Találatok a New York City címkére

Találatok száma: 4

MLS: Gazdagék visszavághatnak a bajnok New York Citynek

2022-10-24 09:27:24

Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) vasárnap kialakultak a főcsoportdöntők, miután a New York City 3–1-re győzött a Montreal vendégeként, az Austin FC pedig 2–1-re megverte otthon a Dallast.

Philadelphia Union New York City MLS Gazdag Dániel

MLS: óriási csatát követően a New York City a bajnok

2021-12-11 23:07:18

A New York City 1–0-ra vezetett a Portland Timbers ellen az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) rájátszásának döntőjében, ám a vetélytárs 7 (!) másodperccel a ráadás vége előtt, a 94. percben egyenlített, így hosszabbításba, majd tizenegyespárbajba torkollott a találkozó, s utóbbiban a New York bizonyult jobbnak, amely története során először hódította el a trófeát.

Valentín Castellanos Portland Timbers New York City MLS

MLS: Gazdagék kikaptak a főcsoportdöntőben, a New York City mehet az aranyért

2021-12-06 00:30:33

Fordulatos mérkőzésen maradt alul Gazdag Dániel csapata, a Philadelphia Union a New York City ellen az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) rájátszásában, a Keleti főcsoport döntőjében.

légiósok Philadelphia Union New York City MLS Gazdag Dániel

MLS: Nikolicsék győztek, Ibra folytatta sorozatát, de nem úgy...

2019-05-12 07:23:33

Az észak-amerikai profi labdarúgóligában Nikolics Nemanja csapata, a Chicago Fire először tudott egymás után két bajnokit is megnyerni. A Los Angeles Galaxyban Zlatan Ibrahimovic nem lőtt gólt, csapata pedig ki is kapott a New York Citytől. 

Nikolics Nemanja New York City MLS Los Angeles Galaxy Chicago Fire