Találatok a Beat Feuz címkére

Találatok száma: 15

Téli olimpia: Beat Feuznak megvan az olimpiai arany is

2022-02-07 06:40:27

Beat Feuz győzelmével ért véget a férfiak lesiklóversenye a pekingi téli olimpián. A svájci az első ötkarikás aranyérmét szerezte meg a pályafutása során.

videó téli olimpia alpesi sí Szőllős Barnabás Peking 2022 Beat Feuz

Alpesisí-vk: kettős svájci siker Kitzbühelben

2022-01-23 23:16:40

Az ausztriai Kitzbühelben férfi lesikló, az olaszországi Cortina d'Ampezzoban női szuper-G futamot rendeztek vasárnap az alpesisí-világkupában. Előbbieknél a győzelmet a svájci Beat Feuz szerezte meg honfitársa, az összetett világkupában vezető Marco Odermatt előtt, utóbbiaknál pedig hazai pályán az olasz Elena Curtoni diadalmaskodott.

alpesisí-vk alpesi sí Elena Curtoni Beat Feuz

Alpesi sí: a világbajnok nyerte az egyik legrangosabb lesiklást

2022-01-15 14:11:21

Vincent Kriechmayr győzelmével ért véget Wengenben, a férfiak egyik legrangosabb és legnehezebb lesiklóvilágkupa-versenye.

videó alpesi sí Wengen Vincent Kriechmayr Lauberhorn Dominik Paris

Alpesi sí: svájci sikerek születtek vasárnap

2021-01-24 21:07:55

Az ausztriai Kitzbühelben férfi lesikló-, a svájci Crans Montanában pedig női szuper óriás-műlesikló futamot rendeztek az alpesi sízők világkupa-sorozatában. Előbbieknél a győzelmet a svájci Beat Feuz, utóbbiaknál pedig honfitársnője, Lara Gut-Behrami szerezte meg.

alpesisí-vk alpesi sí Lara Gut Beat Feuz

Alpesi sí: Feuz Kitzbühelben, Goggia Crans Montanában nyert

2021-01-22 15:57:13

Beat Feuz győzött a férfi alpesi síelők világkupa-sorozatának pénteki lesikló versenyén az ausztriai Kitzbühelben. A nőknél Sofia Goggia nyerte meg a pénteki lesiklást a svájci Crans Montanában.

lesiklás Sofia Goggia Beat Feuz Alpesi sí

Alpesisí-vk: egyetlen századmásodperc a dobogósok között

2020-01-18 15:21:46

A férfi alpesi sízők világkupájának wengeni állomásán lesikló, a nőknek az olaszországi Sestriere-ben óriás-műlesikló futamot rendeztek. Előbbieknél a győzelmet a hazai szurkolók legnagyobb örömére a svájci Beat Feuz szerezte meg az olasz Dominik Paris és a német Thomas Dressen előtt. A nőknél századmásodpercre azonos idővel győzött a szlovák Petra Vlhová és az olasz Federica Brignone, ők ketten csupán egyetlen századmásodperccel előzték meg az összetett világkupában vezető amerikai Mikaela Shiffrint.

alpesisí-vk alpesi sí Petra Vlhová Federica Brignone Beat Feuz

Alpesisí-vk: Shiffrin lesiklásban is a legjobbak között

2019-12-08 02:11:52

A férfi alpesi sízők számára az amerikai Beaver Creekben, a nőknek az kanadai Lake Louise-ban rendeztek lesikló futamot a világkupában. Előbbin a svájci Beat Feuz, míg utóbbin az osztrák Nicole Schmidhofer diadalmaskodott, mindössze 13 századmásodperccel megelőzve az elsősorban nem a gyorsasági szakágban jeleskedő Mikaela Shiffrint.

alpesisí-vk alpesi sí Nicole Schmidhofer Beat Feuz

Alpesisí-vk: svájci és osztrák siker Észak-Amerikában

2018-11-30 22:30:16

Észak-Amerikában folytatódik az alpesisí-világkupa, a kanadai Lake Louise-ban női lesikló-, az egyesült államokbeli Beaver Creekben pedig férfi szuper-G-futamot rendeztek. A győzelmet az osztrák Nicole Schmidhofer, illetve a svájci Beat Feuz szerezte meg.

alpesisí-vk alpesi sí Nicole Schmidhofer Beat Feuz

Alpesisí-vk: Vonn győzött lesiklásban, de Goggiáé a kristálygömb

2018-03-14 14:17:47

A svédországi Aréban döntővel folytatódott az alpesisí-világkupasorozat. A lesiklást a nőknél az amerikai Lindsey Vonn, a férfiaknál pedig holtversenyben két osztrák, Matthias Mayer és Vincent Kriechmayr győzött.

alpesisí-vk alpesi sí Vincent Kriechmayr Sofia Goggia Matthias Mayer Lindsey Vonn

Alpesi sí: Shiffrin 23 évesen már hét kristálygömbnél jár

2018-03-10 12:20:16

Mikaela Shiffrin nyerte meg a nők műlesiklását Ofterschwangban, ezzel az amerikai az alpesisí-világkupa szakági elsőségét is elhódította. A férfiak kvitfjelli lesiklásán Thomas Dressen győzött, de a szakág legjobbja címért Beat Feuz nagyon közel került.

műlesiklás lesiklás alpesi sí Thomas Dressen Mikaela Shiffrin Beat Feuz

Alpesisí-vk: holtverseny a második helyen Garmischban

2018-01-27 14:29:04

A németországi Garmisch-Partenkirchenben férfi lesikló-, a svájci Lenzerheidében női óriásműlesikló-futammal folytatódott az alpesisí-vk. Előbbieknél a győzelmet a svájci Beat Feuz, utóbbiaknál pedig a francia Tessa Worley szerezte meg.

alpesisí-vk alpesi sí Tessa Worley Beat Feuz

Alpesisí-vk: Shiffrin megint kikapott, Svindal bronzzal tért vissza

2017-11-25 22:15:40

Egy időre Észak-Amerikába költözött az alpesisí-vk mezőnye: a férfiaknál a kanadai Lake Louise-ban lesikló-, a nőknél az amerikai Killingtonban óriás-műlesikló futammal folytatódott az idény. Előbbieknél a svájci Beat Feuz, utóbbiaknál pedig a német Viktoria Rebensburg szerezte meg a győzelmet.

alpesisí-vk alpesi sí Viktoria Rebensburg Beat Feuz

Alpesi sí: hazai öröm férfi lesiklásban, szlovén a nőknél

2017-02-12 15:34:33

Vasárnap a svájci St. Moritzban a férfi és női lesiklással folytatódott az alpesisí-világbajnokság. Előbbieknél a győzelmet a svájci Beat Feuz, utóbbiaknál a szlovén Ilka Stuhec szerezte meg.

alpesisí-vb alpesi sí Ilka Stuhec Beat Feuz

Alpesisí-vk: végül az ezüstérmesek örülhettek igazán

2016-03-17 13:18:18

Csütörtökön a svájci St. Moritzban a férfi és női szuper-G vk-döntőjét rendezték az alpesisí-világkupában. A győzelmet előbbieknél a svájci Beat Feuz, utóbbiaknál pedig a liechtensteini Tina Weirather szerezte meg. A szakági kristálygömb elhódításához viszont a második hely is elég volt a norvég Aleksander Aamodt Kildének, illetve a svájci Lara Gutnak.

alpesisí-vk alpesi sí Tina Weirather Lara Gut Beat Feuz Aleksander Aamodt Kilde

Alpesi sí: Beat Feuz sérülés miatt kihagyja a szezont

2012-11-21 14:55:03

Bal térdének gyulladása miatt kihagyja az idei szezont Beat Feuz svájci alpesi síző, aki a Világkupa előző idényében másodikként zárt összetettben.

téli sportok alpesi sí Beat Feuz