Találatok a Marius Lindvik címkére

Találatok száma: 11

Sírepülő-vb: Marius Lindvik aratott diadalt

2022-03-12 18:54:35

Négy sorozat alapján a hazai közönség előtt szereplő Marius Lindvik nyerte a norvégiai Vikersundban rendezett sírepülő-világbajnokságot – írja a Magyar Távirati Iroda.

sírepülés Marius Lindvik

Sírepülő-vb: az olimpiai bajnok vezet két sorozat után

2022-03-11 18:37:53

Pénteken a norvégiai Vikersundban megkezdődött a sírepülő-világbajnokság. Két sorozatot követően a nagysáncon olimpiai bajnok norvég Marius Lindvik vezet az osztrák Stefan Kraft és a szlovén Domen Prevc előtt.

sírepülés Richard Jouve Marius Lindvik Jonna Sundling

Téli olimpia: Lindvik legyőzte Kobajasit nagysáncon

2022-02-12 13:15:01

Marius Lindvik győzelmével ért véget a férfi síugrók versenye nagysáncon a pekingi téli olimpián. A második a normál sáncon aranyérmes Kobajasi Rjoju, a harmadik a német Karl Geiger lett.

téli olimpia síugrás nagysánc Peking 2022 Marius Lindvik Kobajasi Rjoju

Téli olimpia: Lindvik nyerte a síugrók normál sáncos selejtezőjét

2022-02-05 08:47:46

Marius Lindvik nyerte meg a síugrók selejtezőjét normál sáncon. A norvég mögött honfitársa, Robert Johansson végzett, míg a harmadik a lengyel Piotr Zyla lett.

téli olimpia síugrás normál sánc Robert Johansson Peking 2022 Marius Lindvik

Téli olimpia: „Ha nem nyersz olimpiát, senki sem vesz észre”

2022-02-03 18:10:35

A síugróversenyek hagyományosan kiszámíthatatlanok, hiszen a győzelemre rendre többen pályáznak jó eséllyel, ráadásul az időjárás is sokszor befolyásolja az eredményeket. Magyarán nem elég tehetségesnek és szorgalmasnak lenni, nem árt, ha a szerencse is a sportoló mellé szegődik. A pekingi téli olimpiai aranyak sorsa sem egyértelmű, de biztos, hogy a japán Kobajasi Rjoju az egyik favorit. Az olimpia sztárjairól szóló sorozatunk ötödik része.

videó téli olimpia síugrás Peking 2022 Négysáncverseny Marius Lindvik

Síugrás: Lindvik meggyőző fölénnyel nyert Zakopanéban

2022-01-16 18:21:56

A norvég Marius Lindvik nyerte meg vasárnap a síugrók világkupa-sorozatának lengyelországi viadalát, Zakopanéban, és ezzel feljött az összetett pontlistán a harmadik helyre.

síugrás Zakopane Marius Lindvik Kobajasi Rjoju

Síugró-vk: kettős norvég siker Bischofshofenben

2022-01-08 19:00:30

Az ausztriai Bischofshofenben folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A szombati versenyen kettős norvég győzelem született: Marius Lindvik szerezte meg az aranyérmet honfitársa, Halvor Egner Granerud és az osztrák Jan Hörl előtt. A Négysáncversenyt megnyerő és az összetett világkupát vezető japán Kobajasi Rjoju ezúttal éppencsak lecsúszott a dobogóról és lett negyedik.

északi összetett síugró-vk síugrás sílövő-vk sílövészet Marius Lindvik

Síugró-vk: Kobajasi nyert Zakopanéban

2021-02-13 18:49:25

Kobajasi Rjoju nyerte a szombati versenyt a síugrók világkupa-sorozatának zakopanei állomásán.

téli sportok síugró-vk síugrás Marius Lindvik Kobajasi Rjoju Andrzej Stekala

Síugrás: Lindvik először nyert az idényben – norvég siker Zakopanéban

2021-01-17 19:54:35

A lengyelországi Zakopanéban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A versenyen a norvég Marius Lindvik volt a legjobb, aki mindkét sorozatban a legmesszebb ugrott. Ennek ellenére az első sorozat után így is a szlovén Anze Lanisek állt az élen, de aztán meg kellett elégednie a második hellyel, míg a harmadik Lindvik honfitársa, a korábbi világcsúcstartó Robert Johansson lett.

síugró-vk síugrás Marius Lindvik

Síugró-vk: Lindvik duplázott a Négysáncversenyen, de nem vezet

2020-01-04 16:21:59

Egymás után a második Négysáncversenyét is megnyerte a norvég Marius Lindvik, aki ezúttal Innsbruckban diadalmaskodott, s az összesítésben is feljött a második helyre a lengyel Dawid Kubacki mögé. Az eddigi éllovas és címvédő japán Kobajasi Rjoju még a dobogóról is lecsúszott, mert a német Karl Geiger is megelőzte.

síugró-vk síugrás Négysáncverseny Marius Lindvik

Síugró-vk: győzelemmel debütált a Négysáncversenyen Lindvik

2020-01-01 16:24:11

Hatalmas meglepetésre az élete első Négysáncversenyén induló norvég Marius Lindvik nyerte meg a sorozat második versenyét a németországi Garmisch-Partenkirchenben. A pályafutása első világkupa-versenyét nyerő versenyző az első sorozatban beállította a 143 és fél méteres sáncrekordot, így nagyjából 10 pontos előnyre tett szert, s ennek felét a másodikban is megőrizte a német Karl Geiger és a lengyel Dawid Kubacki előtt.

síugró-vk síugrás Négysáncverseny Marius Lindvik