Találatok a Rob McElhenney címkére

Találatok száma: 8

Videó: hatalmas ünneplés – így várták az angol ötödosztály bajnokát Walesben!

2023-05-03 14:47:17

Mint arról beszámoltunk, az angol ötödosztályú labdarúgó-bajnokságot a Ryan Reynolds és Rob McElhenney hollywoodi sztárszínészduó tulajdonában lévő Wrexham nyerte. Most megmutatjuk, hogy hogyan várták a szurkolók a bajnokcsapatot a 60 ezer fős walesi városban!

ünneplés walesi labdarúgás walesi foci videó szurkolók szelfi

Wales: ez lenne ám a hollywoodi visszatérés! A Wrexham Gareth Bale-t is reaktiválná

2023-04-26 09:15:19

Mint arról beszámoltunk, a két hollywoodi sztárszínész, Ryan Reynolds és Rob McElhenney által tulajdonolt AFC Wrexham a múlt hétvégén biztossá tette bajnoki címét az angol ötödosztályú labdarúgó-bajnokságban, így az ősztől már a negyedosztályban fog szerepelni. A januárban visszavonuló Gareth Bale golfozás közben gratulált a feljutáshoz McElhenney-nek és a klubnak.

walesi labdarúgás walesi foci labdarúgás angol labdarúgás angol foci Wrexham

Videó: nem lehet nem imádni Ryan Reynoldsot, akiből előtört a szurkoló

2023-04-11 10:57:23

Mint arról beszámoltunk, a Ryan Reynolds, Rob McElhenney duó által birtokolt Wrexham AFC hazai környezetben 3–2-re legyőzte a közvetlen rivális Notts Countyt az angol ötödosztályú labdarúgó-bajnokság (National League) 43. fordulójának 100 pontos csapatok rangadóján, és a megszerzett három ponttal karnyújtásra került a bajnoki címtől. A mérkőzés után felvették, ahogy Reynolds és a meccs előtt sokat kritizált kapus, Ben Foster megbeszélik, hogy a Manchester United és az angol válogatott egykori kapuvédője hogyan védte ki a 97. percben a sorsdöntő büntetőt – hívta fel a figyelmet a talksport.com.

walesi labdarúgás walesi foci videó vicces videó tizenegyes labdarúgás

FA-kupa: Ryan Reynoldsék nem győzték dicsérni a csapatukat a kupabúcsú után

2023-02-08 14:53:28

Mint arról beszámoltunk, az ötödosztályú Wrexham AFC a megismételt mérkőzésen 3–1-es vereséget szenvedett a másodosztályban szereplő Sheffield Unitedtől az angol labdarúgó FA-kupa 4. körében. A walesi kiscsapat két tulajdonosa, a hollywoodi sztárszínészek, Ryan Reynolds és Rob McElhenney a búcsú ellenére is a játékosokat méltatta.

labdarúgás kép fotó angol labdarúgás angol foci Wrexham

Videó: a szurkolók énekeltek neki – elérzékenyült a hollywoodi sztár

2022-10-28 14:46:10

Mint arról beszámoltunk, 2021 februárjában két hollywoodi sztárszínész, Ryan Reynolds és Rob McElhenney lett a walesi AFC Wrexham futballklub tulajdonosa. A csapat jelenleg az angol ötödosztályban a második helyen áll. McElhenney a csapat Boreham Wood elleni idegenbeli bajnokiját egy wrexhami bárban nézte, ahol egy helyi együttes, a Declan Swans egy dallal méltatta őt és a társtulajdonosát – hívta fel a figyelmet a Sportbible. A színész jól látható módon elérzékenyült, amikor meghallotta a nevét.

videó szurkolók labdarúgás Wrexham Wales Rob McElhenney

Labdarúgás: „Walesben temessetek el” – Ryan Reynolds csapata a sírból állt fel

2022-03-27 10:03:50

Az angol ötödosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő walesi Wrexham AFC egyik tulajdonosa a hollywoodi sztárszínész, Ryan Reynolds. A csapat szombaton elképesztő mérkőzésen, 2–5-ről felállva nyert 6–5-re, ami mellett nem lehetett szó nélkül elmenni.

videó szurkolók labdarúgás fordítás dráma angol labdarúgás

Wales: futballklubot vásárolt két hollywoodi színész

2021-02-10 13:38:39

Két hollywoodi sztárszínész, Ryan Reynolds és Rob McElhenney lett a walesi AFC Wrexham futballklub tulajdonosa – írja az MTI.

Wrexham Wales Ryan Reynolds Rob McElhenney

Wales: „Deadpool” beszállt a brit labdarúgásba

2020-11-17 14:19:59

Ryan Reynolds és Rob McElhenney hollywoodi sztárok megvették a világ egyik legrégebbi futballklubját, a walesi AFC Wrexhamet – számolt be a BBC-re hivatkozva a Magyar Távirati Iroda.

labdarúgás angol labdarúgás Wrexham Ryan Reynolds Rob McElhenney Dean Keates