Találatok a Tajti Norbert címkére

Találatok száma: 14

NB II: egy kapus távozott Siófokról, egy másikat kölcsönadnának

2020-01-09 13:06:26

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Tajti Norbert biztosan elhagyja a labdarúgó NB II-ben szereplő BFC Siófokot, míg Benke András a több játéklehetőség reményében távozhat a klubtól – számolt be róla a Balaton-partiak honlapja.

magyar átigazolás Tajti Norbert Siófok NB II átigazolás NB II Benke András

NB II: nyár elején távozott, most visszatért a kapus Siófokra

2019-08-17 11:04:24

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Balszerencsés szériát fogtak ki a labdarúgó NB II-ben szereplő BFC Siófok kapusai, hiszen a közelmúltban Benke András és Molnár Péter is megsérült, így csak Hutvágner Gergely maradt bevethető ezen a poszton a keretben. A klub vezetősége ezért újra szerződtette a nyár elején távozó Tajti Norbertet – számolt be róla a klub honlapja.

magyar átigazolás labdarúgó NB II Tajti Norbert Siófok NB II átigazolás NB II

NB II: lejárt a szerződése, távozik a rutinos kapus Siófokról

2019-07-03 17:16:06

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Június 30-án lejárt a labdarúgó NB II-ben szereplő BFC Siófok kapusának, Tajti Norbertnek a szerződése, amelyet nem hosszabbítottak meg a felek – számolt be róla a klub honlapja.

magyar átigazolás labdarúgó NB II Tajti Norbert Siófok NB II átigazolás NB II

NB II: fiatal védő jött Siófokra, a kapus visszatért

2016-07-25 20:01:50

Lassan teljessé válik a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok kerete, a klubnál folytatja pályafutását a kapus Tajti Norbert és a hátvéd Tamaskó Ádám is – számolt be róla a klub honlapja.

labdarúgó NB II Tajti Norbert Siófok NB II átigazolás NB II BFC Siófok

NB II: nyolc próbázó Siófokon, visszatérhet a kapus

2016-07-07 18:57:06

Első felkészülési mérkőzésen a Szekszárd otthonában 3–1-es győzelmet aratott a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok. A csapatban több próbajátékos és akadémista is pályára lépett: Engel Alex, Tajti Norbert, Pintér Norbert, Tóth Jeremy, Kovács Dávid, Szilágyi Zoltán, Micsinai Miklós, illetve Tamaskó Ádám – számolt be róla a klub honlapja.

magyar átigazolás Tajti Norbert Siófok Pintér Norbert NB II átigazolás NB II

Gólkirály is állt már kapuban – „kint” és „bent”, két külön világ?

2015-04-21 14:35:24

A labdarúgó első és második vonalban több olyan kapust is találunk, aki mezőnyjátékosként kezdte pályafutását. A Vasasban védő Hermány Bence, a legutóbb a Soproni VSE kapuját őrző Dénes Zsolt és a Vácon futballozó Tajti Norbert nem bánta meg, hogy a gólvonalra állt, igaz, mindannyian más-más ok miatt lettek mezőnyjátékosokból kapusok. Csank János szerint ha a kapusok a mezőnyben kezdenek, sokkal jobb lesz a lábmunkájuk, Koszta János szerint viszont nehéz magas szintre eljutni úgy, hogy valaki előbb „kint” játszik, és csak tinikorában áll be a kapuba.

kapussors kapus Tajti Norbert Koszta János Hermány Bence Dénes Zsolt

NB II: korábbi élvonalbeli játékosokkal erősíthet a Vác

2015-07-08 12:52:13

A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-be újonnan feljutó Vác korábbi élvonalbeli labdarúgókkal erősíthet.

magyar átigazolás labdarúgó NB II Vác Tajti Norbert Hajdú Norbert Dlusztus András

Videó: Tajti Norbert trükkje - a siófoki kapu előtt „fókázott”

2014-09-27 12:39:35

Nem mindennapi jeleneteknek lehettek tanúi a szurkolók a Siófok–Zalaegerszeg NB II-es bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. Az eseményekben gazdag találkozó döntetlenre végződött, azonban a kilencven perc így is tartogatott meglepetéseket. A játékvezető öt büntetőt ítélt meg, sportszerűtlen gólöröm utáni kiállítás is akadt, de a legnagyobb produkció Tajti Norbert „fókázása" volt.

videó labdarúgó NB II labdarúgás Zalaegerszeg ZTE Tajti Norbert

DVTK: Nagy és Tajti fegyelmi okok miatt távozik

2013-07-21 10:15:51

Az NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK rövid közleményt adott ki arról, hogy felbontotta Tajti Norbert és Nagy Tamás szerződését.

magyar átigazolás Tajti Norbert Nagy Tamás Diósgyőr DVTK

NB II: két kapust igazolt a Siófok, a védő hosszabbított

2013-07-09 12:54:10

A Nemzeti Sport információi szerint a labdarúgó NB II-re készülő Siófok két kapust is szerződtetett: a Diósgyőrtől távozó Tajti Norbert és a legutóbb Pakson szereplő Kiss Máté is kétéves megállapodást köt a Balaton-partiakkal.

magyar átigazolás Tajti Norbert NB II Kiss Zsolt Kiss Máté BFC Siófok

DVTK: éleződő kapushelyzet, alig maradtak a posztra

2013-06-25 06:01:53

Ahogy arról beszámoltunk, új délszláv kapus vett részt a DVTK tegnapi edzésén, a horvát-szerb kettős állampolgár Marko Simics legutóbb Iránban szerepelt.

magyar átigazolás Tomiszlav Szivics Tajti Norbert Marko Simics DVTK

DVTK: „Kecskeméten átlendülhetünk a holtponton”

2012-10-31 17:52:03

Egyelőre csak a Magyar Kupában kap szerepet a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK kapusa, Tajti Norbert, így amikor lehetőséghez jut, mindenképpen élni próbál vele. A 29 éves futballista szerint hiába a keddi, Velence elleni kupa-siker (3–0), az igazi sorsfordító a pénteki, Kecskeméti TE elleni bajnoki lehet.

Tajti Norbert NB I DVTK

DVTK: szerződést hosszabbítottak a kapussal

2012-07-23 18:31:04

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK két évvel meghosszabbította a 28 éves kapusának, Tajti Norbertnek nyáron lejáró szerződését.

NB I átigazolás Diósgyőr DVTK Tajti Norbert

NB II: két próbajátékos elment, a kapus kellett a DVTK-nak

2011-02-21 14:16:57

A labdarúgó NB II-ben szereplő Diósgyőr csapata megegyezett Tajti Norberttel, így a kapus ez év június 31-ig a Mezőkövesdtől kölcsönben a DVTK-t erősíti – olvasható a klub hivatalos oldalán, a dvtk.eu-n.

labdarúgó NB II labdarúgás Tajti Norbert Diósgyőr