Találatok a Den Bosch címkére

Találatok száma: 7

Videó: szegény szélsőn nevet a világ, egy méterről hagyta ki

2017-12-19 19:39:49

A holland másodosztályból nem könnyű egy labdarúgónak a címlapokra kerülnie, Danny Verbeeknek azonban sikerült. Igaz, lehet, hogy nem így szeretett volna világhírnévre törni. A Den Bosch futballistája az Ajax második csapata ellen alkotott olyat, ami miatt most róla beszél a sportvilág: egy méterről sem találta el az üres kaput.

ziccer videó holland foci hiba Hollandia Den Bosch

Videó: a tűzijáték úgy megijesztette, elsírta magát a labdaszedő

2017-05-06 20:11:40

A holland másodosztályú labdarúgó-bajnokságban a Den Bosch–Dordrecht találkozón percekig állt a játék pirotechnika használata miatt. A szurkolók ráadásul megijesztettek egy labdaszedő kisfiút, aki bár megpróbálta visszatartani a könnyeit, nem járt sikerrel. A játékosok reakciója azonban példaértékű!

videó pirotechnika holland labdarúgás Hollandia Dordrecht Den Bosch

A lelkét is eladta a holland klub az álsejkek piszkos pénzéért

2013-12-10 15:52:20

Csúnyán átverte, majd ország-világ előtt le is járatta a holland labdarúgó-másodosztályban szereplő FC Den Bosch képviselőit egy holland televíziós műsor stábja. A készítők kamuból dúsgazdag közel-keleti sejkeknek adták ki magukat, akik a sztori szerint komoly euromilliókat fektettek volna a klubba, persze egy-két húzósabb feltétel mellett. A menedzserek vakon ugrottak a pénz szagára, és a legnagyobb őrültségekbe is belementek. A felvételek nyilvánosságra kerülése óta pedig rajtuk röhög fél Hollandia.

sejk holland foci Den Bosch

Videó: Altidore-ra ráhuhogtak, ő tovább akart játszani

2013-01-29 22:21:57

Rövid időre kétszer is félbeszakadt a Den Bosch–AZ labdarúgó-mérkőzés a Holland Kupában. Először azért, mert a vendégek színes bőrű amerikai játékosára, Jozy Altidore-ra ráhuhogtak a hazai drukkerek. A játékvezető megállította az összecsapást, de Altidore intett a bírónak, hogy felőle mehet tovább a futball. A játék rövid idő múlva folytatódott, majd Altidore további huhogások közepette értékesített egy büntetőt. A második félidőben az asszisztenst találták meg a hazaiak, őt megdobálták hógolyóval, ekkor ismételten megállt a meccs egy rövid időre.

holland labdarúgás Jozy Altidore Den Bosch Alkmaar AZ

Holland Kupa: a Twente kiesett, a Feyenoord és az AZ nyert

2012-11-01 23:03:53

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 Az Európa-ligában szereplő Twente nem jutott a legjobb 16 közé a labdarúgó Holland Kupában, miután a 3. fordulóban hazai pályán 2–1-re kikapott a másodosztályú Den Boschtól. A Heerenveen, a Feyenoord és az AZ Alkmaar nem hibázott.

Alkmaar Den Bosch Feyenoord Heerenveen Holland Kupa Twente

Ruud van Nistelrooy

2008-11-04 14:26:54

Ruud van Nistelrooy napjaink egyik legrentábilisabb gólgyára, hiszen azt a nem kisebb bravúrt vitte végbe, hogy három bajnokság és a BL gólkirálya is lett, összesen hét alkalommal! - írtuk róla egy ó adatbankban, 2005 körül.

visszavonultak holland válogatott Ruud van Nistelrooy PSV Eindhoven Manchester_United Heerenveen