Találatok a John van den Brom címkére

Találatok száma: 5

Genk: inog a pad Bernd Storck alatt – sajtóhír

2022-05-12 12:36:05

Sajtóhírek szerint a következő idénytől már nem a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Bernd Storck fogja irányítani a belga bajnokságban szereplő, Németh Andrást is foglalkoztató KRC Genket.

belga labdarúgás belga foci belga bajnokság Racing Genk John van den Brom Genk

Anderlecht: Ez az ember véget vetett itt a karrieremnek - Juhász

2014-10-10 07:44:37

Juhász Roland, a magyar válogatott és a Videoton középhátvédje az előző hétvégén Belgiumban járt, díszvendégként tekintette meg az Anderlecht–Genk mérkőzést, amelyen a lila-fehérek közönsége hatalmas ünneplésben részesítette. A védőt természetesen megkérdezték 2013 januári távozásának körülményeiről is.

Juhász Roland John van den Brom Anderlecht

Belgium: menesztették a címvédő Anderlecht edzőjét

2014-03-10 12:40:24

A csapat gyenge szereplése miatt menesztették posztjáról John van den Bromot, a belga labdarúgó-bajnokságban címvédő Anderlecht vezetőedzőjét.

menesztés edzőváltás John van den Brom Besnik Hasi Anderlecht

Pellegrini: Sokan nem hitték, hogy idáig eljuthatunk

2012-11-07 10:30:54

A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában a Málaga 1–1-es döntetlent ért el a Milan otthonában, míg az Anderlecht egygólos győzelmet aratott a Zenit ellen. A milánóiakat irányító Massimiliano Allegri szerint nehéz háromnaponta ilyen tempóban játszani, míg Manuel Pellegrini elmondta, a nyolcaddöntőben rájuk váró ellenfélnek be kell majd bizonyítania, hogy jobbak csapatánál. Az Anderlechtnél különösen örülnek az első gólnak és az első győzelemnek a csoportban, míg a Zenitnél még nem mondtak le a továbbjutásról.

labdarúgás Zenit Málaga Milan Massimiliano Allegri Manuel Pellegrini

A Málaga csoportelső lehet a San Siróban

2012-11-06 11:57:29

A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában a Milan a Málagát, míg az Anderlecht a Zenitet fogadja. A spanyolok az eredmények kedvező alakulása esetén már ma este bebiztosíthatják elsőségüket az E jelű négyesben, míg Brüsszelben óriási lesz a tét: aki veszít, lépéshátrányba kerül riválisaival szemben.

labdarúgás Zenit Málaga Milan Massimiliano Allegri Manuel Pellegrini