Találatok a Emiliano Sala címkére

Találatok száma: 72

Nice: az elhunyt Salát pocskondiázták a szurkolók – az edző kiosztotta őket

2022-05-12 10:41:20

Sajnálatos esemény történt a szerdai Nice–Saint-Étienne (4–2) francia bajnokin: a hazai drukkerek egy része feltehetőleg még nem tudta megemészteni a Nantes ellen 1–0-ra elbukott, múlt hét szombati kupadöntőt, ezért az egyik rigmusban a Nantes korábbi játékosát, a 2019-ben halálos repülőgép-balesetet szenvedő Emiliano Salát sértegették. A mérkőzést követően a nizzaiak vezetőedzője, Christophe Galtier keményen kiosztotta a gyalázkodó szurkolókat.

francia labdarúgás francia foci francia bajnokság Saint-Étienne Nice Nantes

Cardiff: súlyos mérgezést szenvedett el halála előtt Emiliano Sala

2022-02-23 15:27:08

Három évvel ezelőtt tragikus baleset vetett árnyékot az angol élvonalra, amikor két nappal azt követően, hogy Emiliano Sala a francia Nantesből a Cardiff Citybe igazolt, a La Manche csatornába zuhant az őt Walesbe szállító repülőgép és a 29 éves argentin támadó a pilótával együtt elhunyt. A BBC most nyilvánosságra hozta, Sala vérének toxikológiai eredményeit, amelyből kiderül, hogy súlyos szén-monoxid mérgezést szenvedett el a baleset előtt röviddel, miközben a folytatódó bírósági tárgyalás során kiderült, a lezuhant repülőgép tulajdonosa korábban eltiltotta a gépe vezetésétől a pilótát.

repülőgép-szerencsétlenség baleset Emiliano Sala

Wales: börtönre ítélték a Sala utazását szervező üzletembert

2021-11-12 16:09:20

Az illetékes cardiffi bíróság 18 hónapos börtönbüntetésre ítélte David Hendersont, aki Emiliano Sala argentin labdarúgó végzetes utazását szervezte – írja az MTI.

angol labdarúgás Premier League Emiliano Sala

Wales: bűnösnek találták az Emiliano Sala utazását szervező üzletembert

2021-10-28 15:30:40

Bűnösnek találta az illetékes cardiffi bíróság David Hendersont, aki Emiliano Sala argentin labdarúgó végzetes utazását szervezte.

Wales Premier League Norwich City Emiliano Sala

Cardiff: elismerte bűnösségét a Sala végzetes útját szervező férfi

2021-10-18 14:58:49

A BBC beszámolója szerint az első bírósági tárgyalási napon bűnösnek vallotta magát az Emiliano Sala két és fél évvel ezelőtti halálához vezető utazást megszervező David Henderson.

tragédia repülőgép-baleset gyász Emiliano Sala David Henderson

Franciaország: Emiliano Sala emlékére játszanak volt klubjai

2021-07-01 19:01:28

Július közepén Orléans-ban jótékonysági futballtornát rendeznek a végzetes repülőgép-balesetben 28 évesen elhunyt argentin játékos, Emiliano Sala emlékére.

Nantes Emiliano Sala Bordeaux

Sala-ügy: ismét elhalasztották a Cardiff City meghallgatását

2020-08-05 12:49:16

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) másodszor is elhalasztotta a Cardiff City labdarúgócsapatának fellebbezési meghallgatását a tavaly januárban tragikus körülmények között elhunyt Emiliano Sala vételárának fizetési kötelezettségével kapcsolatban.

Nantes Emiliano Sala Cardiff City CAS

Cardiff: pereskedés kezdődhet az egy éve elhunyt Sala kapcsán

2020-01-29 16:18:08

A Cardiff City labdarúgócsapata hivatalos közleményben tudatta, hogy bizonyítékokat tartalmazó jogiratot nyújtott be a francia nyomozó hatóságnak Emiliano Sala halálával kapcsolatban. A walesi klub előbb nem volt hajlandó kifizetni a Nantes-nak a 15 millió fontos vételárat a tavaly januárban repülőgép-balesetben elhunyt csatárért, majd szerdán újabb fronton indított harcot a francia egylet ellen.

gyász Nantes Emiliano Sala Cardiff City

Kép: különleges mezben lép pályára a Nantes Sala emlékére

2020-01-21 14:40:59

A francia élvonalbeli FC Nantes Emiliano Salára emlékezik a hétvégi meccsen: a szerencsétlenül járt támadó emlékére az argentin válogatottéra hajazó mezben lépnek pályára a játékosok. 

mez kép Nantes Emiliano Sala Cardiff City

2019 nyilatkozatai

2020-01-01 14:05:57

Egyéves lemaradásom van a nyilatkozatokkal, úgyhogy íme, az elmúlt esztendő fennmaradt anyagai, Emiliano Salától a Puskás Arénáig.

video nyilatkozatok blog WADA Szabados Gábor Super Bowl

Sala-ügy: a Cardiff benyújtotta fellebbezését a CAS-hoz

2019-12-05 18:45:38

A Cardiff City benyújtotta fellebbezését a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) döntése ellen, amely a január 21-én tragikus körülmények között elhunyt Emiliano Sala vételárának fizetési kötelezettségével kapcsolatban született.

Nantes FIFA Emiliano Sala Cardiff City CAS

Sala-ügy: ha a Cardiff nem fizet, két évig nem igazolhat játékost

2019-11-04 13:07:11

Ugyan a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) szeptember végi határozatában felszólította erre, a Cardiff City továbbra sem hajlandó kifizetni a tragikus sorsú Emiliano Sala átigazolási díjának első részletét a Nantes számára. A francia klub még márciusban fordult a szövetséghez, miután a Cardiff azt vitatta, hogy hivatalosnak tekinthető-e a végzetes napon Wales felé tartó és kisgépével a vízbe csapódó argentin támadó klubváltása.

átigazolási tilalom tragédia Nantes FIFA Emiliano Sala Cardiff City

Cardiff: fellebbeznek a FIFA-döntés ellen Sala-ügyben

2019-10-02 12:12:01

A Cardiff City fellebbez a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hétfői határozata ellen, miszerint hatmillió eurót (2 milliárd forintot) kell fizetnie a január 21-én tragikus körülmények között elhunyt Emiliano Saláért a francia Nantes együttesének.

Nantes FIFA Emiliano Sala Cardiff CAS

FIFA: a Cardiff ukáza, legalább 6 milliót kell fizetnie Saláért

2019-09-30 17:20:12

Megérkezett a FIFA állásfoglalása, amely szerint a Cardiff Citynek minimum 6 millió eurót ki kell fizetnie Emiliano Sala átigazolási díjából a januárban elhunyt argentin támadó volt klubjának, az FC Nantes-nak – számolt be a BBC.

nemzetközi átigazolás Nantes FIFA Emiliano Sala Cardiff City

Anglia: szén-monoxid-mérgezés is hozzájárulhatott Sala halálához

2019-08-14 15:46:39

A január 21-én tragikus repülőgép-balesetben életét vesztő Emiliano Sala halálának vizsgálatában újabb fejleményről számolt be az angol sajtó. A brit média szerint a légi baleseteket vizsgáló szerv (AAIB) nyomozói által elvégzett toxikológiai vizsgálatok ugyanis kimutatták, a szerencsétlenül járt futballista szervezetében 58 százalék volt a karboxi-hemoglobin telítettségi szintje, ami a potenciálisan halálos mértéket jelentő 50 százalék fölött van.

gyász Emiliano Sala

Anglia: őrizetbe került egy férfi Sala lezuhant repülőjének ügyében

2019-06-19 20:35:18

Gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával őrizetbe vettek egy férfit Emiliano Sala lezuhant gépének ügyében – számolt be róla a BBC.

Emiliano Sala Cardiff City

PL: kiderült, Sala nem is akart a Cardiffhoz igazolni januárban

2019-05-23 12:52:47

Az év elején megdöbbentette a nemzetközi labdarúgó- és sportvilágot Emiliano Sala halála, aki régi klubjából az újhoz tartva, Nantes-ból Cardiffba repülve vesztette életét, amikor az őt szállító gép a La Manche fölött a tengerbe zuhant. Négy hónappal a baleset után kiderült: a 28 éves argentin támadó nem akarta elhagyni francia csapatát, amely viszont mindenképpen pénzt akart kapni érte – legalábbis a L'Équipe elcsípett WhatsApp-üzenetekre hivatkozva erről számol be.

Sala Nantes Emiliano Sala Cardiff City

Sala-tragédia: két embert letartóztattak a halotti vizsgálatról kikerülő kép miatt

2019-04-30 16:14:11

A nyomozók letartóztattak egy férfit és egy nőt, miután elterjedt a Twitteren egy kép, amely a repülőgép-balesetben elhunyt Emiliano Sala halotti vizsgálatát mutatja be.

halál gyász Nantes Emiliano Sala Cardiff City

Gyász: elhunyt a tragikus sorsú Emiliano Sala édesapja

2019-04-26 12:37:26

Péntekre virradóra hirtelen elhunyt a tragikus sorsú argentin labdarúgó, Emiliano Sala édesapja.

halálhír gyászhír gyász Emiliano Sala

PL: a Salát szállító pilótának nem volt megfelelő engedélye

2019-03-30 21:43:27

A BBC Wales értesülései szerint több kritikus pontra is fény derült a Nantes-ból Cardiff Citybe tartó néhai futballista, Emiliano Sala tragédiája kapcsán. Úgy tűnik, a játékost szállító lezuhant repülőgépet vezető David Ibbotson nem rendelkezett a megfelelő engedélyekkel, ráadásul színtévesztő volt.

angol labdarúgás Nantes Emiliano Sala David Ibbotson Cardiff City