Találatok a Bruno de Carvalho címkére

Találatok száma: 6

Sporting: kiszavazták a szurkolók, távozik az elnök

2018-06-24 16:51:01

Bruno de Carvalho, a portugál Sporting CP klubelnöke elfogadja a szurkolók ellene indított szavazásának eredményét, és távozik a klubtól – legalábbis ezt ígéri a Facebook-bejegyzésében.

Sporting CP Sporting Bruno de Carvalho

Portugália: óriási balhé a Sportingnál, 19 játékost felfüggesztettek

2018-04-07 15:53:11

Bruno de Carvalho, a Sporting CP labdarúgócsapatának elnöke azonnali hatállyal felfüggesztette az első csapat 19 játékosát, mert azok a megítélése szerint elkényeztetett ficsúrok módjára viselkedtek.

Sporting CP Sporting Portugália Európa-liga Bruno de Carvalho Atlético Madrid

Portugália: döntés született a verekedő klubelnökök ügyében

2017-08-17 12:33:00

A Sporting CP és az Arouca elnöke még a két klub előző szezonbéli találkozóját követően kapott össze annyira, hogy a vita egyenesen tettlegességig fajult. Az eset természetesen nagy port kavart, a Portugál Labdarúgó-szövetség tegnap kirótta a büntetést a dulakodó klubvezetőkre.

eltiltás büntetés Sporting Portugália Carlos Pinho Bruno de Carvalho

Portugália: zajlik az elnökválasztás a Sportingnál

2017-03-04 15:41:17

Ezen a szombaton tartják az elnökválasztást a Sporting CP-nél. A lisszaboni klub jelenlegi első embere, a négy éve hivatalban lévő Bruno de Carvalho az egyik induló, egyetlen kihívója pedig a szintén 45 éves Pedro Madeira Rodrigues.

elnökválasztás Sporting CP Pedro Madeira Rodrigues Bölöni László Bruno de Carvalho

Videó: köpött vagy a cigije a bűnös? Nekiestek a Sporting elnökének

2016-11-16 13:57:03

Bár már tíz napja, november 6-án játszották a Sporting–Arouca (3–0) portugál labdarúgó-bajnoki mérkőzést, csak most került fel egy videó a két klub elnökének mérkőzés utáni heves vitájáról. Ezen az látható, hogy a vendégek elnöke, Carlos Pinho nagy lendülettel érkezik és keményen beszól a hazaiak elnökének, Bruno de Carvalhónak, aki állítólag leköpte őt. A Sporting első embere azt mondta az esetről, hogy csak az elektronikus cigarettájának a füstje tűnt annak, mintha köpött volna. Szerencsére a közelben állóknak köszönhetően a két elnök nem tudott összeverekedni.

portugál labdarúgás Sporting Carlos Pinho Bruno de Carvalho

MTK–Sporting: ingyen jöttek a portugálok; lesz még magyar játékosuk?

2016-10-14 09:41:05

Sajnálja Bruno de Carvalho, a Sporting első embere, hogy sok játékosuk otthon maradt, de az MTK stadionavatójának közönségét azzal vigasztalta, hogy a Lisszabonban hagyott Jorge Jesus vezetőedző helyett isteni helyettest talált Joao de Deus személyében.

Sporting CP Sporting MTK-Sporting MTK Jorge Jesus Bruno de Carvalho