Találatok a Garden Group címkére

Találatok száma: 7

Mint a szobaszőnyeg: Neuerék előtt még mi is pályára léptünk a Puskásban

2020-09-22 08:19:00

Csütörtök este a Bajnokok Ligája-győztes Bayern München és az Európa-liga-aranyérmes Sevilla csap össze egymással a Puskás Arénában az európai Szuperkupáért. A Nemzeti Sport Online betekintést nyert a találkozó kulisszái mögé, ahol Kárpáti Gábor, a Garden Group ügyvezetője fogadta stábunkat. Ő és csapata felel azért, hogy a játéktér a lehető legjobb minőségű legyen, akár a magyar labdarúgó-válogatott, akár az UEFA igényeiről van szó.

magyar labdarúgó-válogatott magyar labdarúgás európai Szuperkupa UEFA Sevilla Robert Lewandowski

Újpest: az utolsó műfűszál is a helyén – befejezték a pályát

2020-03-21 15:13:04

A héten befejeződtek a műfűbetűzési munkálatok a Szusza Ferenc Stadionban, már csak az ilyenkor szokásos átadás-átvételi, engedélyeztetési folyamatok hiányoznak ahhoz, hogy kijelenthető legyen, az Újpest hazatérhet az NB I-es bajnokság folytatásakor.

Újpest FC labdarúgó NB I labdarúgás Szusza Ferenc Stadion Kárpáti Gábor Garden Group

Újpest: az idény végéig biztosan kitartanak Vignjevics mellett

2020-03-10 10:09:25

Berta Csaba, az Újpest ügyvezető igazgatója nem képességbeli hiányosságokban látja a mély hullámvölgy okait, és – az etikai kódex betartása mellett – nem bánja, ha a játékosok olykor nem sablonnyilatkozatokat adnak.

Újpest FC Újpest Szusza Ferenc Stadion Roderick Duchatelet Novothny Soma Nebojsa Vignjevics

Újpest: akár Premier League-meccset is játszhatnának az új gyepen

2020-03-09 21:59:02

Elkezdődött a sokat emlegetett műfűbetűzés a Szusza Ferenc Stadionban. Ez az a folyamat, amelyre az emlékezetesen alakult február 1-jei Újpest–Mol Fehérvár FC bajnokit megelőzően különböző okokból már nem jutott idő, és amelynek hiányában a pályából látványos csomókban szakadt ki a fű. Bő egy hónap elteltével ismét kiszakadt – de csak egy szál… 1024x768 Normal 0 21 false false false

Újpest FC Újpest műfűbetűzés labdarúgó NB I Szusza Ferenc Stadion Nebojsa Vignjevics

NB I: megvan, mikor pótolják a februárban elmaradt derbit

2020-03-06 14:07:44

Döntött az MLSZ versenybizottsága az újpesti pálya alkalmatlansága miatt február 8-án elhalasztott Újpest–Ferencváros NB I-es mérkőzés új időpontjáról: a határozat értelmében a találkozót április 21-én, kedden, 20.05 perces kezdettel pótolják.

Újpest fűügy Szusza Ferenc Stadion NB I Garden Group Ferencváros

Újpest: műfű nélkül nem megy?! Ez történt a Megyeri úti pályával

2020-02-07 17:01:28

A mért adatok alapján nem eshetett volna meg, ami az Újpest–Mol Fehérvár bajnokin a frissen átadott új gyepszőnyeggel történt – állítja a kivitelező Garden Group ügyvezetője, aki a felújítás összetettségéről és a Szusza Ferenc Stadionnal kapcsolatos még elvégzendő munkákról beszélt. Mint mondja, „egy átlagos sportpálya azért más kategóriát képvisel”, így az új újpesti centerpályát és az esetleges problémáit sem érdemes összevetni hétköznapi esetekkel.

Újpest pályafelújítás Szusza Ferenc Stadion Megyeri út Kárpáti Gábor Garden Group