Találatok a FK Rigas címkére

Találatok száma: 7

Eurofutball: az FK Rigas nyerte a lett bajnokságot

2021-11-06 15:14:20

Az FK Rigas FS nyerte meg a lett élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2021-es kiírását, miután az utolsó, 28. fordulóban 2–0-ra nyert a Daugavpils otthonábn és ezzel megőrizte első helyét a tabellán.

Puskás Akadémia FK Rigas Európa-konferencialiga Ekl-selejtező Ekl

Ekl: elmaradt a Vaduz újabb csodája – külföldi lapszemle

2021-07-30 10:11:30

Felemásra sikeredett a magyar csapatok tegnapi szereplése az Európai-konferencialiga selejtezőjében. Míg az Újpest magabiztos győzelemmel ejtette ki a Vaduzt, addig a Puskás Akadémia újabb pofonba szaladt bele a FK Rigas FS ellen. Lássuk, hogyan számoltak be a párharcokról a lett, illetve a liechtensteini lapok!

Újpest Vaduz Puskás Akadémia Liechtenstein Lettország FK Rigas

Ekl: Nulla három után is tovább szeretnénk jutni – Hornyák

2021-07-28 15:58:27

Hornyák Zsolt nem győzi hangsúlyozni: a Puskás Akadémia tovább szeretne jutni a lett FK Rigas ellen az Európa-konferencialiga selejtezőjének 2. fordulójában. A feladat nem egyszerű, hiszen a felcsútiak háromgólos vereséget szenvedtek az első mérkőzésen, de a tréner érzi az erőt játékosaiban. Tóth Balázs kapus is egyetértett vele abban, hogy gyors gólra, ugyanakkor türelemre is szükségük lesz.

Tóth Balázs Puskás Akadémia Hornyák Zsolt FK Rigas Európa-konferencialiga Ekl-selejtező

Ekl: a legtehetségesebb lett edző csapata fektette két vállra a PAFC-ot

2021-07-23 14:45:53

Kijózanító pofont kapott az Európa-konferencialiga első selejtezőkörét sikerrel vevő Puskás Akadémia, a másodikban ugyanis nem várt, csúfos vereséget szenvedett Jurmalában gyengébbnek hitt vetélytársától, az FK Rigas FS-től. Hiába a papíron csaknem kétszer értékesebb játékoskeret, a jobb infrastrukturális és anyagi helyzet, a különbség nem mutatkozott meg a pályán, sőt.

Puskás Akadémia FK Rigas Európa-konferencialiga Ekl-selejtező

Ekl-selejtező: Nem lehetetlen a továbbjutás – Hornyák Zsolt

2021-07-22 22:16:13

Mint ismert, a Puskás Akadémia 3–0-ra kikapott az FK Rigas FS vendégeként, így nehéz helyzetből várja a jövő heti visszavágót az Európa-konferencialiga második selejtezőfordulójának első mérkőzése után, amelyet a PAFC vezetőedzője, Hornyák Zsolt és a Rigas trénere, Viktors Morozs értékelt.

nyilatkozat edzői nyilatkozatok Puskás Akadémia Hornyák Zsolt FK Rigas Európa-konferencialiga

Ekl-selejtező: a PAFC súlyos veresége Lettországban

2021-07-22 19:54:10

Az első 25 percben háromgólos hátrányba került a Puskás Akadémia, és nem sikerült szépítenie a lett FK Rigas FS vendégeként, így nehéz helyzetből (0–3) várja a jövő heti visszavágót az Európa-konferencialiga második selejtezőfordulójának első mérkőzése után.

Puskás Akadémia FK Rigas Európa-konferencialiga

Csúnya vereséget szenvedett a Puskás Akadémia Lettországban

2021-07-22 17:15:33

Az első 25 percben háromgólos hátrányba került a Puskás Akadémia, és nem sikerült szépítenie a lett FK Rigas FS vendégeként, így nehéz helyzetből (0–3) várja a jövő heti visszavágót az Európa-konferencialiga második selejtezőfordulójának első mérkőzése után.

Puskás Akadémia FK Rigas Európa-konferencialiga