Találatok a Pietro Vierchowod címkére

Találatok száma: 31

A Milan holland tulipánjai vagy a Juve Vialli, Del Piero, Ravanelli hármasa?

2020-04-21 18:06:53

Napjaink és a közelmúlt klubfutballját talán majd Lionel Messi & Cristiano Ronaldo-korszaknak nevezi el a hálás utókor, míg újonnan induló sorozatunkban a fiatalabbak okulására és a középgeneráció nagy örömére az 1984–2004 közötti időszak (2004 volt C. Ronaldo első teljes manchesteri éve, Messi abban az esztendőben mutatkozott be az FC Barcelona nagycsapatában, illetve 1984 az utolsó nagy angol siker éve a Heysel-tragédia előtt) legjobb klubjaiból alkotjuk meg a Legendák Ligáját. A döntőbe jutásért a fenti éra talán legjobb Milanja és Juventusa csap össze. És hogy ki lesz a finalista? Erről önök döntenek!

Ruud Gullit Pietro Vierchowod Milan Legendák Ligája Juventus Giovanni Galli

BL: közhelyparádé a Honvéd volt edzőjétől a Juve-meccs előtt

2015-04-22 16:46:47

Pietro Vierchowod, a Bp. Honvéd korábbi vezetőedzője a Calciomercatónak nyilatkozott a Monaco–Juventus BL-negyeddöntős párharc második mérkőzése előtt volt csapata, a Juve továbbjutási esélyeiről.

Pietro Vierchowod Monaco Juventus Bajnokok Ligája BL-negyeddöntő

Honvéd: „Rossz tanács volt, hogy rúgják ki Vierchowodot"

2014-11-10 18:26:40

A Tuttomercatoweb olasz futballportál hétfő délután rövid hírben foglalkozott a Bp. Honvéddal, és arra jutott, hogy „az olasz projekt" megfenekleni látszik Kispesten.

Pietro Vierchowod NB I Budapest Honvéd

Olaszország: a Honvéd távozó trénere már otthon szakért

2014-10-22 16:00:24

Pietro Vierchowod szerint volt csapata, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) negyedik helyén álló Milan akkor jár a legjobban, ha a középső védők posztján az Alex, Rami kettős játszik.

Pietro Vierchowod Milan

Vierchowod: A magyar foci elszigeteltségben van - exkluzív interjú

2014-10-10 11:35:08

Hosszú távra tervezett, ám Pietro Vierchowodnak mindössze tíz bajnoki mérkőzés jutott a Budapest Honvéd kispadján. Az olasz szakember az egyértelmű csalódás ellenére nem ért egyet honfitársával, a magyar futballt erkölcsi és szakmai fertőnek tituláló Massimo Moralesszel, és pozitív véleménnyel van labdarúgásunkról. Az 1982-es világbajnok a kritikákkal is szembenézve exkluzív interjút adott magyarországi tapasztalatairól a Nemzeti Sport Online-nak.

interjú Pietro Vierchowod NB I George F. Hemingway Fabio Cordella CsZ

Honvéd: Vierchowod stábja is távozik, olasz edző érkezhet

2014-10-09 07:41:58

A Nemzeti Sport értesülései szerint nemcsak Pietro Vierchowod távozott a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvédtól a DVSC-Tevától elszenvedett 4–0-s vereség után, hanem a pályaedző Dario Di Donato és az erőnléti tréner, Luca Guerra is.

Pietro Vierchowod NB I Honvéd

Hemingway: Ez azért minden, csak nem csoda

2014-10-08 10:29:50

George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa a Nemzeti Sportnak adott interjúban elmondta, nem veszi komolyan a klubtól távozó világbajnok olasz vezetőedző, Pietro Vierchowod kritikáját. A kispestiek első embere úgy véli, a magyar futball is üzlet, márpedig az eredmények nem jöttek.

edzőváltás Pietro Vierchowod NB I George F. Hemingway Budapest Honvéd

Honvéd: Az elnök nem tud sokat a futballról - Vierchowod

2014-10-07 08:06:50

Mindössze tíz bajnoki mérkőzés jutott a Bp. Honvéd labdarúgócsapatának kispadján Pietro Vierchowodnak, akit a kispestiek vezetősége a DVSC-Teva elleni 4–0-s vereség után menesztett. A kispesti csapat tulajdonosa, George F. Hemingway a Nemzeti Sportnak elmondta, nem látta biztosítottnak a kitűzött célok elérését. Vierchowod amondó, már így is csodákat tettek a csapattal, amely szerény költségvetésből gazdálkodik, ráadásul a klikkesedés is megnehezíti a munkát.

edzőváltás Pietro Vierchowod NB I George F. Hemingway Budapest Honvéd

Bp. Honvéd: menesztették Pietro Vierchowodot

2014-10-06 11:38:30

A mai napon a Budapest Honvéd FC megszüntette Pietro Vierchowod vezetőedző szerződését – adta hírül a kispesti labdarúgócsapat hivatalos honlapja.

edzőcsere Pietro Vierchowod Honvéd

NB I: Vierchowod nem tud kiállni a Honvéd-játékosok mellett

2014-10-04 18:49:25

A DVSC-Teva 4–0-s sikere után a Budapest Honvéd vezetőedzője, Pietro Vierchowod nem tudott kiállni a csapata mellett, szerinte csak őt terheli a felelősség. A hazaiak mestere, Kondás Elemér úgy véli, ez a siker segíthet kijönni csapatának a gödörből.

Pietro Vierchowod Kondás Elemér Honvéd DVSC-Teva

NB I: Előjött az az énem, amit nem nagyon szeretek - Véber

2014-09-26 21:24:28

Még Véber Györgynek sem tetszett, ahogy a Honvéd–Pécs NB I-es mérkőzés szünetében a csapatával kellett beszélnie a jó eredmény érdekében, de hatékony volt a „haddelhadd”, a vendégek emberhátrányban 2–1-re nyertek a Bozsik Stadionban.

Véber György Pécs Pietro Vierchowod NB I Honvéd

Horváth Ferenc: sarki rókából jegesmedve

2014-09-21 07:54:34

Horváth Ferenc sarki rókáról és jegesmedvéről, Tomiszlav Szivics Veréb György reaktiválásáról, Pietro Vierchowod pedig általa még nem tapasztalt esetről beszélt csapata szombati bajnokija után. Íme, a labdarúgó NB I-es szakvezetők értékelése.

Tomiszlav Szivics Pietro Vierchowod NB I Horváth Ferenc

NB I: Artner Radót, Csábi a frissességet hiányolta

2014-09-14 08:52:55

A labdarúgó NB I hetedik fordulójának szombati játéknapját követően Artner Tamás, a Szombathelyi Haladás vezetőedzője megvédte Tommaso Rocchit, ugyanakkor hiányolta csapatából Radó Andrást. Bekő Balázs, a kecskemétiek szakvezetője „imádta”, hogy barátja, Horváth Ferenc ült az ellenfél kispadján, míg Dobos Barna, a dunaújvárosiak mestere figyelmeztetett: ez már az NB I, itt bővebb játékoskeretre van szükség – edzői értékelések.

Véber György Pietro Vierchowod NB I Kondás Elemér Horváth Ferenc Dobos Barna

NB I: Rocchi? Megcsinálta, amit kértem tőle, de... - Artner

2014-09-13 21:34:58

Pietro Vierchowod, a Honvéd labdarúgócsapatának trénere elégedetten nyilatkozott a Haladás ellen 2–0-ra megnyert szombati NB I-es bajnoki után, a szombathelyiek szakvezetője, Artner Tamás a csatárnélküliség miatt kesergett.

Pietro Vierchowod NB I Haladás Budapest Honvéd Artner Tamás

Honvéd: Csupán az eredménnyel vagyok elégedett - Vierchowod

2014-09-10 11:33:37

A labdarúgó Magyar Kupa második fordulójában a Honvéd 1–0-ra győzte le a harmadosztályú Felsőtárkányt. Pietro Vierchowod, a kispestiek vezetőedzője érthető módon nem volt maradéktalanul elégedett a látottakkal.

Pietro Vierchowod Honvéd Budapest Honvéd

Véber: A játékosoknak nem volt élet-halál kérdés

2014-08-31 10:01:57

Szombaton négy mérkőzést rendeztek a labdarúgó NB I 6. fordulójából. Volt olyan edző, aki szerint játékosainak nem volt élet-halál kérdése a mérkőzés, de akadt olyan szakember is, aki a gól nélküli döntetlen után is elégedetten nyilatkozott.

labdarúgó NB I edzői nyilatkozatok Véber György Pietro Vierchowod Nebojsa Vignjevics Mátyus János

NB I: A pohár nem félig, hanem teljesen üres - Vignjevics

2014-08-30 19:03:54

A labdarúgó NB I hatodik fordulójában megőrizte veretlenségét az Újpest, miután gól nélküli döntetlent játszott a Budapest Honvéddal. A találkozót követően a két szakvezető értékelt a Magyar Televíziónak.

Újpest Pietro Vierchowod Nebojsa Vignjevics Honvéd Budapest Honvéd

Olyat mondott az NB I-es edző, amit nem kellett volna

2014-08-17 09:21:15

Szombaton négy mérkőzést rendeztek a labdarúgó NB I-ben. Lássuk, hogyan értékelték a találkozókat a lefújás után a szakvezetők!

Pietro Vierchowod Nyíregyháza NB I MTK Joan Carrillo Garami József

NB I: Csábi tudatosan padoztatta a meccs „hősét”

2014-08-09 19:24:02

A Honvéd edzője szerint ötször annyi helyzetük volt, mint a Nyíregyházának, míg Csábi József szerint kiegyenlített volt a két csapat mérkőzése a labdarúgó NB I 3. fordulójában.

Pietro Vierchowod Nyíregyháza NB I Honvéd Csábi József 3. forduló

Amikor a Honvéd kis híján kiejtette a későbbi BEK-döntőst

2014-08-09 11:44:09

Szombaton öt mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó NB I 3. fordulója. A Honvéd–Nyíregyháza találkozón Pietro Vierchowod és Csábi József csapata csap össze. A két szakember 23 éve játékosként nézett egymással farkasszemet, mégpedig BEK-meccsen.

Pietro Vierchowod Nyíregyháza NB I 3. forduló NB I Honvéd Csábi József