Találatok a Final Four címkére

Találatok száma: 45

Ahogy mi megéltük: „Te jó ég, mégsem hiába kocsikáztunk 800 km-ről Veszprémbe!”

2020-06-17 22:14:48

Sorozatunkban személyes élmények alapján elevenítünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. A 46. részben székelyföldi olvasónk, Gál Zoltán idézi fel azt a napot, amikor a Veszprém férfi kézilabdacsapata először harcolta ki a részvételt a Bajnokok Ligája négyes döntőjében. 

kézilabda final four Telekom Veszprém Köln Ahogy mi megéltük

Kézilabda: az EHF-nél a járvány alatt is a pénz a legfontosabb? – lapszemle

2020-04-23 08:19:39

Az Európai (és a Nemzetközi) Kézilabda-szövetség furcsa döntéseit az Origo szedte egy csokorba a pénteki újabb ülés előtt. Mindebből úgy tűnik a kézilabdaélet vezetői továbbra is a bevételekre koncentrálnak, míg a játékosok véleményét nem hajlandóak meghallani. Szendrei Zoltán összeállítása.

kézilabda Telekom Veszprém Mol-Pick Szeged IHF Győri Audi ETO KC Final Four

Férfi kézi BL: Akik engem Szegeden a lelátóra küldtek… – Skube

2019-05-06 02:50:56

A Mol-Pick Szeged hiába nyerte meg a visszavágót, nem tudta ledolgozni nyolcgólos hátrányát a Vardar Szkopjével szemben a férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntőjében. Így a macedón csapat utazik a kölni finar fourra, soraiban Stas Skubéval, aki láthatóan dacolva lépett pályára volt klubja otthonában, és az öröme mellett sérelmeit is megosztotta az NSO Tv-vel a mérkőzés után. 

férfi kézilabda Bajnokok Ligája final four Vardar Szkopje Stas Skube Mol-Pick Szeged Juan Carlos Pastor

Kézi BL: Nagyon mélyen voltunk, jobban értékeljük ezt a final fourt – Lékai

2019-05-05 00:32:28

Összesítésben tíz góllal bizonyult jobbnak a Telekom Veszprém a Flensburgnál a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, így ott lesz a kölni négyes döntőben. Bár a második mérkőzés nem kezdődött jól, minden jó, ha jó a vége: a veszprémi szurkolók a diadal után még vissza is tapsolták a már az öltözőben lévő csapatot, hogy folytassák a közös ünneplést. A mindkét találkozón parádézó Mikler Roland az NSO Tv-nek elmondta, ez nagyon kellett a lelkeknek, sőt ez ennél sokkal több volt. 

férfi kézilabda Bajnokok Ligája Telekom Veszprém Mikler Roland Lékai Máté Köln Flensburg

Női kosár Euroliga: ismét Sopron rendezi meg a final fourt!

2019-03-20 13:14:13

Szerdán eldőlt, hogy Sopron adhat otthont a női kosárlabda Euroliga áprilisi final fourjának, amelyben részt vesz többek között a magyar Sopron Basket is.

női kosárlabda női kosár Euroliga négyes döntő final four Sopron Basket

Női kézi BL: pénteken kezdődik a jegyértékesítés a final fourra

2018-10-04 12:58:29

A legolcsóbb jegyek 10 ezer, a legdrágábbak 50 ezer forintba kerülnek két napra a Papp László Sportarénába a női EHF Final4-ra.

női kézilabda Győri ETO Final Four FTC-Rail Cargo Hungaria EHF Final4

Férfi kézi BL: Még egyszer nem fordulhat elő – Sabaté

2017-05-31 17:45:44

Xavier Sabaté utolsó bevetése lesz a Telekom Veszprém vezetőedzőjeként a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntője. A Marca spanyol sportlap a hétvégi erőpróba alkalmából megszólaltatta a spanyol szakembert.

kézilabda férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL Xavier Sabaté Telekom Veszprém Final Four

Női kézi: bográcsozni hívja állandó nyolcadik játékosát a Győr

2017-05-11 13:02:22

Május 26-án, péntek délután közös bográcsozásra várja szurkolóit a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata. Bartha Csaba elnök a klub hivatalos honlapján így üzent a csapat „állandó nyolcadik játékosának”.

női kézilabda női kézi BL final four Győri Audi ETO KC

Videó: pálinka és tánc a győri csapatbuszon

2017-05-08 13:26:55

Joggal volt óriási az öröm azon a buszon, amely a BL-győztes hölgyeket szállította Győrbe vasárnap késő este. A pálinka is előkerült, emellett pedig táncra is perdültek Ambros Martín tanítványai.

női kézilabda BL Győri Audi ETO KC Final Four

Női kézi BL: „Csapatként, szívvel és ésszel kell küzdenünk”

2017-05-05 17:40:54

Szombaton a Buducsnoszt Podgorica ellen lép pályára a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjében. A két csapat tavaly is az elődöntőben találkozott egymással, a győriek azonban egyáltalán nem gondolnak már az egy góllal megnyert mérkőzésre. Az NSO TV stábja a pénteki médiaeseményen az All Star-csapatba is beválasztott Nora Mörköt illetve Eduarda Amorimot, valamint Görbicz Anitát, Bódi Bernadettet és a montenegrói csapatból Cristina Neagut faggatta az esélyekről. Sőt, a lányok egymástól is kérdezhettek.

női Bajnokok Ligája kézilabda Nora Mörk Görbicz Anita Győri Audi ETO KC Final Four

Akció – utoljára! Kedvezményes belépők a budapesti kézi final fourra

2016-04-11 17:55:51

Már csak 25 nap van hátra a női klubkézilabda idei csúcseseményéig, a Papp László Budapest Sportarénában sorra kerülő WOMEN’S EHF FINAL4-ig, azaz a női Bajnokok Ligája négyes döntőjéig. (x)

női kézi BL négyes döntő final four

Férfi kézi: a Veszprém 500 jegyet kapott, mégis ezrek Kölnben

2014-05-29 13:00:26

A másik három résztvevőhöz hasonlóan ötszáz jegyet kapott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjére az MKM-MVM Veszprém, de a magyar klubnál ennél több szurkolóra számítanak.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézi BL Telekom Veszprém Final Four

Videó: út Kölnig - könnyes szemek, Alilovic óriási védései

2014-05-28 13:18:08

Május 31-én és június 1-jén rendezik meg Kölnben a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjét, amelyben az MKB-MVM Veszprém révén magyar csapatnak is szurkolhatunk majd. Hogy hogyan jutottak el Nagy Lászlóék a final fourig, azt az Európai Kézilabda-szövetség felvételén újra megtekinthetik. Íme!

videó kézilabda Telekom Veszprém Final Four