Találatok a Final Four címkére

Találatok száma: 59

Férfi kézi BL: két veszprémi az elvesztett bronzmeccs ellenére is mosolygott

2022-06-19 18:00:38

A Telekom Veszprém játékosaink többsége csalódottan vonult végig az interjúfolyosón a Kiel ellen hétméteresekkel elvesztett bronzmérkőzés után. Nyilván Ilic Zoran és Lukács Péter sem az elért eredmény miatt volt boldog, inkább azért, mert életük első final fourján vehettek részt, s a németek ellen mindketten megszerezték első góljukat a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjében. 

férfi kézilabda Bajnokok Ligája final four Telekom Veszprém THW Kiel Momir Ilics Lékai Máté

Férfi kézi BL: Bjarte Myrhol golfozni indult, a kölni final fouron kötött ki

2022-06-18 22:39:15

„Most megnyerheted életed első Bajnokok Ligája-aranyát” – ezzel az üzenettel csábította vissza Filip Jícha a tokiói olimpia után a kézilabdázástól visszavonuló Bjarte Myrholt a Kiel csapatába két és fél héttel a final four előtt. Bár a BL-trófeát ezúttal sem emelheti magasba, miután a németek az elődöntőben 34–30-ra kikaptak a Barcelonától, nagyon sokat jelent neki, hogy még egyszer pályára léphetett Kölnben.     

férfi kézilabda Bajnokok Ligája final four Telekom Veszprém THW Kiel Filip Jicha Bjarte Myrhol

Férfi kézi BL: zavarba hoztuk Talant Dujsebajevet, amikor fiáról kérdeztük

2022-06-17 17:50:01

„Jól kezeljük a helyzetet” – válaszolta Alex Dujshebaev arra a felvetésünkre, külön tudják-e választani édesapjával, hogy ő az edzője a Kielcénél. Talant Dujsebajev egyenesen zavarba jött, mikor arra kértük, jellemezze idősebb fiát játékosként. A kölni final four előtt nem állítottuk egyikőjüket sem könnyű feladat elé.      

kézilabda férfi kézilabda Bajnokok Ligája final four Telekom Veszprém Talant Dujsebajev Kielce

SEHA-liga: nézők nélkül rendezik meg a final fourt

2021-08-26 17:38:09

Mint ismert, a Telekom Veszprém 35–33-ra legyőzte a Nexét a kézilabda SEHA-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén. Ha a bakonyiak bejutnak a final fourba, akkor a szervezők tájékoztatása alapján nézők nélkül kell majd pályára lépniük.

kézilabda férfi kézilabda final four Veszprém Telekom Veszprém SEHA-liga

Ahogy mi megéltük: „Te jó ég, mégsem hiába kocsikáztunk 800 km-ről Veszprémbe!”

2020-06-17 22:14:48

Sorozatunkban személyes élmények alapján elevenítünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. A 46. részben székelyföldi olvasónk, Gál Zoltán idézi fel azt a napot, amikor a Veszprém férfi kézilabdacsapata először harcolta ki a részvételt a Bajnokok Ligája négyes döntőjében. 

kézilabda final four Telekom Veszprém Köln Ahogy mi megéltük

Kézilabda: az EHF-nél a járvány alatt is a pénz a legfontosabb? – lapszemle

2020-04-23 08:19:39

Az Európai (és a Nemzetközi) Kézilabda-szövetség furcsa döntéseit az Origo szedte egy csokorba a pénteki újabb ülés előtt. Mindebből úgy tűnik a kézilabdaélet vezetői továbbra is a bevételekre koncentrálnak, míg a játékosok véleményét nem hajlandóak meghallani. Szendrei Zoltán összeállítása.

kézilabda Telekom Veszprém Pick Szeged IHF Győri Audi ETO KC Final Four