlen Maradona mind sűrűbb emlegetése és a hozzá kapcsolódó párhuzamok. Eddig csak az argentin csillaggal a csapatban tudott bajnoki címet és európai kupát nyerni a Napoli. Márpedig ebben az idényben immár aligha lehet más a cél, mint begyűjteni egy nagy trófeát odahaza vagy Európában, az eddigi szereplés minden reményre feljogosítja a csapatot.

2022.10.08 05:31:49

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Kikaptak, így továbbra is nyeretlenek idegenben a „zebrák”.