Találatok a Chindia Targoviste címkére

Találatok száma: 5

Cseréi szállították a fontos győzelmet a Sepsinek

2020-11-23 16:20:24

A román első osztályban szereplő Sepsi fordítani tudott idegenben a meglepetéscsapat Chindia Targoviste ellen, ezzel két döntetlen után ismét győzni tudott a szentgyörgyi gárda.

Sepsi OSK Liga 1 Chindia Targoviste Anass Achahbar Adnan Aganovic

Koronavírus: ismét el kellett halasztani a Dinamo mérkőzését

2020-07-16 11:00:32

Ismét el kell halasztani a Dinamo egyszer már elhalasztott mérkőzését a román élvonal alsóházi rájátszásban, miután a bukaresti csapat hat játékosának is pozitív lett a legutóbbi koronavírus-tesztje. A bukaresti együttes csütörtök este a Chindia Targovistét fogadta volna, egy olyan találkozón, amelyet eredetileg egy hónappal ezelőtt kellett volna megrendezni, ám akkor a Dinamo raktárosáról derült ki, hogy koronavírus-fertőzött, ezért a teljes csapatot elkülönítették.

koronavírus Dinamo Bucuresti Chindia Targoviste

Liga 1: a Sepsi OSK két góllal legyőzte a sereghajtót

2020-07-12 22:15:52

A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Liga 1) alsóházi rájátszásának 9. fordulójában a Sepsi OSK hazai pályán közel egy órát emberelőnyben játszva 2–0-ra legyőzte a sereghajtó Chindia Targovistét.

román bajnokság Sepsiszentgyörgy Sepsi OSK Sepsi Liga 1 Chindia Targoviste

A Sepsi OSK két góllal legyőzte a sereghajtó Chindiát

2020-07-12 22:04:19

A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Liga 1) alsóházi rájátszásának 9. fordulójában a Sepsi OSK hazai pályán közel egy órát emberelőnyben játszva 2–0-ra legyőzte a sereghajtó Chindia Targovistét.

román bajnokság Sepsiszentgyörgy Sepsi OSK Sepsi Liga 1 Chindia Targoviste

Videó: az ellenfél játékosán vezette le a feszültséget az edző

2018-08-28 11:09:07

Az természetes, hogy időnként a vezetőedzőt is elragadják az érzelmei, ám meglehetősen ritka és bizarr, ha az ellenfél futballistáján vezeti le a feszültséget. Még a román másodosztályban is csak néztek a szurkolók, amikor a Chindia Targoviste–Arges Pitesti mérkőzésen a vendégeket irányító Emil Sandoi váratlanul felrúgta a hazaiak játékosát az oldalvonal mellett. A játékvezető azonnal kiállította, igaz, így legalább a csapat nem fogyatkozott meg. Az eredmény egyébként nem változott, a találkozó 1–1-gyel ért véget.

videó román labdarúgás Emil Sandoi Chindia Targoviste Arges Pitesti