Találatok a Mauro Tassotti címkére

Találatok száma: 4

Tényleg ez volt minden idők legjobb klubcsapata, a reformerek reformere?

2017-10-27 20:31:59

Napjaink és a közelmúlt klubfutballját talán majd a Lionel Messi&Cristiano Ronaldo-korszaknak nevezi el a hálás utókor, újonnan induló sorozatunkban a fiatalabbak okulására és a középgeneráció nagy örömére az 1984–2004 közötti időszak (2004 volt C. Ronaldo első teljes manchesteri éve, Messi abban az évben mutatkozott be az FC Barcelona nagycsapatában, illetve 1984 az utolsó nagy angol siker éve a Heysel-tragédia előtt) legjobb klubcsapataiból alkotjuk meg a Legendák Ligáját, amelybe mindegyik klub egy-egy csapatát neveztük, és a 16. alakulatról az olvasók döntenek. Két ágon, egyenes kieséses formában zajlanak a küzdelmek, és a gólokat most természetesen az NSO olvasói szerzik! Az új párharcban a talán legnagyobb Milan kerül górcső alá, ellenfele a Diego Maradona-féle Nápoly lesz.

Silvio Berlusconi Rudi Völler Roberto Donadoni Paolo Maldini Milan Mauro Tassotti

Milan: „Szomorú vagyok az ilyen állítások hallatán”

2015-03-06 17:05:45

Az olasz Serie A-ban szereplő AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője, Filippo Inzaghi cáfolta azokat a pletykákat, melyek szerint Mauro Tassotti, a klub korábbi meghatározó védője, jelenlegi másodedzője váltja őt a kispadon.

Filippo Inzaghi Mauro Tassotti Milan Serie A

Milan: vb-ezüstérmes kiválóság válthatja Pippo Inzaghit

2015-03-02 11:15:38

Olasz lapértesülések szerint Filippo Inzaghit meneszthetik a Milan labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról, ha a piros-feketék szombaton nem nyernek a Hellas Verona ellen.

olasz foci Serie A Milan Mauro Tassotti Filippo Inzaghi

Milan: hivatalos, Allegrit kirúgták! Inzaghi követheti

2014-01-13 11:34:43

Menesztették Massimiliano Allegrit, az AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzőjét. A rossoneri vasárnap este 4–3-as vereséget szenvedett a Sassuolótól, a hétfői tréninget pedig már nem a 46 éves edző vezényli, miután délelőtt a Milan megerősítette, hogy távozik a csapattól.

olasz foci Milan Mauro Tassotti Massimiliano Allegri Filippo Inzaghi Milan