Találatok a Joel Glazer címkére

Találatok száma: 3

A részletek megszállottja, „Mini Guardiola” – Ten Hag edzői útja Haaksbergenből Manchesterbe

2022-04-22 01:06:29

Volt kollégái ösztönösségét Sir Alex Fergusonéhoz, munkafilozófiáját Pep Guardioláéhoz hasonlítják. Nyártól előbbi örököseként utóbbival rivalizálva próbálhat minél nagyobb sikereket elérni Anligában. Erik ten Hag kezdeti mentorait mára bőven túlnőve, egy európai gigaklub működését a Bayern Münchennél kiismerve, az Ajaxnál eltöltött rendkívül sikeres négy és fél év után érkezik az Old Traffordra, hogy aprólékos munkával megpróbálja kivezetni a Manchester Unitedet abból a gödörből, amelybe a Ferguson visszavonulása óta eltelt tíz évben süllyedt.

angol labdarúgás Twente Steve McClaren Sir Alex Ferguson Ralf Rangnick Premier League

MU: undorodnak és dühösek, változást akarnak a drukkerek

2021-04-30 18:50:28

A vezetőségnek szóló közleményt fogalmaztak meg a Manchester United szurkolói egy rendkívüli fórumon az Európai Szuperliga és a klub működtetése miatt. A szimpatizánsok egyértelműen kijelentették, hogy undorodnak az elnökségtől, és mérgesek a sorozat tervezete miatt.

Premier League Manchester United Joel Glazer

Szuperliga: „Mélyek a sebek, tudom” – ezúttal az MU-tulaj kért elnézést

2021-04-21 19:00:54

Joel Glazer, a Manchester United résztulajdonosa és elnökhelyettese nyílt levélben kért elnézést a szurkolóktól azok után, hogy a klub alapító tagként szerdán visszalépett a labdarúgó Európai Szuperligában való indulástól – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

angol labdarúgás Szuperliga Manchester United Joel Glazer Bajnokok Ligája