Találatok a Jan Bednarek címkére

Találatok száma: 3

Videó: a védő azt sem tudta, mi történik, gyönyörű Werner-gól!

2020-10-17 16:26:25

Egészen különlegesre sikeredett Timo Werner első bajnoki gólja a Chelsea-ben! A német támadó a Southampton ellen talált be, méghozzá úgy, hogy egy testcsellel gyönyörű kötényt osztott ki a vendégek védőjének, Jan Bednareknek! Ráadásul percekkel később a második találatát is megszerezte a csatár, és az sem volt csúnya…

videó angol foci angol bajnokság Timo Werner Southampton Premier League

Sosem látott eset, sárga lapok döntöttek a vb-n a továbbjutásról!

2018-06-28 15:47:08

Korábban még nem látott szituáció állt elő az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon a H-csoport végjátékában. Kolumbia Szenegál 1–0-s legyőzésével megszerezte a csoportelsőséget, a már kiesett Lengyelország 1–0-ra megverte Japánt, így Szenegál és Japán pontszámot, gólkülönbséget és egymás elleni eredményt tekintve teljesen azonosan állt. A fair play pontok döntöttek a FIFA szabályai szerint: a vb-n eddig kevesebb sárga lapot kapó Japán továbbjutott második helyen, Szenegál búcsúzott, nem maradt afrikai csapat a mezőnyben!

vb 2018 szenegáli válogatott lengyel válogatott kolumbiai válogatott japán válogatott foci vb 2018

Lengyelország: Gyurcsó az élen, Nikolics előkelő helyeken

2016-12-05 16:41:25

A Canal + szakértői megválasztották a lengyel liga posztonkénti legjobb és leggyengébb játékosait, az Év játékosát és az Év felfedezettjét is. A „díjazottak” között megtalálható Gyurcsó Ádám, Nikolics Nemanja, és sajnos Mervó Bence neve is.

légiósok Robert Lewandowski Nikolics Nemanja Mervó Bence Jan Bednarek Gyurcsó Ádám