Találatok a Sahtyor Szoligorszk címkére

Találatok száma: 11

Ekl: selejtezőmeccsnek ad otthont a DVTK Stadion

2021-07-14 13:20:12

Július 22-én Európa-konferencialiga-selejtezőnek ad otthont a DVTK Stadion: a sorozat 2. selejtezőkörében a fehérorosz bajnok FC Sahtyor Szoligorszk a luxemburgi ligagyőztest, a CS Fola Esch csapatát fogadja Magyarországon – írja a dvtk.eu.

Sahtyor Szoligorszk Fola Esch Európa-konferencialiga DVTk Stadion DVTK

BL: a KEK-győztes, a BEK-döntős, a rekordhalmozó és a többiek

2020-12-16 17:41:52

Van köztük korábbi európai kupagyőztes csapat; akad a névsorban BEK-döntős klub; találunk a tablón 30-szoros bajnokot; a hazájában az utóbbi hónapokban rekordot rekordra halmozó, évszázados története legszebb évét maga mögött tudó egyletet; olyat, amelyet még a 19. században alapítottak, és olyat is, amelyik csupán hat éve létezik, de már harmadszor lett hazája bajnoka. Tizenkét csapat már ismert a labdarúgó Bajnokok Ligája 2021–2022-es mezőnyéből, és bár a végső győztes aligha közülük kerül ki, érdemes végigfutni a névsoron, hiszen a leendő magyar bajnok könnyen beléjük futhat a selejtezőben – ahogyan legutóbb a Ferencváros a svéd, majd a norvég bajnokba. Nézzük hát, kik ők!

európai bajnokcsapatok eurofutball Zalgiris Vilnius Valur Shamrock Rovers Sahtyor Szoligorszk

Fehéroroszország: a járványt végigfocizták, most itt a vége

2020-11-28 16:46:34

Szombaton a Sahtyor Szoligoszk diadalával véget ért a tavaszi, nyári koronavírusjárvány-hullám idején elhíresült 2020-as fehérorosz első osztályú labdarúgó-bajnokság.

fehérorosz foci Szluck Sahtyor Szoligorszk Fehéroroszország BATE

Eurofutball: a Breszt majdnem elszórakozta; döntőben a BATE

2020-04-29 18:10:38

Elsőként a Breszt jutott be a labdarúgó Fehérorosz Kupa fináléjába, miután az elődöntőben 4–4-es összesítéssel, idegenben szerzett több góllal jobbnak bizonyult a Szalihorszknál (oroszosan Szoligorszknál). A másik mérkőzésen a BATE 2–0-ra nyert a Szlavija Mazir ellen, és 2–1-es összesítéssel bejutott a döntőbe.    

Szlavija Mozir Sahtyor Szoligorszk Fehérorosz Kupa Dinamo Breszt BATE Boriszov

Eurofutball: bajban a címvédő és a rekordbajnok is

2020-04-08 18:54:36

A Szlavija Mozir egy lépéssel közelebb került a Fehérorosz Kupa döntőjéhez, mivel az elődöntő első felvonásán otthon 1–0-ra legyőzte a BATE Boriszovot. Az első mérkőzést az ukrán Jurij Pantea korai találata döntötte el.

Szlavija Mozir Sahtyor Szoligorszk Fehérorosz Kupa Dinamo Breszt BATE Boriszov

Jégkorong: a Junoszty Minszk Európa egyetlen döntőző bajnoka

2020-04-04 15:18:57

A fehérorosz Junoszty Minszk lett Európa egyetlen olyan jégkorongcsapata, amely a döntőben, játékkal vívta ki a bajnoki címet.    

Sahtyor Szoligorszk Junoszty Minszk Fehéroroszország

Eurofutball: a kupát is elvitte az egyik lehetséges Fradi-ellenfél

2019-05-26 18:32:43

A Dudelange – a Ferencváros egyik lehetséges BL-ellenfele – a bajnoki cím után vasárnap a kupát is elhódította, azaz két év után újra mindkét fronton uralja a luxemburgi labdarúgást. Az andorrai Engordany bajnokveréssel aratta első kupadiadalát, a Sahtyor Szoligorszk harmadszor hódította el a Fehérorosz Kupát, míg az Europa FC sorozatban harmadszor lett kupagyőztes Gibraltárban.

eurofutball Sahtyor Szoligorszk Europa FC Engordany Dudelange

Felkészülés: kiütötte fehérorosz ellenfelét az Újpest

2019-01-19 17:42:05

Fölényes (6–2) győzelmet aratott az Újpest a második törökországi felkészülési mérkőzésén, és az MTK-nak is sikerült megnyernie egyik szombati barátságos találkozóját. A Paks gól nélküli döntetlent játszott orosz ellenfelével.

Újpest téli felkészülés labdarúgó NB I felkészülés Sahtyor Szoligorszk NB I felkészülés

Eurofutball: elképesztő fordítás után a mennyben az Új Szentek

2014-05-03 22:04:36

A walesi Llansantffraid-ym-Mechain és az angliai Oswestry település csapata, a The New Saints története harmadik duplázását könyvelhette el, miután parádés fordítás után megnyerte a Walesi Kupa szombati fináléját.

eurofutball The New Saints Sahtyor Szoligorszk Aberystwyth Town

Videó: elképesztően rossz bemutatkozás a lett kapustól

2014-03-31 11:02:17

A fehérorosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 1. fordulójában a Sahtyor 2–0-ra nyert a BATE Boriszov ellen. A találkozó Germans Malins kapusnak valószínűleg sokáig emlékezetes marad, hiszen bemutatkozó meccsén két óriási hibája miatt kaptak ki. Íme!

videó Sahtyor Szoligorszk BATE Boriszov

Fehéroroszország: sorozatban nyolcadszor bajnok a BATE

2013-11-10 15:50:01

A BATE Boriszov sorozatban nyolcadszor nyerte meg a fehérorosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot, miután a felsőházi rájátszás 8. fordulójában 3–1-re nyert a Torpedo Zsodzino otthonában, míg a második helyen álló Sahtyor Szoligorszk nem bírt a Dinamo Minszkkel.

fehérorosz foci fehérorosz bajnokság Sahtyor Szoligorszk BATE Boriszov