Találatok a Suzy Cortez címkére

Találatok száma: 10

Ruha nélkül köszöntötte Coutinhót a playmate Barcelonában – KÉP

2018-01-02 11:35:59

A Barcelona-szurkoló Suzy Cortez már biztosra veszi, hogy a télen Philippe Coutinho a Liverpooltól a Barcelonához szerződik. A 27 éves playmate a Twitteren tett közzé egy képet, amelyen azt írta: „Isten hozott Barcelonában, Coutinho!” A brazil Miss BumBum szeret ígéreteket tenni azzal kapcsolatban, hogy mindent ledob magáról, ha a katalánok egy játékosa szerződést hosszabbít, gólt szerez, vagy éppen trófeát nyer – vajon honfitársának is ígér majd valamit?

Suzy Cortez Philippe Coutinho Barcelona

Tréningnacis Sarapova, Palvin Barbi, Görög Zita – a 2017-es szelepcsajok

2017-12-15 17:04:40

Ismét eltelt egy év, és természetesen a komolyabb lélegzetvételű anyagok mellett ezúttal is kitérünk a könnyedebb tartalmakra év végi visszatekintésünk során. Ahogyan az utóbbi esztendőkben tettük (a 2013-as válogatás itt, a 2014-es itt, a 2015-ös, a 2016-os pedig itt), ismét meglestük, kik voltak a tizenkét hónap legszebb sportolónői, sportbarátnői/feleségei, -fanatikusai, esetleg televíziós személyiségei. Jöjjenek tehát az idei legnépszerűbb szelepcsajok, és ne feledjék, ez a lista ezúttal is az önök „szavazatai” (mire kattintottak a legtöbben) alapján állt össze, így az önök ízlését tükrözi!

szelepcsajok szelepcsaj ez volt 2017 Suzy Cortez Pamela Anderson Palvin Barbara

Kép: Messi 500. gólját a playmate is különlegesen ünnepelte

2017-04-24 15:22:53

Mint arról beszámoltunk, Lionel Messi 500. gólját szerezte meg a Barcelonában a tétmérkőzéseket figyelembe véve a vasárnap esti el Clásicón. Suzy Cortez, a világszerte ismert playmate, aki nem mellesleg a katalánok egyik leghűségesebb szurkolójának vallja magát, az alábbi módon ünnepelte a mindent eldöntő gólt.

topless spanyol foci playmate el Clásico Suzy Cortez Real Madrid

Képek: a modell teljesen levetkőzik, ha Messi hosszabbít

2017-02-14 11:50:02

Suzy Cortez eldöntötte, ha Lionel Messi meghosszabbítja szerződését a Barcelonával, teljesen levetkőzik. A (legalábbis saját bevallása szerint) Barcelona-szurkoló modell odavan az argentinért, aki most egyetlen aláírással számtalan férfinak okozhat örömöt.

spanyol foci Suzy Cortez Lionel Messi La Liga Barcelona

Szelepcsajok 2016, idén rájuk kattantak leginkább olvasóink!

2016-12-14 20:42:14

Ismét eltelt egy év, és természetesen a komolyabb lélegzetvételű anyagok mellett ezúttal is kitérünk a könnyedebb tartalmakra év végi visszatekintésünk során. Ahogyan az utóbbi esztendőkben tettük (a 2013-as válogatás itt, a 2014-es itt, a 2015-ös pedig itt), ismét meglestük, kik voltak a tizenkét hónap legszebb sportolónői, sportbarátnői/feleségei, -fanatikusai, esetleg televíziós személyiségei. Jöjjenek tehát az idei legnépszerűbb szelepcsajok, és ne feledjék, ez a lista ezúttal is az önök „szavazatai” (mire kattintottak a legtöbben) alapján állt össze, így az önök ízlését tükrözi!

szelepcsaj ez volt 2016 Szucsánszki Zita Suzy Cortez Sebestyén Dalma Ronda Rousey

Barca: a fenékkirálynő lehúzta Neymart, magyart emelt Messi mellé

2016-09-17 11:54:18

Rendszeresen szerepel a sportsajtóban Suzy Cortez, a 2015-ös Miss BumBum, azaz az évente megrendezendő brazíliai fenékszépségverseny előző nyertese. Hogy ez minek köszönhető? Hatalmas Barcelona-szurkoló és Lionel Messi-rajongó.

Suzy Cortez Neymar Miss BumBum Lionel Messi Kubala László Biotech USA

A címlaplány az implantátumát is kiveteti, hogy legyőzze a Messi-rajongó riválist

2016-07-08 14:04:16

Ana Paula Saad az idén versenybe száll, hogy ő lehessen Miss Bumbum. A szőke Playboy-modellnek nem kisebb riválisát kell legyőznie, mint Lionel Messi egyik legelkötelezettebb szurkolóját, a cím jelenlegi birtoklóját, Suzy Cortezt. A szőke címlaplány karrierje érdekében azt is bevállalja, hogy eltávolíttatja a fenekében lévő szilikon implantátumokat. A korábbi jelölt kis híján meghalt a beültetés miatt, ezért nem engedik a szervezők, hogy ilyennel induljanak a lányok.

implantátum Suzy Cortez Lionel Messi Ana Paula Saad

Kép: a legszebb fenekű brazil pikáns fotóval üzent Messinek

2016-06-29 19:16:43

Ismét üzent Lionel Messinek Suzy Cortez, akit 2015-ben a legszebb fenekű brazil hölgynek választottak. A modell ezúttal egy argentin mezben pózolt.

argentin válogatott Suzy Cortez Miss Bum Bum Lionel Messi

A legszebb fenekű brazil nem viselt mást, csak Messit… – 18+

2016-01-28 10:00:48

A 2015-ös évben a legszebb fenekű brazil hölgynek választott Suzy Cortez továbbra sem áll le, mindent bedob, hogy felhívja magára kedvence, Lionel Messi figyelmét. Most épp testfestésben pózolt a Barcelona klasszisának nevével a hátán. Bele sem merünk gondolni, mi lesz a következő…

szelepcsaj kép fotó Suzy Cortez Sportszelep Lionel Messi

Kép: a legszebb fenekű brazil így ünnepelte Messi Aranylabdáját

2016-01-14 09:00:35

A 2015-ös évben a legszebb fenekű brazil hölgynek választott Suzy Cortez minden pillanatot megragad, hogy adottságával a címlapokra kerüljön. Miután hátsójával már sok sikert kívánt Lionel Messinek az Aranylabda-gála előtt, a reakció sem maradhatott el, miután a Barcelona argentin klasszisa elnyerte a díjat. Azt nagy valószínűséggel már sosem fogjuk megtudni, hogy néz ki elölről a hölgy…

kép fotó fenék Suzy Cortez Lionel Messi FIFA-Aranylabda