Találatok a Marco Wittmann címkére

Találatok száma: 3

DTM: Eng örül, hogy megint tévedett; Wittmann azt hitte, ő is elüti a szerelőit

2018-06-03 16:29:25

Bokszutcai káoszt és nem kis meglepetésre hármas BMW-sikert hozott a német túraautó-bajnokság (DTM) magyarországi versenyhétvégéjének második futama. A pole-ból induló Lucas Auer sportbírókat gázolt, míg a győzelem végül Marco Wittmanné lett. A versenyt követően összegezte a történteket az első három helyezett.

Timo Glock Philipp Eng Marco Wittmann Hungaroring DTM BMW

DTM: bokszutcai káosz és Wittmann-győzelem a második versenyen

2018-06-03 15:09:36

Hármas BMW-győzelem született a német túraautó-bajnokság (DTM) magyarországi versenyhétvégéjének vasárnapi versenyén. A hétvégén gyengélkedő BMW-től Marco Wittmann látta meg először a kockás zászlót, a második Timo Glock lett, míg a harmadik helyen Philipp Eng ért célba. Ami viszont emlékezetesebb marad a piros zászlóval még félbe is szakított futamról, az Lucas Auerék balesete a bokszutcában – összesen három személy sérült meg.

Timo Glock Philipp Eng Mercedes Marco Wittmann Lucas Auer Hungaroring

DTM: Wittmann rajt-cél győzelmet aratott a Hungaroringen

2014-06-01 14:57:46

Egy pillanatra sem engedte ki kezei közül a vezetést a pole pozícióból induló Marco Wittmann a német túraautó-bajnokság (DTM) hungaroringi versenyén, így a 41 körös futam végén a BMW pilótáját intette le elsőként a kockás zászló az eseménydús, ütközésekkel tarkított viadalon. A dobogó alsó fokaira Miguel Molina és Bruno Spengler állhatott fel.

Miguel Molina Marco Wittmann DTM Bruno Spengler