Találatok a Fodor Szabolcs címkére

Találatok száma: 27

Erste Liga: edzői nélkül kezdi meg a bajnokságot az FTC

2022-09-14 17:45:07

A Magyar Jégkorongszövetség hivatalos honlapján megjelentek szerint a testület fegyelmi bizottsága az FTC-Telekom férfi jégkorongcsapatának vezetőedzőjét, Fodor Szabolcsot egy, segítőjét, Yul Hennellyt két bajnoki mérkőzésre szóló eltiltással büntette meg az előző Erste Liga-idény bajnoki döntőjének utolsó meccsén tanúsított sportemberhez nem illő magatartásért.

jégkorong Yul Hennelly Fodor Szabolcs

Hoki-vb: „Mindannyiunk álma egy budapesti A-csoportos vb!”

2022-05-08 23:34:55

Közvetlen az után, hogy a magyar jégkorong-válogatott lejátszotta az utolsó divízió 1/A csoportos meccsét, bejelentették: a két feljutó, Magyarország és Szlovénia közösen megpályázza az 2023-as A-csoportos világbajnokság rendezését. Az első vb-jén feljutást ünneplő Sárpátki Tamás szerint ez lenne mindannyiuk álma. Sean Simpson szövetségi kapitány úgy véli, akkor ér sokat az A-csoportos szereplés, ha abból a magyar jégkorong profitálhat. 

magyar jégkorong-válogatott divízió 1/A csoportos világbajnokság Sárpátki Tamás Sean Simpson Magosi Bálint Fodor Szabolcs

Jégkorong: Kellett ez a kiizzadt győzelem a szlovénok elleni meccshez – Sebők Balázs

2022-05-04 18:48:20

Megvan a második győzelme is a magyar férfi jégkorong-válogatottnak a ljubljanai divízió 1/A csoportos világbajnokságon. A mieink egy végletekig kiélezett meccsen nyertek 2–1-re Litvánia ellen. A találkozó után Sebők Balázs, Garát Zsombor és Fodor Szabolcs értékelt az NSO Tv-nek. 

magyar férfi jégkorong-válogatott divízió 1/A csoportos világbajnokság Sebők Balázs Ljubljana Litvánia Garát Zsombor

Jégkorong: Hetényi hat év után újra vb-n; Sofronnal minden rendben

2022-04-28 22:16:02

Hiába lőtt kapura majdnem dupla annyiszor a magyar férfi jégkorong-válogatott a dél-koreaiak ellen, 4–2-es vereséget szenvedett az utolsó felkészülési mérkőzésén. Kedden már a ljubljanai divízió 1/A csoportos világbajnokságon találkozik a két csapat, addig ki kell javítani a hibákat – erről beszélt az NSO Tv-nek Sebők Balázs és Fodor Szabolcs is. Utóbbitól azt is megtudtuk, Hetényi Zoltán hat év után ismét vb-n szerepelhet. 

magyar férfi jégkorong-válogatott jégkorong divízió 1/A csoportos világbajnokság Sofron István Sebők Balázs Ljubljana

Sportrádió: pokoli hangulattal várná a Fradi a Csíkszeredát

2022-03-30 12:21:32

A magyar bajnoki címet már biztosan megszerezte, az Erste Liga győzelemért pedig a Csíkszeredával mérkőzhet meg a Ferencváros jégkorong csapata. Az idáig vezető útról, saját pályafutásáról, a Fradiról és a Fehérvárról, valamint a válogatottról beszélgetett Szegő Tibor Fodor Szabolccsal, az FTC vezetőedzőjével a Sportrádió Hazafutás című műsorában.

jégkorong Sportrádió Fodor Szabolcs

Erste Liga: megütötték az FTC edzőjét a Gyergyói HK legyőzése után

2022-03-20 23:43:44

Amint arról beszámoltunk, vasárnap kora este a hazai bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság (Erste Liga) rájátszása elődöntőjének harmadik mérkőzésén a Ferencváros 7–0-ra győzött a betegséghullámtól megtizedelt Gyergyói HK otthonában. A székely klub közösségi oldalán arról számolt be a találkozót követően, hogy Fodor Szabolcsot „a mérkőzés után egy illető megütötte” – jelentette az MTI.

jégkorong Gyergyói HK Fodor Szabolcs Erste Liga

Jégkorong: Tükörbe tudunk nézni, megtettünk mindent – Fodor

2021-03-30 18:35:04

A jégkorong Erste Liga legutóbbi két kiírásában aranyérmes FTC-Telekom vezetőedzője, Fodor Szabolcs nem elégedett azzal, hogy csapata ebben az évadban „csak” az elődöntőig jutott, de kárpótlást jelent neki a magyar bajnoki cím megszerzése – írja az MTI.

jégkorong Fodor Szabolcs FTC-Telekom Erste Liga

Jégkorong: két ifjú bajnok hosszabbított a Fradinál

2020-05-04 12:24:59

Marad az FTC-ben Boros Dániel és Tóth Renátó, mind a ketten egy évvel hosszabbították meg szerződésüket – rajtuk kívül öt játékosnak, köztük a csapatkapitány Nagy Gergőnek van érvényes megállapodása a szakosztállyal 2022-ig.

Tóth Renátó Fodor Szabolcs FTC jégkorong FTC Boros Dániel

Erste Liga: Együtt tartani a magot! – Fodor Szabolcs

2020-04-06 23:35:26

Még csak elődöntős volt, de már megvédte címét az Erste Ligában és így az ob I-ben az FTC-Telekom, amely nem tervezi felforgatni a keretét, okkal, hiszen sikert sikerre halmozott a berekesztett idényben.

jégkorong Fodor Szabolcs FTC-Telekom Erste Liga

Jégkorong: a Ferencváros edzője nem változtatna a kereten

2020-04-05 19:30:14

Együtt tartaná a magyar bajnok Ferencváros jégkorongcsapatának keretét Fodor Szabolcs vezetőedző.

jégkorong Fodor Szabolcs Ferencváros jégkorong FTC-Telekom

Erste Liga: hosszabbított a címvédő FTC vezetőedzője

2020-02-10 14:27:42

Meghosszabbította szerződését Fodor Szabolcs, az Erste Ligában – és a magyar bajnokságban – címvédő Ferencváros jégkorongcsapatának vezetőedzője.

Fodor Szabolcs FTC-Telekom Erste Liga

Jégkorong: Papp Kristóf sütivásárlása és a meccskorong

2020-02-08 19:01:30

Hiába játszott fölényben, csak hosszabbításban nyert 3–2-ra a magyar jégkorong-válogatott Románia ellen a nottinghami olimpiai selejtezőn. A mérkőzésen élete első felnőttválogatott gólját szerző Papp Kristóf mellett a passzt adó Sofron István, valamint a győztes találatot lövő Erdély Csanád értékelt az NSO Tv-nek. Mellettük Fodor Szabolcs másodedző, Arany Gergely, Stipsicz Bence és a román válogatott részéről Fodor Csanád is megszólalt a mérkőzés után. 

román jégkorong-válogatott olimpiai előselejtező magyar jégkorong-válogatott Stipsicz Bence Sofron István Papp Kristóf

Hobbi, szerelem, minden – a világ második legjobb munkája

2019-10-18 20:24:34

Aki játékosként forrófejű, trénerként megértő és sikeres – Fodor Szabolcs története ezt példázza. A bajnokként a nemzetközi porondra visszatérő FTC-Telekom jégkorongcsapata edzőjének meredeken tart felfelé a pályaíve, pedig nemrég kezdődött, és nem is hitte, hogy valaha edző lesz. De mégiscsak ez a világ második legjobb munkája.

magyar jégkorong-válogatott NS Hosszabbítás Kontinentális Kupa Fodor Szabolcs FTC-Telekom Alba Volán

NS Hosszabbítás: Kramnyik szerint Lékó egy milliméterre volt a vb-címtől

2019-10-18 19:01:19

Az orosz sakkvilágbajnok, Vlagyimir Kramnyik lapunknak adott exkluzív interjújában felelevenítette a Lékó Péter elleni sakkvilágbajnoki döntőjét, a bolgár Veszelin Topalovval vívott botrányos fináléját, s elmondta, miért nem félt Garri Kaszparovtól sem. A Polgár Judit Világsakkfesztiváljának díszvendégeként Budapesten járó nemzetközi nagymesterrel készült interjúnkat a Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás-mellékletében olvashatják.

Újpest magyar kosárlabda-válogatott Vlagyimir Kramnyik Uruguay Nagy László NS Hosszabbítás