Találatok a NB I-es leg címkére

Találatok száma: 5

Évek óta nem szerepelt ilyen jól a DVTK, mint Feczkó Tamással

2020-03-02 14:30:54

A labdarúgó NB I 23. fordulóját követő visszapillantónkban fókuszban a DVTK 4–0-s fővárosi győzelme a Honvéd ellen, és remek tavaszi szereplése. Szó lesz még mások mellett Nikolics Nemanjáról, aki 1771 nap után szerzett ismét gólt az NB I-ben vagy a Kisvárda háromszoros román válogatottjáról, Claudiu Bumbáról, aki magyar keresztnevet adhat hamarosan születendő gyermekének.

Nikolics Nemanja NB I-es leg NB I Mol Fehérvár FC Kisvárda Feczkó Tamás

Hegedűs János gólja bejárta a világot, de Bódi is varázsolt

2018-10-23 11:01:12

A labdarúgó NB I 11. fordulója két ritkán látható gólt is hozott. Szokásos visszapillantónkban ezúttal ez a két találat szerepel a fókuszban, a gólszerzők, Hegedűs János (Puskás Akadémia) és Bódi Ádám (DVSC) és a kapusok, Dibusz Dénes (Ferencváros), valamint Nagy Gergely (Paksi FC) szemszögéből.  

Puskás Akadémia Paks Nagy Gergely NB I-es legek NB I-es leg NB I

Új vezére lehet a Fradinak – de mit keres ő az NB I-ben?

2015-07-20 12:44:07

Folytatva az előző szezonban már megszokott menetet, hétfőként ezentúl is visszapillantunk a mögöttünk hagyott NB I-es forduló érdekességeire, legjeire. Milyen mutatókat produkál a Fradinál Roland Lamah, mit várnak a szezontól olvasóink? Tudta, hogy Hazard előtt Mancini és Cantona is futballozott már az NB I-ben? 

Roland Lamah NB I-es leg NB I Ferencváros

„Eljött a vég!” Még a villanyt is lekapcsolták meccs közben

2015-05-25 15:57:21

Győrben a szurkolók azt énekelték, hogy „Sose halunk meg”, Pápán viszont Kovács László megbízott szakvezető mondta ki, hogy „eljött a vég”, és még a villanyt is lekapcsolták meccs közben. Tischler Patrik rekordot döntött, több mint 20 éve nem látott győzelmi sorozatot produkál az Újpest – érdekességek, legek és rekordok a labdarúgó NB I 29. fordulója után.

Újpest Tischler Patrik NB I-es leg NB I Lombard Pápa Győri ETO

Kik Thomas Doll kedvencei? Történelmi Fradi-csúcsok

2015-04-27 13:58:26

A Ferencváros történelmi csúcsokat ostromol, miközben Thomas Doll vezetőedző alig-alig változtat alapcsapatán. Az Újpest és a Lombard is gyorsasági csúcsot döntött, a Videoton csatára, Nikolics Nemanja egyéni rekordot állított fel, míg a DVTK 31 éve nem látott mélyrepülést produkál. Legek, rekordok és érdekességek a labdarúgó NB I 25. fordulója után.

Újpest Thomas Doll Nikolics Nemanja NB I-es leg NB I Lombard Pápa