Találatok a Nycke Groot címkére

Találatok száma: 102

Tokió 2020: Groot is ott van a holland női kézisek végleges keretében

2021-07-01 14:01:50

Kihirdette 14 plusz egy fős tokiói olimpiára utazó keretét a holland női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Emmanuel Mayonnade. A csapatban ott van a Győri Audi ETO színeit 2015 és 2019 között képviselő Nycke Groot, az FTC játékosa, Angela Malestein, valamint az FTC és a Siófok korábbi beállója, Danick Snelder.

női kézi holland válogatott Tokió 2020 Nycke Groot Danick Snelder Angela Malestein

Női kézi: Nycke Groot még nem vonul vissza, ott lehet Tokióban

2021-05-31 17:34:20

A Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának színeit 2015 és 2019 között képviselő, világ- és Európa-bajnoki ezüst-, valamint bronzérmes Nycke Groot idény végére tervezett visszavonulása még várat magára kicsit, hiszen meghívót kapott a tokiói olimpiára készülő holland válogatottba, és a 33 éves irányító él is a lehetőséggel.

női kézilabda holland női kézilabda-válogatott Nycke Groot Győri Audi ETO KC

Női kézi: Groot szerint a folyamatos nyomás megrövidítette a karrierjét

2020-11-24 13:06:03

Az idény végén visszavonuló Nycke Groot szerint a kézilabdázóként rá nehezedő nyomás már túl sok volt a számára. A 32 éves irányító már egy ideje gondolkodott azon, hogy befejezi a pályafutását, és bár nehéz volt kimondania, nincs rossz érzése a döntéssel kapcsolatban.

női kézilabda Odense Nycke Groot Győri Audi ETO KC

Női kézi: mentálisan elfáradt, Groot az idény végén befejezi

2020-11-23 12:20:38

Befejezi pályafutását a jelenlegi idény végén a Győr női kézilabdacsapatával korábban három Bajnokok Ligáját nyerő Nycke Groot, aki tavaly nyár óta ismét Dániában, a BL-szereplő Odensében játszik.

kézilabda átigazolás Odense Nycke Groot Győri Audi ETO KC női kézilabda

Női kézi Eb: egy magyarországi légiós a végleges holland keretben

2020-11-09 19:40:11

Hiába jelölték a decemberi női kézilabda Európa-bajnokságra készülő holland válogatott bő keretébe a visszavonult Nycke Grootot, a korábban Győrben játszó klasszis kitartott elhatározása mellett, hogy nem tér vissza, így a keretszűkítés során kikerült a névsorból.

női kézilabda Eb holland női kézilabda-válogatott Nycke Groot Laura van der Heijden Danick Snelder Angela Malestein

Női kézilabda: visszatérés a válogatottba? Groot reagált

2020-11-06 11:57:16

Mint beszámoltunk róla, a 2020-as norvég és dán közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokságra a holland válogatott is kihirdette a 35 fős bő keretét, amelyben a válogatottságtól 2019 elején visszavonult Nycke Groot is helyet kapott. Az okokról és arról, hogy valóban visszatér-e, a 32 éves irányító nyilatkozott.

női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézilabda holland női kézilabda-válogatott Nycke Groot

Női kézi Eb: a visszavonult Groot is bekerült a hollandok bő keretébe

2020-10-22 19:09:38

Akárcsak a magyar, a mieink csoportellenfele, a holland női kézilabda-válogatott is kihirdette a 35 fős bő keretét a 2020-as norvég és dán közös rendezésű Európa-bajnokságra. A listán ott van a válogatottságtól 2019 elején visszavonult Nycke Groot neve is.

női kézilabda Európa-bajnokság 2020 női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda Eb női kézi Eb holland női kézilabda-válogatott Nycke Groot

Női kézi BL: Eddig ez lesz a legkeményebb hazai rangadónk az évadban – Danyi

2020-10-10 09:36:34

Rangadóra készül az elitsorozatban a címvédő, az immár 40 mérkőzés óta veretlen Győri Audi ETO KC, amely a Cornelia Groottal felálló Odensét fogadja.

női kézilabda BL Odense Nycke Groot Győri Audi ETO KC Danyi Gábor

Női kézi: a Győri ETO elnöke, ha tehetné, visszahozná Grootot

2020-04-18 21:08:59

A Sport Tv Kézivezérlés Extra című műsorában a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának elnökét, Bartha Csabát szólaltatták meg, aki beszélt a lehetséges új igazolásokról, a bajnokság lezárásáról és a magyar válogatott szövetségi kapitányi pozíciójáról is.

női kézilabda NB I Nycke Groot Győri Audi ETO KC Bartha Csaba

Danyi Gábor még ötven százalékot tud srófolni a Győr teljesítményén

2019-06-28 17:55:32

Hatéves kora óta tanítani és edzősködni szeretne a Győrrel első vezetőedzői idényében a magyar bajnokságot, a Magyar Kupát és a Bajnokok Ligáját is veretlenül megnyerő Danyi Gábor. A rosszabb pillanataiban a humort segítségül hívó szakemberrel szülővárosában, Pécsen beszélgettünk.

női kézi BL magyar női kézilabda-válogatott Pécs Nycke Groot NS Hosszabbítás Győri Audi ETO KC

Női kézi BL: Hülyeséget csináltam, borzalmas volt a lelátóról – Groot

2019-05-13 00:29:09

Sorozatban harmadszor emelhette magasba a női kézilabda Bajnokok Ligája trófeáját a Győri Audi ETO KC. A szezon végén távozó Nora Mörk és Nycke Groot mindháromszor ünnepelhetett, míg Crina Pinteának ez volt az első győzelme. A Rosztov-Don elleni döntő után őket kérdeztük.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Nycke Groot Nora Mörk

Női kézi BL: ezek a zenék pörgetik fel a győri lányokat a final fourra

2019-05-10 15:42:00

Tavaly Daddy Yankee Dura című számára buliztak a Győri Audi ETO KC kézilabdázói, és ha idén is megnyernék a final fourt, akkor valószínűleg ismét egy latinos popslágerre ünnepelnének. Legalábbis az öltözőben többnyire ezek szólnak, s ezek pörgetik fel a lányokat a négyes döntőre. Görbicz Anita viszont továbbra is a Hooligansra esküszik. 

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézi BL final four női kézi BL Veronica Kristiansen Nycke Groot Görbicz Anita

Nycke Groot már nem hajszolja a sikert, csak újra élvezni akarja a kézilabdát

2019-05-01 14:52:12

Négy sikeres év után elhagyja a győri női kézilabda­csapatot és visszatér Dániába a 31. születésnapját ma ünneplő holland Nycke Groot, aki utolsó négyes döntőjére készül a Bajnokok Ligájában azzal az együttessel, amelyet a világ legjobbjának tart. Váratlan februári bejelentése óta először beszél bővebben döntése okáról.

női kézilabda női kézi BL interjú Nycke Groot NS Hosszabbítás Győri Audi ETO KC

NS Hosszabbítás: száz válogatott meccs, tengernyi szeretet

2019-05-03 20:39:59

Május első vasárnapja anyák napja. A jeles alkalomból a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs édesanyját, Kósa Ildikót látogattuk meg Nyírlugoson, hogy a titokról faggassuk: hogyan tudott a kisfiából százszoros válogatott futballistát nevelni.

Nycke Groot NS Hosszabbítás Hátsó füves Göröcs János Dzsudzsák Balázs

Női kézi BL: Groot leendő klubja csak a szabadkártyában bízhat

2019-05-03 10:08:22

A szezon előtt a dán női kézilabda-bajnokság legnagyobb esélyesének kikiáltott, és az alapszakaszt is megnyerő Odense elbukta az elődöntőt a Herning-Ikasttal szemben, így a legjobb esetben is csak a harmadik helyen végezhet. Ez pedig azt jelenti, hogy Jan Pytlick csapata, amelyhez a nyáron a Győrből távozó Nycke Groot is csatlakozik, akkor indulhat a Bajnokok Ligája következő kiírásában, ha szabadkártyát kap az európai szövetségtől (EHF).

női kézilabda női kézi BL Odense Nycke Groot

Női kézi: az ETO távozó légiósa lett a hónap legjobbja Európában

2019-04-10 11:10:43

Nycke Groot, a Győri Audi ETO holland kézilabdázója lett március legjobb játékosa az európai szövetség (EHF) szerint – számolt be róla a szervezet a hivatalos honlapján.

női kézilabda női kézi BL női kézi Nycke Groot Győri Audi ETO KC EHF

Női kézi BL: újabb jelölések a Győrből és az FTC-ből

2019-04-04 17:21:23

Negyedik panelként az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) tudósítói csapata nevezte meg jelöltjeit a női Bajnokok Ligája hamarosan kezdődő álomcsapat-szavazásához. Két poszton győri, egyen ferencvárosi játékos került fel a listára, az edzők között pedig az ETO szakvezetőjére, Danyi Gáborra is lehet majd voksolni.

női kézilabda női kézi BL Schatzl Nadine Nycke Groot Győri Audi ETO KC FTC-Rail Cargo Hungaria

Női kézi: Groot aláírt a Győr BL-ellenfeléhez – hivatalos

2019-03-11 13:34:24

A dán Odense női kézilabdacsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy kétéves szerződést kötött a Győri ETO-t idény végén elhagyó holland Nycke Groottal. Érdekesség, hogy Jan Pytlick együttese vár a kisalföldiekre a Bajnokok Ligája áprilisi negyeddöntőjében.

női kézilabda női kézi BL kézilabda átigazolás Odense Nycke Groot Győri Audi ETO KC