Találatok a Muhi András Pires címkére

Találatok száma: 4

Küldetés karddal és kamerával – Muhi András Pires és az Egy mindenkiért műhelytitkai

2022-01-09 08:47:18

Az utóbbi évek egyik legerősebb sportfilmje az Egy mindenkiért, a Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok, az év férfi sportolója díjjal frissen elismert kardvívóról szóló alkotás. A rendezővel és operatőrrel, a korábban a Magyarfutball, a 91. perc és a „...még 50 perc...” című filmet jegyző Muhi András Piresszel beszélgettünk többek között arról, mi köti össze a mai kor vívóbajnokát Balczó András öttusázóval, a tavaly bemutatott dokumentumfilmet pedig a Küldetés című klasszikussal.

kard interjú dokumentumfilm Szilágyi Áron Muhi András Pires Képes Sport

Elege lett a fociból, Szilágyi Áronról forgat filmet a volt Fradi-játékos

2017-12-06 00:31:00

Muhi András Pires gyerekként a Ferencvárosban futballozott, de a sorozatos sérülések derékba törték a karrierjét. A labdarúgástól azonban nem szakadt el, hiszen rendezőként az ő nevéhez fűződik a Magyarfutball, a 91. perc és a Magyar csapat – „még 50 perc” című dokumentumfilm is – utóbbi a magyar labdarúgó-válogatott útját kísérte végig az Eb-re való kijutásig. A 2016 legjobb dokumentumfilmjének választott, négy évig forgatott alkotás elkészülte után a 33 éves rendező új kihívásokat keresett, ahogy azt az NSO Tv-nek elmondta, kiégett „focifronton”, ezért kiemelt figyelmet szentelt a riói olimpiának izgalmas egyéniségek után kutatva. Szilágyi Áron személyében találta meg a tökéletes alanyt.

vívás magyar labdarúgó-válogatott labdarúgás kardvívás Szilágyi Áron Szatmári András

Eb 2016: „Szalai meglepi a magyar nemzetet”

2016-06-14 19:11:19

Az NSO Tv a Szabadság téri kivetítőnél összegyűlt szurkolókat kérdezte arról, milyen eredményt várnak a Magyarország–Ausztria mérkőzésen, valamint az is kiderült, hogyan buzdítják a drukkerek a mieinket.

videó NSO Tv Muhi András Pires Magyarország Habos Dorottya Foci Eb 2016