Találatok a Végh Gábor címkére

Találatok száma: 15

ZTE: Sallói István távozása sokként érte Végh Gábort

2021-12-21 20:38:43

Az NB I-es  ZTE FC elnöke, Végh Gábor a klub hivatalos honlapján értékelte a bajnokságban 5. helyen telelő csapat 2021-es évét.

ZTE Végh Gábor Sallói István NB I

NB I: edzőváltásdömping – alig 10 hónap jut egy edzőnek!

2021-11-18 20:55:05

Elképesztő edzőváltásdömping érte el az NB I-et, Hornyák Zsolt és Csertői Aurél a nem is oly régi, 2019-es érkezésével csúcstartó, az idén pedig már kilenc klub cserélte le szakvezetőjét, egyik-másik többször is. A jelenlegi élvonalbeli átlagedző kevesebb mint tíz hónapja dolgozik csapatánál. Mi lehet ennek az oka? Elemzésünkben erre keressük a választ.     

Végh Gábor Révész Attila NB I Hornyák Zsolt Elek Gábor Csertői Aurél

ZTE: A Fradi ellen Waltner Róbert vezeti a csapatot – Végh Gábor

2021-10-04 12:58:39

Waltner Róbert és stábja vezeti a Zalaegerszeget a Ferencváros ellen a labdarúgó NB I következő fordulójában – erősítette meg a klub honlapján Végh Gábor, a zalaiak tulajdonosa.

labdarúgó NB I Zalaegerszeg ZTE Waltner Róbert Végh Gábor NB I

NB II: két fehérvári ígérettel szerződött a Budaörs

2020-08-14 19:39:47

Zeke Márió, Nyári Patrik és Végh Gábor csatlakozott a Budaörs keretéhez, akár már a vasárnapi bajnokin pályára léphetnek – tudtuk meg péntek este az NB II-es labdarúgócsapat hivatalos honlapjáról.

magyar átigazolás Zeke Márió Végh Gábor Nyári Patrik NB II Budaörs

ZTE: „Ha a Bundesligában lehetőséget kapnak a fiatal edzők, nekünk sincs mitől tartani”

2020-07-21 09:31:10

Három héttel a bajnokság kezdete előtt a ZTE FC kerete sem teljes, és mivel az átigazolási időszak ezúttal szeptember végéig tart, a vezetőség próbál taktikázni, hogy a lehető legjobb összetételben szerepelhessenek a kék-fehérek.

Zalaegerszeg ZTE Végh Gábor Sallói István NB I Boér Gábor

ZTE: A játékvezető elrontott mindent – Végh Gábor

2020-02-25 09:34:40

A ZTE FC tulajdonosa, Végh Gábor szerint nem feltétlenül az edzőváltás lehet a döntő, hanem a rossz bajnoki lebonyolítás, a játékvezetők vitatott munkája és az összefogás hiánya.

labdarúgás Zalaegerszeg ZTE Végh Gábor NB I

ZTE: Ez azért így nehéz – Végh Gábor a zalaegerszegi helyzetről

2020-02-11 13:47:48

A magyar játékosokból hiányzó felelősségvállalási hajlandóságról, a ZTE egyfajta „magára hagyatottságáról” is beszélt Végh Gábor, a labdarúgó NB I-ben a kiesés elkerüléséért harcoló zalaegerszegi klub tulajdonosa, aki a hétfői edzőváltás alkalmából volt a DIGI Sport Reggeli Start című műsorának vendége.

ZTE Végh Gábor NB I

Hosszabbított a ZTE egyik sikerkovácsa – mit tehet egy sportigazgató?

2019-05-02 09:48:30

Az NB I-ben egyszeres bajnok Zalaegerszegi TE szerdán, a Cegléd legyőzésével biztossá tette, hogy 2012 után visszajut az első osztályba. A siker kapcsán Sallói István sportigazgatóval beszélgettünk, aki nyáron érkezett az NB II-es klubhoz és olyan keretet tudott összerakni, amellyel hétévnyi másodosztályú szereplés után sikerült kivívnia a feljutást a tavaly még éppenhogy benn maradó zalaiaknak. A sportvezetőtől megtudtuk, hosszabbított a klubbal, vagyis az élvonalban is folytatja a munkát.

Zalaegerszeg ZTE Végh Gábor Sallói István NB II

NB II: „Látszott a két klub közötti különbség a pályán kívül is”

2019-04-12 12:32:01

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Öt éve lett a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE FC többségi tulajdonosa Végh Gábor, aki először a város támogatásával stabilizálta a klub helyzetét, majd azóta a csapat – három évvel ezelőtt – közel járt az NB I-hez, de – tavaly – az NB III-hoz is. Ma a zalaiak ismét az első osztályhoz állnak közel, hiszen hét ponttal előzik meg legfőbb vetélytársukat, a Gyirmót FC Győrt, és tízzel a harmadik Kaposvárt.

labdarúgó NB II Zalaegerszeg ZTE Végh Gábor NB II

NB II: „Jó futballt és eredményes csapatot akarok” – ezért váltott edzőt a ZTE

2018-09-04 08:33:38

Végh Gábor, a labdarúgó NB II-ben szereplő Zalaegerszegi TE többségi tulajdonosa közleményben indokolta, miért vált meg Nagy Tamás vezetőedzőtől – annak ellenére, hogy a másodosztályú együttes hét forduló után a tabella harmadik helyen áll.

Zalaegerszeg ZTE Végh Gábor Nagy Tamás NB II

Honvéd: Minden társaságom eladó, ha érkezik ajánlat – Hemingway

2018-05-29 14:20:03

A szezon végéhez közeledve ismét felröppent a pletyka, hogy George F. Hemingway, a Honvéd labdarúgócsapatának tulajdonosa eladná a klubot és annak utánpótlásközpontját, az általa alapított Magyar Futball Akadémiát. A sportvezető a Nemzeti Sport Online megkeresésére reagált a híresztelésre.

ZTE Végh Gábor NB II NB I Magyar Futball Akadémia George F. Hemingway

NB II: a ZTE-ből Olaszországba – légiósnak állt a középpályás

2018-01-26 16:45:41

A labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE középpályása, Végh Gábor az olasz harmadosztályú Santarcangelóhoz került kölcsönbe – adta hírül az itáliai klub a hivatalos honlapján.

olasz foci magyar átigazolás Zalaegerszeg ZTE Végh Gábor Serie C

NB II: fél év türelmet kér a ZTE-tulaj, ha nem lesz előrelépés, távozik

2017-12-12 08:50:03

A tizennegyedik helyen telel a labdarúgó NB II-ben a ZTE, amelynek tulajdonosa, Végh Gábor szokatlan közleményt intézett a klub szurkolóihoz.

Zalaegerszeg ZTE Végh Gábor NB II

ZTE: elnököt és klubigazgatót is adtak a szlovén csapatnak

2017-07-11 09:31:14

Egyre szorosabb az együttműködés a ZTE FC és a Nafta Lendava között. A két klub korábban is gyakorta játszott egymással tesztmérkőzéseket, illetve szakmai téren is segítette egymást. Most minden eddiginél jelentősebb a munkakapcsolat.

Zalaegerszeg ZTE Végh Gábor Nafta Lendava NB II Kocsárdi Gergely

NB II: Gellei lesz a szakmai igazgató Zalaegerszegen

2014-05-30 15:08:35

A labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE FC új tulajdonosa, Végh Gábor a zaol.hu-nak adott interjújában beszélt először a személyi változásokról: a szakmai igazgató Gellei Imre lesz, míg Lendvai Miklós utánpótlás-igazgatóként tevékenykedik tovább.

Zalaegerszeg ZTE Végh Gábor NB II Lendvei Miklós Gellei Imre