Találatok a Maverick Vinales címkére

Találatok száma: 65

MotoGP: Morbidelli a Motorland Aragon királya, Nakagami bukott

2020-10-25 16:01:49

Öt kanyar. Ennyi jutott Nakagami Takaakinak a mai futamon. Franco Morbidelli tényleg bemondta az „all in”-t, a Suzukik pedig idén harmadszor szereztek dupla pódiumot. Mir növelte előnyét az összetettben, három futammal a szezon vége előtt 32 pont választja el egymástól az elsőt a hatodik helyezett pilótától.

MotoGP Moto3 Maverick Vinales Franco Morbidelli Fabio Quartararo Alex Rins

MotoGP: az NSO munkatársa feltüzelte Vinalest – videó

2020-09-22 20:37:41

Maverick Vinales nagy reményekkel érkezett a Yamaha gyári csapatához 2017-ben, és az első futamokon még úgy is tűnt, hogy egy igazi tündérmese vette kezdetét. De a rózsaszín köd hamar felszállt, s a spanyol három éve ugyanazokkal a gondokkal küzd. A szakemberek (kivéve persze saját csapatát) és az újságírók már elkezdtek lemondani róla, mondván, ő is csak egy egykörös menő, a téli tesztek bajnoka.

MotoGP Maverick Vinales

MotoGP: nem az elsőt nyerte, de ismét új győztes 2020-ban

2020-09-20 15:51:27

A MotoGP-hullámvasút maximális sebességgel robog tovább, továbbra is minden verseny ezernyi meglepetést és csavart tartogat. Az egész futam alatt biztos volt (már amennyire bármit is biztosnak lehet venni...), hogy új győztes iratkozik fel az idei listára, a kérdés csak az volt, hogy az illető először éli-e át ezt az élményt vagy sem.

Valentino Rossi Romano Fenati MotoGP Maverick Vinales Aleix Espargaró

MotoGP: egy körön továbbra is Vinales a leggyorsabb Misanóban

2020-09-19 15:44:20

Ugyanaz a taktika, ugyanaz a végeredmény. Maverick Vinales ismét megnyerte a szombati napot tovább faragva múlt heti pályacsúcsát. A spanyolnak már csak vasárnapi sormintáját kell megszakítania holnap, de ehhez sokaknak lesz még egy-egy szava.

MotoGP Maverick Vinales

MotoGP: Vinalesnek három éve ugyanaz a gondja

2020-09-19 10:01:04

Mindenki szoros versenyt vár vasárnapra, sőt már a mai időmérő edzésekre is, hiszen ez már a második hét a mezőnynek zsinórban Misanóban, a MotoGP-sek pedig a két futam között kedden még teszteltek is. A győzelemhez vasárnap nem elég a jó versenytempó, a kvalifikáción is brillírozni kell, mert a harmadik sortól kezdődően drasztikusan csökkenek az esélyek.

Valentino Rossi MotoGP Maverick Vinales

MotoGP: Vinalesé az egyetlen évközi teszt, de ez mire elég?

2020-09-15 22:19:34

Nem kaptak sok pihenőt a MotoGP-pilóták a vasárnapi San Marinó-i Nagydíj után, kedd reggel 9:30-kor már ismét pályára gördülhettek Misanóban. Nem mindenki élt a lehetőséggel, ki kényszerből, ki a csapat döntésének értelmében. Sok érdekességet láthattunk, sokat nem láttunk, de hogy mindez mire lesz elég versenykörülmények között, azt lehetetlen megmondani.

MotoGP Maverick Vinales

MotoGP: Rossinak ma tényleg meglehet a kétszázadik

2020-09-13 10:56:27

Yamaha-dominanciával zárult a szombati időmérő Misanóban, de hogy a mai verseny is ilyen egyértelmű lesz-e számukra, az még korántsem biztos.

Valentino Rossi MotoGP Maverick Vinales

MotoGP: ez a rajtelsőség még a légzsákot is „felrobbantotta”

2020-09-12 15:55:58

A hullámvasút, amin Maverick Vinales már évek óta utazik, újabb magaslatra ért egyik legnagyobb mélypontja után. A spanyol yamahás rizikós taktikát választva, új körrekordot futva megnyerte a San Marinó-i Nagydíj időmérőjét. Az öröm és az ünneplés akkora volt, hogy még a légzsák is kinyílt a bőrruhájában, amikor saját mellkasára csapott.

Valentino Rossi San Marinó-i Nagydíj MotoGP Maverick Vinales Franco Morbidelli Fabio Quartararo

MotoGP: elképesztő fotók az ausztriai balesetről

2020-08-17 15:36:21

Vasárnap elképesztő baleset miatt kellett félbeszakítani az ausztriai MotoGP-futamot, Johann Zarco és Franco Morbidelli 300 kilométer per óra feletti tempónál történt ütközése után mind a két versenyző motorja elszabadult, és kis híján telibe találta Maverick Vinalest és Valentino Rossit. Szerencsére senki sem sérült meg súlyosan. A DPPI balesetről készített fotóiból állítottunk össze egy gyűjtést.

képgaléria baleset Valentino Rossi MotoGP Maverick Vinales Johann Zarco

MotoGP: Vinales a mélyből feltámadva megnyerte az osztrák időmérőt

2020-08-15 15:23:04

Miközben Dovizoso döntése felbolygatta a MotoGP-világát a pályán nem állt meg az élet. Maverick Vinales tegnap még a top10-be sem fért be, ma azonban magára talált a spanyol yamahás, olyannyira, hogy megnyerte az Osztrák Nagydíj kvalifikációját egy olyan pályán, ami elvileg nem a problémákkal küzdő hangvillásoknak kedvez.

MotoGP Maverick Vinales

MotoGP: senki és semmi sem tudta megállítani Quartararót

2020-07-26 15:11:40

Rajt-cél győzelmet aratott a MotoGP-ben a fiatal francia Fabio Quartararo, aki, ha így folytatja, átírhat sok rekordot. A második hely sorsa az utolsó előtti körben dőlt csak el Maverick Vinales javára, de mennyi minden történt közben! Elég csak annyit hozzá, hogy Valentino Rossi lett a harmadik.

Valentino Rossi MotoGP Moto3 Moto2 Maverick Vinales Fabio Quartararo

MotoGP: ismét Quartararo a rajtelső, Marc Márquez nem áll rajthoz

2020-07-25 15:28:50

A köridő szombat délután ugyan elmaradt a múlt heti időmérő legjobbjától, de újfent Fabio Quartararo szerezte meg a pole pozíciót Jerezben, az első Andalúziai Nagydíjon. Maverick Vinales utolsó köre gyorsabb volt, de azonnal törölték, mert a hetes kanyarban a spanyol elhagyta a pályát.

MotoGP Maverick Vinales Marc Márquez Jerez Fabio Quartararo

MotoGP: Quartararo a pole-ban, három bukás az utolsó másodpercekben

2020-07-18 15:24:19

Eseménydúsan ért véget a királykategória idei első időmérője. Szinte egyszerre csúszott el Andrea Dovizioso a 2-es kanyarban és Jack Miller a 11-esben, aki talán pole-t érő körön volt éppen. Pár pillanattal később Álex Rins is ugyanott esett hatalmasat (talán Miller motorjából folyt ki valami...).

Álex Rins MotoGP Maverick Vinales Marc Márquez Fabio Quartararo

MotoGP: Rossi tisztában volt a következményekkel

2020-02-06 18:53:23

A MotoGP csapatai már a malajziai téli teszt első napját megelőzően sem hagyták muníció nélkül a rajongókat és az újságírókat. A Suzukit követően a Petronas-csapat, majd a gyári Yamaha is lerántotta a leplet az idei motorokról, egész pontosan az idei dizájnról. Hatalmas piros pont a Suzukinak, amely egyedüliként valami újdonságot is vitt a dologba, ráadásul szépen kivitelezve.

Yamaha Valentino Rossi Suzuki MotoGP Maverick Vinales Jorge Lorenzo

MotoGP: a Yamaha hosszabbított spanyol kiválóságával

2020-01-28 16:21:58

A spanyol Maverick Vinales 2022-ig a gyorsaságimotoros-világbajnoki sorozat királykategóriájában (MotoGP) szereplő Yamaha csapatát erősíti.

Yamaha MotoGP Maverick Vinales

MotoGP: Vinales megszakította a Yamaha és Márquez sorozatát is

2019-11-03 09:21:46

Az edzések alapján szorosabb versenyre számítottunk Malajziában a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájának (MotoGP) versenyzőitől, de ezúttal egy alapvetően csendes futamnak lehettünk szemtanúi. A rajt utáni kavarodás után Maverick Vinales hamar az élre állt, majd el is lépett, esélyt sem hagyva a többieknek. Ezután már csak az volt a kérdés, hogy kitart-e a gumija és a koncentrációja, de ahogy említettük, ez nem a drámák futama volt.

Yamaha MotoGP Maverick Vinales Marc Márquez

MotoGP: szélvihar – vasárnapra halasztották az időmérőt

2019-10-26 08:18:32

Hosszú-hosszú évek (sőt évtizedek) óta téma már, hogy tavaszra kellene tenni a MotoGP Ausztrál Nagydíját, amely hiába adja a világ egyik leggyönyörűbb és leggyorsabb pályáját a sorozatnak, ha minden évben problémákat okoz az időjárás.

MotoGP Maverick Vinales Ausztrál Nagydíj

MotoGP: Márquez tudta, hogy esni fog, de előtte még demoralizálta a mezőnyt

2019-09-20 21:44:28

Ahogy a gyorsaságimotoros-világbajnokságot a királykategóriában 93 ponttal vezető Marc Márquez is elmondta, az aragóniai pálya nagyon fekszik neki a balos kanyarok miatt és a vonalvezetését is szereti. Ezt rögtön az első edzésen az orra alá is dörgölte mindenkinek, amikor két másodpercet vert egy kivétellel az egész mezőnyre. Egyedül Maverick Vinalesnek sikerült közelebb férkőznie, ő „csak” 1.6 másodpercet kapott honfitársától.

gyorsaságimotoros-vb MotoGP Maverick Vinales Marc Márquez

MotoGP: Nem kértem bocsánatot Rossitól – Márquez

2019-09-15 10:35:29

„Sokkal inkább azt kérdeztem, hogy mi történik itt?” – kezdte Marc Márquez délutáni nyilatkozatát a szombati időmérőn történt Valentino Rossival való nézeteltérését követően  a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján. A nap témáját nyilván nem ez adta, a kvalifikációt egyébként Maverick Vinales nyerte Pol Espargaró és Fabio Quartararo előtt.

gyorsaságimotoros-vb Valentino Rossi MotoGP Maverick Vinales Marc Márquez

MotoGP: Vinales tavaly október után ismét győzni tudott

2019-06-30 15:49:59

Könnyebb és eredményesebb útra számított Maverick Vinales, amikor három éve a Yamaha gyári csapatához szerződött. Az első évben ugyan háromszor sikerült felállnia a dobogó legfelső fokára, de tavaly ez már csak egyszer jött össze neki, idén pedig még egyszer sem – a mai napig. Folytatódik tehát a 2011 óta tartó sorminta, hogy évente felváltva nyer yamahás és hondás pilóta Assenben a királykategóriában.  

gyorsaságimotoros-vb Tony Arbolino MotoGP Moto3 Moto2 Maverick Vinales