Találatok a szezon csapata címkére

Találatok száma: 4

NB I: a Nemzeti Sportnál Eppel lett a legjobb – Honvéd-uralom

2017-06-02 12:39:09

A Nemzeti Sport elkészítette a 2016–2017-es szezon összesített játékosrangsorát az őszi és a tavaszi idény során munkatársaink által adott osztályzatok alapján. A bajnokságban 350 labdarúgó lépett pályára, hússzal több, mint az előző szezonban. Ám a listára csak az a 133 futballista kerülhetett fel, aki a mérkőzések felénél eggyel többször, vagyis legalább 17 bajnokin értékelhető teljesítményt nyújtott. Pontazonosság esetén a több értékelhető teljesítmény rangsorolt.

szezon csapata labdarúgó NB I Vaskó Tamás Vasas Patrick Ikenne-Long Nagy Gergely

Böde, Eppel vagy Lazovics? Szavazzon a szezon csapatára!

2017-05-31 15:13:17

A Nemzeti Sport Online-on a korábbi évekhez hasonlóan ismét szavazhatnak olvasóink az NB I-es futballidény legjobb csapatára. A legkiválóbbakat az InStat-indexek és a Nemzeti Sport tudósítóinak osztályzatai alapján összeállított listából választhatják ki.

szezon csapata NB I InStat Eppel Márton Danko Lazovics Böde Dániel

Kép: a mostani álomcsapat a FIFA 15-ben máshogy nézett ki

2016-04-28 11:49:08

Mint arról beszámoltunk, az angol profi labdarúgók szervezete (PFA) nyilvánosságra hozta – a játékosok szavazatai alapján – a Szezon csapatát a Premier League-ben. Egy lelkes Twitter-felhasználó pedig megnézte, hogy mutatna ez a kezdőcsapat a FIFA 15 játékban, azaz hol tartottak a mostani hősök egy éve.  

kép fotó Twitter Szezon csapata PFA FIFA 15

Böde? Nikolics? Guzmics? Devecseri? - Szavazzon a legjobbakra!

2013-12-09 17:19:28

A Nemzeti Sport Online ezúttal sem szakít a hagyományokkal, péntekig tartó voksolásunkban olvasóink ismét megválaszthatják a szezon legjobb csapatát. A jelöltek kiválasztásánál arra törekedtünk, hogy lehetőség szerint minél több csapat képviseltesse magát, a posztoknál pedig azt igyekeztünk figyelembe venni, hogy melyiken szerepelt a legtöbbször az adott játékos, illetve melyiken képes a legjobb teljesítményre. Csapatunkat a mostani trendeknek megfelelően 4–2–3–1-es formációban képzeltük el. Posztonként öt-öt jelöltet állítottunk, kivéve a középcsatár pozícióját, amelyiken kilenc futballistára lehet voksolni.

szezon csapata Nikolics Nemanja NB I Guzmics Richárd Devecseri Szilárd Böde Dániel