Találatok a Maiken Caspersen Falla címkére

Találatok száma: 23

Sífutás: visszavonult az olimpiai és világbajnok norvég

2022-04-21 20:50:47

Maiken Caspersen Falla, a norvégok olimpiai bajnok sífutója bejelentette visszavonulását – írja a Magyar Távirati Iroda.

sífutás Maiken Caspersen Falla

Síugró-vk: Kraft nyerte meg a szombati versenyt Rasnovban

2020-02-22 16:10:50

A romániai Rasnovban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A versenyt az osztrák Stefan Kraft nyerte meg, aki ezzel megerősítette első helyét az összetett világkupában.

síugró-vk síugrás sífutó-vk sífutás Stefan Kraft Maiken Caspersen Falla

Sífutó-vk: mindent vittek a norvégok Rukában

2019-11-30 14:26:56

A finnországi Rukában kezdődött meg a sífutók és az északiösszetett-versenyzők világkupája. A férfi és női sprintversenyt, illetve az északi összetett viadalt is norvég versenyzők nyerték.

északi összetett sífutó-vk sífutás Maiken Caspersen Falla Johannes Hösflot Klaebo Jarl Magnus Riiber

Síugró-vk: ezúttal nem jött össze a fordítás Johanssonnak

2019-03-12 18:57:51

A norvégiai Lillehammerben folytatódott kedden a síugrók világkupa-sorozata, az osztrák Stefan Kraft győzött. A drammeni sífutósprintversenyen Johannes Hösflot Klaebo és Maiken Caspersen Falla diadalmaskodott.

síugró-vk síugrás sífutó-vk sífutás Stefan Kraft Maiken Caspersen Falla

Északisí-vb: pofozkodás után Klaebo nyerte meg a sprintet – videó

2019-02-21 16:18:08

Az ausztriai Seefeldben férfi és női szabad stílusú sprintversennyel kezdődött meg az északisí-világbajnokság. Mindkét számban norvég győzelem született: a férfiaknál Johannes Hösflot Klaebo, a nőknél a címvédő Maiken Caspersen Falla ért elsőként a célba.

északisí-vb sífutás Maiken Caspersen Falla Johannes Hösflot Klaebo

Alpesisí-vb: Jansrud törött ujjal nyerte a lesiklást

2019-02-09 15:14:07

A svédországi Aréban a férfi lesiklással folytatódott az alpesisí-világbajnokság. Az aranyérmet a norvég Kjetil Jansrud nyerte meg, aki első világbajnoki címét szerezte.

sífutó-vk sífutás alpesisí-vb alpesi sí Maiken Caspersen Falla Kjetil Jansrud

Síugró-vk: egy tizeddel nyerték a németek a csapatversenyt

2019-01-19 19:45:24

A lengyelországi Zakopanéban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A szombati csapatversenyt a németek nyerték meg. A ruhpoldingi sílövő-vk női csapatversenyében a franciák diadalmaskodtak, az otepääi sífutó-sprintversenyeken a norvégok győztek, a chaux-neuve-i északiösszetett-viadalon pedig az osztrák Franz-Josef Rehrl szerezte meg az elsőséget.

síugró-vk síugrás sílövő-vk sílövészet sífutó-vk sífutás

Sífutó-vk: nem bírtak a norvégokkal a drammeni sprintversenyen

2018-03-07 18:17:04

A norvégiai Drammenben férfi és női klasszikus stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók vk-sorozata. A győzelmet mindkét nemben hazai versenyző szerezte meg: előbbieknél a Johannes Hösflot Klaebo, utóbbiaknál pedig Maiken Caspersen Falla diadalmaskodott.

sífutó-vk sífutás Maiken Caspersen Falla Johannes Hösflot Kläbo

Sífutó-vk: nem ment az olimpiai bajnokoknak Lahtiban

2018-03-03 15:07:37

A finnországi Lahtiban férfi és a női szabad stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók vk-sorozata. A győzelmet előbbieknél az olasz Federico Pellegrino, utóbbiaknál a norvég Maiken Caspersen Falla szerezte meg.

sífutó-vk sífutás Maiken Caspersen Falla Federico Pellegrino

Sífutó-vk: norvég aranyak a lillehammeri sprintversenyen

2017-12-02 13:10:52

A norvégiai Lillehammerben férfi és női klasszikus stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutó-világkupa. A hölgyeknél a hazai pályán versenyző Maiken Caspersen Falla, a férfiaknál pedig a múlt heti rukai versenyen taroló Johannes Hösflot Kläbo diadalmaskodott.

északi összetett sífutó-vk sífutás Maiken Caspersen Falla Johannes Hösflot Kläbo

Északisí-vb: norvég és olasz sprintarany sífutásban

2017-02-23 18:31:33

A finnországi Lahtiban zajló északisí-világbajnokság csütörtöki napján a sífutók férfi és női szabad stílusú sprintversenyét rendezték meg. Előbbieknél az olasz Federico Pellegrino, utóbbiaknál pedig a norvég Maiken Caspersen Falla szerezte meg a győzelmet. A magyar versenyzők nem jutottak tovább a selejtezőből.

északisí-vb északi sí sífutás Maiken Caspersen Falla Federico Pellegrino

Síugró-vk: vasárnap taroltak a lengyelek Lillehammerben

2016-12-11 17:03:34

A norvégiai Lillehammerben folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A vasárnapi verseny kettős lengyel sikert hozott: Kamil Stoch mögött Maciej Kot végzett, míg a harmadik a német Markus Eisenbichler lett.

síugró-vk síugrás Szergej Usztjugov Maiken Caspersen Falla Kamil Stoch

Ski Tour Canada: norvég dominancia a nőknél

2016-03-09 01:55:26

A kanadai Canmore-ban férfi és női szabad stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozatába tartozó Ski Tour Canada. A férfiaknál az olasz Federico Pellegrino, a nőknél a norvég Maiken Caspersen Falla szerezte meg a győzelmet.

sífutó-vk sífutás Maiken Caspersen Falla Federico Pellegrino

Ski Tour Canada: orosz és norvég siker a rajton

2016-03-01 23:33:36

A kanadai Gatineau-ban férfi és női sprintversennyel kezdődött a sífutók világkupa-sorozatába tartozó Ski Tour Canada. A férfiaknál az orosz Szergej Usztjugov, a nőknél pedig a norvég Maiken Caspersen Falla szerezte meg a győzelmet.

sífutó-vk sífutás Szergej Usztjugov Ski Tour Canada Maiken Caspersen Falla

Sífutó-vk: norvég sprintsikerek, de a síugrást törölték Lahtiban

2016-02-20 19:50:36

A finnországi Lahtiban szabad stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A férfiaknál a győzelmet a norvég Petter Northug, a nőknél pedig honfitársnője, Maiken Caspersen Falla szerezte meg. Északi összetettben ugyanitt a csapatsprintet a németek nyerték meg, a síugrók csapatversenyét azonban törölni kellett.

északi összetett síugró-vk síugrás sífutó-vk sífutás Maiken Caspersen Falla

Sífutó-vk: norvég tarolás a drammeni sprinten

2016-02-03 16:26:03

A norvégiai Drammenben klasszikus stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A győzelmet a férfiaknál Petter Northug, a nőknél pedig Maiken Caspersen Falla szerezte meg.

sífutó-vk sífutás Petter Northug Maiken Caspersen Falla

Sífutó- és sílövő-vk: brit versenyző a dobogón

2015-12-19 22:17:56

Az olaszországi Toblachban férfi és női szabad stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók világkupa-idénye, míg a szlovéniai Pokljukában a sílövők mérték össze erejüket.

sílövő-vk sílövészet sífutó-vk sífutás Simon Schempp Maiken Caspersen Falla

Sífutó-vk: norvég dupla a rukai idénynyitó sprintversenyen

2015-11-27 14:00:01

A finnországi Rukában férfi és női klasszikus stílusú sprintversennyel megkezdődött a sífutók világkupaidénye. Mindkét számban norvég siker született, előbbieknél Sondre Turvoll Fosli, utóbbiaknál pedig Maiken Caspersen Falla szerezte meg a győzelmet. Az északi ország versenyzői a hat éremből ötöt zsebeltek be.

sífutó-vk sífutás Sondre Turvoll Fosli Maiken Caspersen Falla

Sílövő-vb: orosz arany női 15 km-en

2015-03-11 19:21:00

Szerdán a női 15 km-es versennyel folytatódott a sílövők világbajnoksága a finnországi Kontiolahtiban. A győzelmet az orosz Jekatyerina Jurlova szerezte meg. Eközben a norvégiai Drammenben a sífutók világkupájában rendeztek sprintversenyt, s mind a nőknél, mind a férfiaknál a hazai versenyzők voltak fölényben.

sílövő-vb sílövészet sífutó-vk sífutás Marit Björgen Maiken Caspersen Falla

Sífutás: olimpiai bajnokok sikerei a drammeni sprinten

2014-03-05 20:13:34

A norvégiai Drammenben férfi és női klasszikus stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A győzelmet mindkét nemnél hazai versenyzők szerezték meg, előbbieknél Ola Vigen Hattestad, utóbbiaknál pedig Maiken Caspersen Falla szerezte meg.

sífutó-vk Ola Vigen Hattestad Maiken Caspersen Falla