Találatok a Knoch Viktor címkére

Találatok száma: 153

Rp. gyorskori: A futamok nem a célba érkezéssel fejeződnek be – Knoch Viktor

2021-03-27 11:28:10

Knoch Viktor Pjongcsangban ott volt az első téli magyar aranyérmet megszerző rövid pályás gyorskorcsolyaváltónkban, s még manapság is ugyanaz a korcsolya van a lábán, amikor edzést tart a juniorválogatottnak. A vele készített interjút a Magyar Nemzet oldalán szemléztük.

rövidpályás gyorskorcsolya lapszemle interjú Knoch Viktor

Rp. gyorskori: Még nagyon messze a vége – Liu Shaoang

2021-02-22 14:52:19

Knoch Viktor szerint megismételhetetlen élmény és emlék Magyarország első téli olimpiai aranyérme, melyet Liu Shaolin Sándorral, Liu Shaoanggal és Burján Csabával nyert napra pontosan három évvel ezelőtt a pjongcsangi játékokon a rövidpályás-gyorskorcsolya váltó tagjaként – írja az MTI.

rövid pályás gyorskorcsolya Knoch Viktor

Ahogy mi megéltük: „Akkorát csaptam az asztalra, hogy kiborult a paprikás krumpli”

2020-04-25 11:08:20

Sorozatunkban személyes élmények alapján elevenítünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. A 14. részben Nagy Zsolt eleveníti fel, hogy járt az ebédre szánt paprikás krumplija, amikor a magyar férfi rövid pályás gyorskorsolya váltó történelmi aranyat nyert a pjongcsangi téli olimpián.

téli olimpia rövid pályás gyorskorcsolya váltó aranyérem Pjongcsang 2018 Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang

Kép: Knoch Viktor rendhagyó testnevelésórát tartott

2020-02-28 09:38:30

Rendhagyó testnevelésórát vezényelt a zuglói Álmos Vezér Gimnázium és Általános Iskolában Knoch Viktor!

rövid pályás gyorskorcsolya Knoch Viktor

Magyarország első téli olimpiai bajnoka megszállottja a sportágának

2020-01-17 18:57:01

Éveken keresztül volt meghatározó alakja a magyar rövid pályás gyorskorcsolyázásnak, átélte, milyen nehezített körülmények között odaérni a legjobbak közé – pályafutása megkoronázásaként az olimpiai dobogó felső fokára állhatott. Knoch Viktor családapaként sem szakadt el sportágától, a juniorkeret edzőjeként dolgozik, és a január 24. és 26. közötti debreceni Eb nagyköveteként népszerűsíti a short tracket.

rövid pályás gyorskorcsolya Eb rövid pályás gyorskorcsolya Pjongcsang 2018 NS Hosszabbítás Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang

Rp. gyorskorcsolya: Knoch Viktorékat elbúcsúztatta a MOKSZ

2019-05-24 20:33:41

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) pénteken, évi rendes közgyűlése keretében hivatalosan is elbúcsúztatta a visszavonuló Heidum Bernadettet, Keszler Andreát, Knoch Viktort és Knoch Martát.

rövid pályás gyorskorcsolya Knoch Viktor Knoch Marta Keszler Andrea Heidum Bernadett

Rp. gyorskorcsolya: férje után Knoch Marta is visszavonult

2019-05-16 11:16:17

Olimpiai bajnok férje után két hónappal csütörtökön Knoch Marta rövid pályás gyorskorcsolyázó is bejelentette visszavonulását.

Knoch Viktor Knoch Marta

Rp. gyorskorcsolya: visszavonul az olimpiai bajnok Knoch Viktor

2019-03-22 09:02:37

Knoch Viktor olimpiai aranyérmes rövid pályás gyorskorcsolyázó teljesnek érzi pályafutását, bár azt fájlalja, hogy egyszer sem állhatott az Európa-bajnoki dobogó felső fokán. Nemcsak Knoch Viktor vonul vissza hivatalosan, hanem Heidum Bernadett és Keszler Andrea is befejezi pályafutását.

visszavonulás rövid pályás gyorskorcsolya interjú Knoch Viktor Keszler Andrea Heidum Bernadett

Képek: olimpiai bajnok korisaink megitták Bolt pezsgőjét

2019-02-23 08:35:48

Február 22-én pénteken volt az egyéves évfordulója annak, hogy gyorskorcsolyázóink megszerezték a magyar sporttörténelem első téli olimpiai bajnoki címét. Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Knoch Viktor és Burján Csaba a Usain Bolttól ellesett mozdulattal ünnepelt a dobogón, amiért a legendás sprinter pezsgőt küldött nekik. Egy évvel az óriási győzelem után a bajnokok elfogyasztották az italt!

rövid pályás gyorskorcsolya kép Usain Bolt Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang Knoch Viktor

Nem munka, hivatás! – interjú az év edzőjével

2019-02-21 10:04:10

Mindig csak élni akart azzal, amit a kezébe adtak, és sohasem visszaélni: a magyar short track válogatott mesterét, Bánhidi Ákost az év edzőjének választották, de úgy érzi, a díj sokkal inkább jár a nehéz évtizedekért, mint az első téli olimpiai aranyért.

Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang Knoch Viktor Bánhidi Ákos Burján Csaba

Év Sportolója Gála: Mindenki a legjobbakat, minket akar megverni – Liu Shaolin Sándor

2019-02-15 01:45:00

Liu Shaolin Sándort választották meg az Év legjobb férfi sportolójának a 61. M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán, ráadásul az olimpiai bajnok férfi rövid pályás gyorskorcsolyaváltó lett 2018 legjobb csapata az egyéni sportágak csapatversenyében, melynek ő is a tagja. Vele és Knoch Viktorral beszélgetett az ünnepség után az NSO Tv stábja.

videó Oláh Bence NSO Tv Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang Knoch Viktor

Év Sportolója Gála: az olimpiai bajnok csapat 2018 legjobbja

2019-02-14 22:51:24

Az olimpiai bajnok férfi rövid pályás gyorskorcsolyaváltó lett 2018 legjobb csapata az egyéni sportágak csapatversenyében. A 61. M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán az osztrák színekben olimpiai bajnok Hunyady Emese adta át a díjat.

Oláh Bence Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang Knoch Viktor Hunyady Emese Burján Csaba

Olimpia: Bíztam benne, utcákat neveznek el rólunk – Liu Shaoang

2019-01-17 14:52:54

Csaknem egy éve állhatott fel a magyar férfi rövid pályás gyorskorcsolyaváltó a pjongcsangi téli olimpián a dobogó legfelső fokára. Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor neve most felkerült a budapesti Olimpiai park emléktáblájára is. Az NSO Tv az esemény után készített interjút a Liu testvérekkel. 

téli olimpia rövid pályás gyorskorcsolya rövid pályás Európa-bajnokság olimpiai bajnokok Pjongcsang 2018 Liu Shaolin Sándor

AranyPengék: hatalmas érdeklődés övezte a könyv dedikálását

2018-11-28 10:28:37

Hatalmas érdeklődés övezte az AranyPengék című könyv dedikálását – olimpiai bajnok short trackeseink hivatalosan csak kedden látták el kézjegyükkel az aranyéremről is szóló kiadványt.

könyvbemutató könyv dedikálás Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang Knoch Viktor

AranyPengék: dedikálás – Ön is találkozhat téli olimpiai bajnokainkkal

2018-11-25 12:25:25

Ön is találkozhat a Pjongcsangban idén februárban Magyarország első téli olimpiai aranyérmét szerző rövid pályás gyorskorcsolyaváltó tagjaival. Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Knoch Viktor és Burján Csaba november 27-én 17.30-kor a budapesti Allée bevásáróközpont Libri könyvesboltjában dedikálja a róluk készült könyvet.

Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang Knoch Viktor Burján Csaba AranyPengék

Díjazás: ezeket a sportolókat ünnepelte a zuglói önkormányzat

2018-10-03 11:07:59

A zuglói önkormányzat idén is ünnepélyes keretek között díjazta a kerületért sokat tett személyiségeket a helyi Zeneházban, akik között szép számú sportoló akadt.

díjazás Zugló Szekeres Pál Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang Knoch Viktor

Kép: csillogó szemű gyerekek közt járt olimpiai bajnokunk

2018-09-25 08:47:41

„Jártál már Izlandiában?” – Knoch Viktor szeme sem rebbent az aranyosan pontatlan kérdés hallatán, de úgy egyébként is nagyon magabiztosan mozgott hétfő délelőtt: az olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó a vecsési Andrássy Gyula Általános Iskolában járt, és csillogó szemű gyerekeknek mesélt pályafutásáról, a sport kínálta lehetőségekről, így az utazásokról, és persze a pjongcsangi győzelemről. Elvitte magával az ötkarikás aranyérmet is, az egyik kisfiú, miután kezébe fogta, rögtön megjegyezte: „Jaj de nehéz!”

gyorskorcsolya Knoch Viktor

Rp. gyorskori: Cole a precíz, John-Henry a szétszórt – a Krueger tesók

2018-07-24 23:11:59

Pjongcsangban amerikai színekben lett 1000 méteren ezüstérmes John-Henry Krueger, aki a 2018-as téli olimpia után úgy döntött, országot vált. Új hazájának Magyarországot választotta, ahogy korábban a magyar csapat tagjaként már Eb-n is szereplő bátyja, Krueger Cole is. Az amerikai testvérpár tagjai az NSO Tv-nek beszéltek lépésük okairól, a jövőbeli terveikről és a magyar nyelv elsajátításáról. Az ötkarikás bajnok Knoch Viktor felesége, Marta ugyancsak a magyar rövid pályás gyorskorcsolya-válogatottal készül, ő három év után tért vissza a jégre. 

téli olimpia rövid pályás gyorskorcsolya Peking 2022 Krueger Cole Knoch Viktor Knoch Marta