Találatok a Paolo Montero címkére

Találatok száma: 3

Real Madrid: „Zidane egy áldás a királyi gárda számára”

2020-07-22 12:58:15

Zinédine Zidane rövid, nem egészen négyéves edzői karrierje során már a 11. nagy trófeáját nyerte meg a Real Madriddal, a bajnoki cím apropóján most a Marca a korábbi klasszis középpályás volt csapattársait szólaltatta meg.

francia válogatott Zinédine Zidane Walter Samuel Santiago Solari Real Madrid Paolo Montero

Eligazolt Roberto Baggio, azonnal megnyerték a Bajnokok Ligáját

2017-10-24 20:52:33

Napjaink és a közelmúlt klubfutballját talán majd a Lionel Messi, Cristiano Ronaldo korszaknak nevezi el a hálás utókor, újonnan induló sorozatunkban a fiatalabbak okulására és a középgeneráció nagy örömére az 1984-2004 közötti időszak (2004 volt C. Ronaldo első teljes manchesteri éve, Messi abban az évben mutatkozott be a Barca nagycsapatában, illetve 1984 az utolsó nagy angol siker éve a Heysel-tragédia előtt) legjobb klubjaiból alkotjuk meg a Legendák Ligáját, ahová minden egylet egy-egy csapatát neveztük, és a 16. alakulatról majd az olvasók döntenek. Két ágon, egyenes kieséses formában zajlanak a küzdelmek, és a gólokat most természetesen az NSO olvasói rúgják! Ma az 1996-ban Bajnokok Ligája-győztes Juventus került górcső alá, míg ellenfele a legnagyobb Marseille lesz.

Vladimir Jugovics Serie A Roberto Baggio Paolo Montero Milan Marcello Lippi

Videó: Zidane passzából Figo nagy gólt lőtt a Juve ellen

2013-06-09 20:31:53

Nagyszabású nosztalgiameccset játszott egymással a Real Madrid és a Juventus labdarúgócsapata. A két együttesben a közelmúlt sztárjai léptek pályára, többek között Zinedine Zidane, Luis Figo, Roberto Carlos, Pavel Nedved, Edgar Davids és Fabrizio Ravanelli. A meccset a blancók nyerték 2–1-re. A gólokat Figo (Zidane passzából), Paolo Montero és Iván Pérez szerezték.

videó Zinédine Zidane Roberto Carlos Real Madrid Pavel Nedved Paolo Montero