Találatok a Dylan Groenewegen címkére

Találatok száma: 11

Kerékpár: egy évvel súlyos bukása után ismét nyert Jakobsen

2021-07-21 19:41:18

Azok után, hogy tavaly augusztus 5-én a lengyel körverseny első szakaszának befutójánál súlyos, életveszélyes bukást szenvedett el a 24 éves holland sprinter, Fabio Jakobsen, először tudott egy viadalon szakaszt nyerni. A Tour de Wallonie, azaz a vallon körverseny második szakaszának mezőnyhajrájában bizonyult a legjobbnak. Az első etapon éppen honfitársa, Dylan Groenewegen volt a leggyorsabb, aki tavaly a bukását okozta. 

országúti kerékpár kerékpár Tour de Wallonie Fabio Jakobsen Dylan Groenewegen

Kerékpár: Miféle beteg világban élünk? – Groenewegen

2021-01-28 08:15:28

A tavalyi katowicei horrorbukás felelőse, Dylan Groenewegen halálos fenyegetéseket kapott, de a balesetet elszenvedő Fabio Jakobsen nem csak őt okolja.

kerékpár Fabio Jakobsen Dylan Groenewegen

Kerékpár: halálos fenyegetést és rendőri védelmet kapott a horrorbukást okozó versenyző

2021-01-26 19:28:08

Halálos fenyegetések nyomán rendőri védelmet kapott egy időre a holland Dylan Groenewegen azt követően, hogy augusztusban a lengyel országúti kerékpáros körversenyen súlyos sérüléssel járó versenybalesetet okozott.

kerékpár fenyegetés baleset Fabio Jakobsen Dylan Groenewegen

Kerékpár: 9 hónapra eltiltották a horrorbukást okozó bringást

2020-11-11 12:36:28

A holland Dylan Groenewegent kilenc hónapra eltiltotta a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI), a lengyel körverseny első szakaszának hajrájában okozott baleset miatt, aminek következtében Fabio Jakobsen súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

kerékpár bukás baleset Fabio Jakobsen Dylan Groenewegen

Kerékpár: felébresztették a kómából a borzalmasat bukó bringást

2020-08-07 15:33:52

Mint arról korábban beszámoltunk, szerdán hatalmas bukással zárult a lengyel országúti kerékpáros-körverseny első szakasza. A versenyzők közül többen is megsérültek, egyiküket, Fabio Jakobsent mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani, később ötórás arckoponyaműtéten esett át, majd pénteken délután sikeresen felébresztették a mesterséges kómából. A balesetet okozó, s azóta közellenségnek kikiáltott Dylan Groenewegen csütörtök este elnézést kért a történtek miatt.

kerékpár Tour de Pologne Fabio Jakobsen Dylan Groenewegen

Kerékpár: elnézést kért a hatalmas bukást okozó holland bringás

2020-08-07 10:18:38

Mint arról korábban beszámoltunk, szerdán hatalmas bukással zárult a lengyel országúti kerékpáros-körverseny első szakasza. A versenyzők közül többen is megsérültek, egyiküket, Fabio Jakobsent mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani, később ötórás arckoponyaműtéten esett át, s várhatóan pénteken próbálják meg felébreszteni a mesterséges kómából. A balesetet okozó, s azóta közellenségnek kikiáltott Dylan Groenewegen csütörtök este elnézést kért a történtek miatt.

Fabio Jakobsen Dylan Groenewegen

Kerékpár: műtét után súlyos, de stabil a nagyot bukó holland állapota

2020-08-06 15:14:08

Öt és fél órás műtét után súlyos, de stabil a holland bajnok Fabio Jakobsen állapota, aki sprintbefutóban hatalmasat bukott a lengyel országúti kerékpáros-körverseny szerdai nyitó szakaszán.

videó kerékpár Fabio Jakobsen Dylan Groenewegen

Videó: hatalmas baleset a lengyel körversenyen – két súlyos sérült

2020-08-05 21:27:46

Hatalmas bukással zárult a lengyel országúti kerékpáros-körverseny első szakasza. A versenyzők közül többen is megsérültek, egyiküket mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani.

lengyel körverseny kerékpár Lengyelország Fabio Jakobsen Dylan Groenewegen országúti kerékpár

Tour: Groenewegen nyert, Cicconén maradt a sárga trikó

2019-07-12 18:38:25

A holland Dylan Groenewegen nyerte meg pénteken a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny hetedik szakaszát, amelyen az olasz Giulio Ciccone megőrizte a vezető pozíciót összetettben.

Tour de France Dylan Groenewegen

Tour de France: Van Avermaet 1 másodperccel növelte előnyét

2018-07-14 17:34:57

A belga Greg Van Avermaet egy másodperccel növelte előnyét összetettben a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny nyolcadik szakaszán szombaton.

kerékpár Tour de France Dylan Groenewegen

Tour de France: Froome negyedszer is megnyerte a versenyt

2017-07-23 19:26:07

Chris Froome biztonságban célba ért a Tour de France idei utolsó szakaszán, így negyedszer is megnyerte a Francia kerékpáros-körversenyt.

kerékpás Tour de France Dylan Groenewegen Chris Froome