Találatok a Fabio Jakobsen címkére

Találatok száma: 14

Vuelta: Fabio Jakobsen már a második sprintsikerét aratta

2021-08-21 18:04:22

Az egy éve rendkívül súlyos bukást elszenvedő Fabio Jakobsen immár második sprintsikerét aratta a Vuelta a Espanán. A spanyol országúti kerékpáros-körverseny szombaton teljesített nyolcadik szakaszán az összetett élcsoportja nem változott – írja az MTI.

Vuelta a Espana Vuelta Fabio Jakobsen

Vuelta: Jakobsen sprintsikere, Taaramäe bukott, de megőrizte a piros trikót

2021-08-17 17:58:40

Az egy éve rendkívül súlyos bukást elszenvedő Fabio Jakobsen diadalmaskodott kedden a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny 4. szakaszán, amelyen az észt Rein Taaramäe esett, ám megtartotta első helyét összetettben.

kerékpár Vuelta a Espana Vuelta Fabio Jakobsen

Kerékpár: egy évvel súlyos bukása után ismét nyert Jakobsen

2021-07-21 19:41:18

Azok után, hogy tavaly augusztus 5-én a lengyel körverseny első szakaszának befutójánál súlyos, életveszélyes bukást szenvedett el a 24 éves holland sprinter, Fabio Jakobsen, először tudott egy viadalon szakaszt nyerni. A Tour de Wallonie, azaz a vallon körverseny második szakaszának mezőnyhajrájában bizonyult a legjobbnak. Az első etapon éppen honfitársa, Dylan Groenewegen volt a leggyorsabb, aki tavaly a bukását okozta. 

országúti kerékpár kerékpár Tour de Wallonie Fabio Jakobsen Dylan Groenewegen

Kerékpár: új szerződést kapott az egy éve nagyot bukó Jakobsen

2021-07-09 16:26:14

Alig egy évvel súlyos bukását követően csapata két évvel meghosszabbította az országúti kerékpáros Fabio Jakobsen szerződését.

Fabio Jakobsen

Kerékpár: Miféle beteg világban élünk? – Groenewegen

2021-01-28 08:15:28

A tavalyi katowicei horrorbukás felelőse, Dylan Groenewegen halálos fenyegetéseket kapott, de a balesetet elszenvedő Fabio Jakobsen nem csak őt okolja.

kerékpár Fabio Jakobsen Dylan Groenewegen

Kerékpár: halálos fenyegetést és rendőri védelmet kapott a horrorbukást okozó versenyző

2021-01-26 19:28:08

Halálos fenyegetések nyomán rendőri védelmet kapott egy időre a holland Dylan Groenewegen azt követően, hogy augusztusban a lengyel országúti kerékpáros körversenyen súlyos sérüléssel járó versenybalesetet okozott.

kerékpár fenyegetés baleset Fabio Jakobsen Dylan Groenewegen

Kerékpár: 9 hónapra eltiltották a horrorbukást okozó bringást

2020-11-11 12:36:28

A holland Dylan Groenewegent kilenc hónapra eltiltotta a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI), a lengyel körverseny első szakaszának hajrájában okozott baleset miatt, aminek következtében Fabio Jakobsen súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

kerékpár bukás baleset Fabio Jakobsen Dylan Groenewegen

Kerékpár: Hollandiában gyógyul tovább Fabio Jakobsen

2020-08-12 09:35:01

Hazaszállítják a holland bajnok Fabio Jakobsent, akinek kedvezően alakul az állapota azt követően, hogy egy hete súlyos balesetet szenvedett a lengyel országúti kerékpáros körverseny szerdai nyitószakaszán.

baleset Fabio Jakobsen

Kerékpár: felébresztették a kómából a borzalmasat bukó bringást

2020-08-07 15:33:52

Mint arról korábban beszámoltunk, szerdán hatalmas bukással zárult a lengyel országúti kerékpáros-körverseny első szakasza. A versenyzők közül többen is megsérültek, egyiküket, Fabio Jakobsent mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani, később ötórás arckoponyaműtéten esett át, majd pénteken délután sikeresen felébresztették a mesterséges kómából. A balesetet okozó, s azóta közellenségnek kikiáltott Dylan Groenewegen csütörtök este elnézést kért a történtek miatt.

kerékpár Tour de Pologne Fabio Jakobsen Dylan Groenewegen

Kerékpár: elnézést kért a hatalmas bukást okozó holland bringás

2020-08-07 10:18:38

Mint arról korábban beszámoltunk, szerdán hatalmas bukással zárult a lengyel országúti kerékpáros-körverseny első szakasza. A versenyzők közül többen is megsérültek, egyiküket, Fabio Jakobsent mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani, később ötórás arckoponyaműtéten esett át, s várhatóan pénteken próbálják meg felébreszteni a mesterséges kómából. A balesetet okozó, s azóta közellenségnek kikiáltott Dylan Groenewegen csütörtök este elnézést kért a történtek miatt.

Fabio Jakobsen Dylan Groenewegen

Kerékpár: műtét után súlyos, de stabil a nagyot bukó holland állapota

2020-08-06 15:14:08

Öt és fél órás műtét után súlyos, de stabil a holland bajnok Fabio Jakobsen állapota, aki sprintbefutóban hatalmasat bukott a lengyel országúti kerékpáros-körverseny szerdai nyitó szakaszán.

videó kerékpár Fabio Jakobsen Dylan Groenewegen

Videó: hatalmas baleset a lengyel körversenyen – két súlyos sérült

2020-08-05 21:27:46

Hatalmas bukással zárult a lengyel országúti kerékpáros-körverseny első szakasza. A versenyzők közül többen is megsérültek, egyiküket mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani.

lengyel körverseny kerékpár Lengyelország Fabio Jakobsen Dylan Groenewegen országúti kerékpár

Vuelta: Roglic a szlovénok első háromhetes diadalát aratta

2019-09-15 20:32:47

Primoz Roglic nyerte meg a Vuelta a Espana spanyol országúti körversenyt, ezzel első szlovén kerékpárosként diadalmaskodott háromhetes viadalon.

Vuelta a Espana Vuelta Primoz Roglic Fabio Jakobsen

Vuelta: Jakobsen első sikere, Kruijswijk feladta a versenyt

2019-08-27 18:23:45

Fabio Jakobsen nyerte meg a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny negyedik szakaszát kedden, Nicolas Roche pedig megőrizte első helyét az összetettben.

kerékpár Vuelta Steven Kruijswijk Fabio Jakobsen