Serie A: Cassano a Parmában folytatja - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.04. 09:19
null
Cassano a 99-es mezben játszhat a Parmában (Fotó: fcparma.com)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Parma hivatalos honlapján jelentette be, hogy Antonio Cassano náluk folytatja pályafutását.

Az Intertől távozó támadó megszerzésének részleteit nem hozták nyilvánosságra, csak annyit közöltek, hogy a bemutatásra 18.30-tól kerül sor. Az olasz lapok szerint három évre ír alá Cassano, akit Tommaso Ghirardi, a Parma elnöke úgy jellemzett, mint regnálásának legnagyobb igazolását. Cassano a 99-es számú mezt fogja viselni új klubjában.

Az eredeti hírek arról szóltak, hogy Cassano, valamint Matías Silvestre kölcsönben érkezik az Intertől a Parmához, ahonnan Isak Belfodil pedig Milánóba távozik. Silvestre később nem ment bele a cserébe, így került Cassano végleg a Parmába, míg az Inter Belfodil játékjogának felét szerezte meg. A 21 éves algériai támadó várhatóan öt évre kötelezi el magát az Interhez.

A Bari akadémiáján nevelkedő Cassano csupán egy évet töltött az Internél, pályafutása során korábban megfordult a Romában, a Real Madridban, a Sampdoriában és a Milanban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik