Találatok a Tihany Viktor címkére

Találatok száma: 3

Az M4 Sporttól a sportállamtitkárságra – Tihany Viktor nem bánta meg a váltást

2023-03-04 19:09:02

Mikrofonnal a kezében ismertük meg, láttuk a pálya szélén, de az M4 Sport stúdiójában is műsorvezetőként – leginkább akkor, amikor labdarúgás, kézilabda, kosárlabda és kajak-kenu volt terítéken. A sport szeretetét kicsi kora óta hordozza magában, menet közben ehhez társult a televíziózás iránti szerelem, ám 17 év után talán éppen időben jött az új lehetőség: Tihany Viktor 2022 júniusa óta a sportállamtitkárság kommunikációs igazgatójaként dolgozik a magyar sportért.

interjú Tihany Viktor Képes Sport

Tusványos 2022: hallgassa meg a sportfilmekről szóló beszélgetést a Sportrádióban!

2022-08-05 12:39:21

„Újra vannak magyar sportfilmek!” felütéssel három sportfilmről folyt izgalmas diskurzus a Tusványoson. A Buzánszky Jenő Sportteraszon az Anya, a bajnok című, Kozák Danutáról szóló és az Amíg a vérem hajt című, a leukémiából felépült Gereben Lívia kosárlabdázó történetét feldolgozó filmek szerző-szerkesztőjét, Tihany Viktort, az M4 Sport műsorvezető-kommentátorát és Lajos Tamás filmproducert, a Katinka című, Hosszú Katinkát bemutató alkotás producerét kérdezte a moderátor, Szabó László.

Tusványos Tihany Viktor Sportrádió Lajos Tamás

Tusványos 2022: Nem sportfilmnek fogtam fel a Katinkát – Lajos Tamás

2022-07-21 13:38:44

„Újra vannak magyar sportfilmek!” felütéssel három sportfilmről beszélgettek csütörtökön Tusványoson, vagyis a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor az erdélyi Tusnádfürdőn, ahol a Szerencsejáték Zrt. és a Nemzeti Sport közös kezdeményezésében most először egyedülálló sporttematikájú program van a központi helyszínen mindennap. A Buzánszky Jenő Sportteraszon az Anya, a bajnok című, Kozák Danutáról szóló és az Amíg a vérem hajt című, a leukémiából felépült Gereben Lívia kosárlabdázó történetét feldolgozó filmek szerzője–szerkesztőjét, Tihany Viktort, az M4 Sport műsorvezető-kommentátorát és Lajos Tamás filmproducert, a Katinka című, Hosszú Katinkát bemutató alkotás producerét kérdezte a moderátor, Szabó László.

Tusványos Tihany Viktor Lajos Tamás Kozák Danuta Katinka Hosszú Katinka