Találatok a Erling Moe címkére

Találatok száma: 5

Ekl: Ez a kőkemény valóság volt – Török László; a Molde edzőjét lenyűgözte Kisvárda

2022-08-11 23:33:34

A Kisvárda 2–1-re legyőzte odahaza a norvég Moldét a labdarúgó Európa-konferencialiga selejtezőjében, de ez kevés volt a továbbjutáshoz az idegenbeli háromgólos vereség után. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

Török László Molde Kisvárda Európa-konferencialiga Erling Moe Ekl-selejtező

BL: A Ferencváros nincs gólkényszerben, mi igen – Moe

2020-09-28 18:30:04

Magabiztosak, ugyanakkor tudják, a Ferencváros elleni vereség búcsút jelent a Bajnokok Ligájától. Erling Moe vezetőedző bízik a Molde kedd esti jó játékában, úgy érzi: az első mérkőzésen elért 3–3-as döntetlen mindkét csapat számára megnehezíti a megfelelő taktika kiválasztását.

Molde Ferencváros FTC Erling Moe Bajnokok Ligája BL-selejtező

BL: „Ezt nem egészen értem” – a Molde edzője a kezezésekről

2020-09-23 23:59:51

Mint beszámoltunk róla, a Ferencváros 2–0-s előnye ellenére a végén egy büntetővel harcolta ki a 3–3-as döntetlent a norvég Molde otthonában a Bajnokok Ligája playoffkörében. A találkozó után Szerhij Rebrov nem foglalkozott a tizenegyessel, kollégája, Erling Moe viszont elmondta: nem egészen érti, miért nem büntető az egyik kezezés, és miért az a másik.

Molde FTC Erling Moe Bajnokok Ligája-selejtező BL-selejtező

BL: Nguen, Boli, Uzuni hármassal rohamoz az FTC – kezdők

2020-09-23 18:04:27

A labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének playoffkörében (4. fordulójában), a párharc első felvonásán a Ferencváros a norvég Molde otthonában lép pályára. Nagyjából egy órával a kezdés előtt a két vezetőedző, Szerhij Rebrov és Erling Moe is kijelölte a kezdőcsapatát – számolt be róla az uefa.com.

Szerhij Rebrov Molde Ferencváros FTC Erling Moe Bajnokok Ligája

BL: Többféleképpen lehet értelmezni, hogy szétszedjük a Moldét – Rebrov

2020-09-22 19:35:41

A tét immár a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutás: a norvégiai első meccset megelőzően a Ferencvárost irányító Szerhij Rebrov elmondta, kemény találkozóra számítanak, de tudják, hogyan érhetnek el jó eredményt a Molde ellen.

Szerhij Rebrov Somália Molde Fradi Ferencváros FTC