Boksz: Mayweather június 6-án tér vissza – a vlogger ellen...

P. K.P. K.
2021.04.28. 08:24
A 44 éves, négy éve nem aktív, korábbi ökölvívó világbajnok, Floyd Mayweather (50–0, 27 KO/TKO) hivatalosan is bejelentette, hogy június 6-án visszatér a ringbe, igaz nem egy bokszoló, hanem a szintén amerikai videóblogger, Logan Paul ellen.

„Aláírtuk a történelmi eseményről szóló megegyezést” – posztolta az ötven meccs után is veretlen, a visszavonulását már többször bejelentő, négy éve nem bokszoló, korábbi váltósúlyú világbajnok, Floyd Mayweather. Ellenfele a videóblogger Logan Paul lesz, akivel eredetileg februárban csapott volna össze, de az a mérkőzést határozatlan időre elhalasztották.„Aláírtuk a történelmi eseményről szóló megegyezést” – posztolta az ötven meccs után is veretlen, a visszavonulását már többször bejelentő, négy éve nem bokszoló, korábbi váltósúlyú világbajnok, Floyd Mayweather. Ellenfele a videóblogger Logan Paul lesz, akivel eredetileg februárban csapott volna össze, de az a mérkőzést határozatlan időre elhalasztották.

A mostani bejelentés szerint a felek június 6-án, Miamiban, a Hard Rock Stadionban mérkőznek meg. A részéletek, hogy hány menetes lesz a mérkőzés, milyen méretű kesztyűkkel, milyen szabályrendszerben küzdenek a felek még nem ismertek – ezekről hamarosan tájékoztatást adnak a szervezők, a Mayweather Promotions, a Fanmio és a Showtime.

Mayweather ökölvívó-mérkőzésen legutóbb 2017-ben, az egyébként ketrecharcos Conor McGregor ellen lépett szorítóba és győzött TKO-val a 10. menetben. Azóta Japánban volt egy simán megnyert bemutatómeccse, de az nem bokszmérkőzés volt, nem is számították bele a hivatalos mérlegébe (a McGregor elleni meccset igen).

A videóblogjaival híressé vált, eredetileg színész, rendező, 26 éves Logan Paul két bokszmeccsen van túl, a brit youtuber KSI ellen, akivel először döntetlenre végzett, a második meccsükön viszont kikapott. Logan Paul szintén blogger testvére, Jake Paul is bokszolt nemrég a Mike Tyson–Roy Jones Jr. bemutató mérkőzés felvezető programjában, amikor kiütötte a volt NBA-kosarast, Nate Robinsont.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek