A Mol-Pick Szeged 1961-ben alapított szegedi kézilabdaklub.

Találatok a Mol-Pick Szeged címkére

Találatok száma: 2023

Kézilabda NB I: novemberben jön a Veszprém–Szeged és a Győr–FTC – sorsolás

2021-07-22 12:43:40

A férfiaknál a Mol-Pick Szeged és a Telekom Veszprém, illetve a nőknél a Ferencváros és a Győri Audi ETO KC novemberben találkozik egymással először a kézilabda NB I következő idényében – írja az MTI.

női kézilabda NB I kézilabda férfi kézilabda NB I Telekom Veszprém Mol-Pick Szeged Győri Audi ETO KC

Férfi kézi: megvan a Szegedről távozó Källman új csapata

2021-07-22 06:35:35

A portugál férfi kézilabda-bajnokságban szereplő Benficánál folytatja pályafutását Jonas Källman, aki a nyáron, hét év után hagyta el a Mol-Pick Szegedet – írja a klub honlapja.

kézilabda Mol-Pick Szeged Jonas Källman Chema Rodríguez Benfica kézilabda

Kézilabda: így áll most az új szegedi csarnok építése – képek

2021-07-14 17:00:26

Jól halad a 8000 néző befogadására alkalmas szegedi multifunkcionális csarnok építése. Az aréna a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság egyik helyszíne lesz, valamint a Mol-Pick Szeged új otthona.

kézilabda férfi kézilabda Európa-bajnokság csarnok Szeged Mol-Pick Szeged

Kézilabda: a Szeged fegyelmi eljárást kezdeményezett Nagy László ellen

2021-07-13 17:36:39

A Mol-Pick Szeged fegyelmi eljárást kezdeményezett a Magyar Kézilabda-szövetségnél Nagy László, a Telekom Veszprém sportigazgatója ellen – írja a 24.hu.

Telekom Veszprém Szűcs Ernő Péter Nagy László Mol-Pick Szeged MKSZ

Kézilabda: „Nagy László valótlan tartalmú állításai miatt” adott ki közleményt a Szeged

2021-07-07 11:28:19

A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata „Nagy Lászlónak, a Magyar Kézilabda-szövetség alelnökének és a veszprémi kézilabdacsapat sportigazgatójának több alkalommal tett valótlan tartalmú állításai miatt” közleményt adott ki a hivatalos honlapján.

kézilabda férfi kézilabda Telekom Veszprém Szűcs Ernő Péter Nagy László Mol-Pick Szeged

Kézi BL: halálcsoportban a Veszprém, a Győr megkapta a címvédőt

2021-07-02 09:20:56

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) bécsi központjában elkészítették a női és a férfi Bajnokok Ligája 2021–2022-es idényének csoportbeosztását. A férfiaknál a Veszprém a PSG-vel, a Barcelonával, a Kielcével és a Flensburggal is egy csoportba került. A Szeged kedvező sorsolást kapott az A jelű nyolcasban. A nőknél a Győr többek között a címvédő Vipersszel került egy csoportba, az FTC a CSM Bucuresti és a Rosztov-Don ellen is pályára lép.

női kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda Bajnokok Ligája Telekom Veszprém Mol-Pick Szeged Győri Audi ETO KC FTC-Rail Cargo Hungaria

Kézilabda BL: megvan a kalapbeosztás a csoportkör sorsolása előtt

2021-06-30 12:41:46

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a sorozat hivatalos honlapján tette közzé a férfi és a női Bajnokok Ligája csoportkörének július 2-án esedékes sorsolásához szükséges kalapbeosztásokat. Előbbinél a Szeged, utóbbinál a Ferencváros került az első kalapba.

női kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda Bajnokok Ligája Telekom Vesprém Mol-Pick Szeged Győri Audi ETO KC FTC-Rail Cargo Hungaria

Férfi kézi: a Szeged kapusa Németországban folytatja

2021-06-30 08:20:33

Nagy Martin, a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának kapusa kölcsönben a német másodosztályban szereplő VfL Gummersbachnál tölti a következő évadot – írja közleményében a német klub honlapja.

kézilabda Vfl Gummersbach Szeged kézilabda Nagy Martin Mol-Pick Szeged

Kézi BL: a Szeged biztos induló, a Veszprém még nem

2021-06-21 11:40:50

Az Európai Kézilabda-szövetség a hivatalos honlapján jelezte, mely együttesek indulhatnak biztosan a férfi és a női Bajnokok Ligája következő idényében. A Mol-Pick Szeged, az FTC-Rail Cargo Hungaria és a Győri Audi ETO helye biztos, a Telekom Veszprémnek még várnia kell a döntésre.

női kézilabda Bajnokok Ligája kézilabda férfi kézilabda Bajnokok Ligája Telekom Veszprém Mol-Pick Szeged Győri Audi ETO KC

Férfi kézi: spanyol átlövőt igazolt a Szeged – hivatalos

2021-06-15 11:08:14

Imanol Garciandía, a francia PAUC jobbátlövője a Szeged férfi kézilabdacsapatában folytatja a pályafutását – jelentette be a Tisza-parti klub honlapja.

kézilabda átigazolás kézilabda férfi kézilabda Bajnokok Ligája Mol-Pick Szeged Imanol Garciandía

Férfi kézi: Pastor 2023-ig hosszabbított a Szegeddel

2021-06-11 19:25:41

Két évvel meghosszabbította Juan Carlos Pastor vezetőedző szerződését a magyar bajnok Mol-Pick Szeged kézilabdacsapatának vezetősége – jelentette be a klub a hivatalos honlapján.

férfi kézilabda Mol-Pick Szeged Juan Carlos Pastor

Férfi kézi: „Veszprém? Szeged? Nem vagyok még azon a szinten”

2021-06-10 11:48:26

Csurgón eltették a 7-es mezt, ami jólesett neki, de reméli, hogy nem két év múlva kerül elő a szekrény mélyéből. Hanusz Egon családjában szinte mindenki kézilabdázik, kevesen tudják, hogy nagynénje az olimpiai ezüstérmes Balogh Beatrix. Ő pedig szó szerint a kézilabdapályákon nőtt fel.

férfi kézilabda Telekom Veszprém Stuttgart Sportkrém NSO Tv Mol-Pick Szeged

Férfi kézi: Marian Cozmáról szektort neveznek el az új szegedi arénában

2021-06-10 12:19:59

Korábbi játékosairól nevezi el az új Aréna szektorait a Mol-Pick Szeged – számolt be a döntésről a pickhandball.hu. A honlap szerint a két alapítóról, dr. Bérczi Mihályról és Ludányi Mártonról sem feledkezik meg az együttes, a vendégszektor pedig Marian Cozma nevét viseli majd.

kézilabda férfi kézi NB I Mol-Pick Szeged

Férfi kézi: visszavonultatja Källman mezszámát a Szeged

2021-06-07 17:38:21

A Mol-Pick Szeged hivatalos oldalán jelentette be, hogy visszavonultatja a kétszeres magyar bajnok, egyszeres Magyar Kupa-győztes, EHF-kupa-győztes Jonas Källman nyolcas mezszámát.

férfi kézilabda NB I férfi kézi Szeged Mol-Pick Szeged Jonas Källman

Férfi kézi NB I: Ordítoztam, mutogattam a többieknek a lelátóról – Bánhidi

2021-06-06 00:16:35

A férfi kézilabda NB I bajnoki döntőjének visszavágóján a Veszprém nem tudta ledolgozni a Szegeden összeszedett hátromgólos hátrányát – a vendégek sokkal jobb játékkal nemcsak a visszavágót nyerték meg, hanem a bajnoki címet is. A találkozó után a győztes csapat vezetőedzője, Juan Carlos Pastor és beállója, Bánhidi Bence értékelt, aki elmesélte, milyen volt piros laposként a lelátóról nézni a második félidőt.

videó közvetítés férfi kézilabda NB I férfi kézilabda bajnoki döntő Telekom Veszprém

Videó: „Izzik a csarnok, itt a magyar bajnok” – így fogadták a Szegedet

2021-06-06 09:43:46

Mint arról beszámoltunk, a férfi kézilabda NB I bajnoki döntőjének visszavágóján a Veszprém nem tudta ledolgozni a Szegeden összeszedett hátromgólos hátrányát – a vendégek sokkal jobb játékkal nemcsak a visszavágót nyerték meg, hanem a bajnoki címet is. A siker után nagyjából ötszáz szurkoló fogadta az újszegedi sportcsarnok előtt a bajnokcsapat pontban vasárnap hajnali két órakor begördülő csapatbuszát – számolt be a delmagyar.hu.

videó kézilabda kép férfi kézilabda NB I férfi kézilabda bajnoki döntő

Férfi kézi NB I: Kiábrándító itthon elbukni a bajnokságot a Szeged ellen – Davis

2021-06-06 01:03:33

A férfi kézilabda NB I bajnoki döntőjének visszavágóján a Veszprém nem tudta ledolgozni a Szegeden összeszedett hátromgólos hátrányát – a vendégek sokkal jobb játékkal nemcsak a visszavágót nyerték meg, hanem a bajnoki címet is. A találkozó után csalódott veszprémiek értékeltek: David Davis vezetőedző mellett Kantin Mahé és Ligetvári Patrik.

videó közvetítés férfi kézilabda NB I férfi kézilabda bajnoki döntő Telekom Veszprém