Találatok a Antonio Carlos Ortega címkére

Találatok száma: 25

Férfi kézi: a Barca megegyezett a korábbi veszprémi edző kivásárlásáról – sajtóhír

2021-06-16 13:36:00

Hároméves, 2024-ig szóló szerződést köthet a tízszeres Bajnokok Ligája-győztes Barcelona férfi kézilabdacsapata Antonio Carlos Ortegával, akiért cserébe kompenzációt fizet a Hannovernek.

férfi kézilabda Barcelona férfi kézilabda Antonio Carlos Ortega

Férfi kézi: korábbi veszprémi edző ül a Barca kispadjára

2021-05-28 14:48:13

A korábbi sajtóhíreknek megfelelően a Telekom Veszprém korábbi edzője, Antonio Carlos Ortega veszi át idén nyáron a spanyol bajnok Barcelona férfi kézilabdacsapatának vezetőedzői posztját.

Xavi Pascual Telekom Veszprém Iker Romero Barcelona kézilabda Antonio Carlos Ortega

Férfi kézi: megtalálták Xavi Pascual utódját a Barcánál – sajtóhír

2021-05-11 19:12:41

Xavi Pascual kedden hivatalosan is megerősítette, hogy nem tölti ki a 2022 nyaráig szóló szerződését a Barcelona férfi kézilabdacsapatánál, és már a 2020–2021-es idény végén távozik a kispadról – sajtóhírek szerint már az utódja is megvan, igaz, a Veszprém korábbi edzője, Antonio Carlos Ortega csak 2022-ben veheti át a katalán együttes irányítását.

férfi kézilabda Xavi Pascual Carlos Ortega Barcelona kézilabda Barca Antonio Carlos Ortega

Csak a BL-trófea hiányzik – Mirsad Terzic 11 év után távozik Veszprémből

2020-05-25 19:44:09

Tizenegy év után hagyja el Veszprémet és a férfi kézilabdacsapatot a bosnyák Mirsad Terzic, aki csaknem ötszáz mérkőzést játszott a klub színeiben. A kiváló játékosnak van mire visszaemlékeznie: a Nemzeti Sport kérésére beszélt az elmúlt évtizedről, családjáról, edzőiről, játékostársairól, a csapatban betöltött szerepeiről és a hiányzó Bajnokok Ligája-trófeáról.

Xavier Sabaté Wisla Plock Telekom Veszprém Nagy László NS Hosszabbítás Mol-Pick Szeged

Férfi kézi: Ortega keze látszik még a csapatjátékon – Vranjes

2017-10-19 12:46:56

A Telekom Veszprém várhatóan csak a következő év elejétől játszik olyan stílusban, amilyet nyáron érkező edzője, Ljubomir Vranjes elvár tőle. Erről a svéd tréner beszélt a Figyelő című lapnak adott interjúban.

férfi kézilabda Telekom Veszprém Ljubomir Vranjes Antonio Carlos Ortega

Kézi: Ortega csapatához igazol a Szeged irányítója – sajtóhír

2016-02-25 14:49:19

Sajtóhírek szerint a koppenhágai KIF Koldingba igazol Niko Mindegía, a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának spanyol válogatott irányítója – írja a handball-planet.com.

kézilabda Niko Mindegía Mol-Pick Szeged Antonio Carlos Ortega

Férfi kézi: Ortega érmet nyert a japán válogatottal

2016-01-30 20:28:11

A férfi kézilabda Európa-bajnoksággal egy időben rendezték meg Bahreinben az Ázsia-bajnokságot. A döntőben Katar 27–22-re nyert a házigazda ellen.  

férfi kézilabda Antonio Carlos Ortega

Férfi kézi: Ortega a kitűzött célt már elérte a japánokkal

2016-01-26 16:27:50

A férfi kézilabda Európa-bajnoksággal egy időben zajlik Bahreinben az Ázsia-bajnokság, amelyen már kialakult az elődöntő párosítása.

férfi kézilabda Antonio Carlos Ortega

Férfi kézi: Carlos Ortegának máris megvan az újabb csapata

2015-12-31 00:15:18

Szerdán jelent meg a hír, hogy a Veszprém férfi kézilabdacsapatától szeptemberben menesztett Antonio Carlos Ortegát nevezték ki a japán férfiválogatott szövetségi kapitányának, de máris megvan a szakember újabb csapata is.

férfi kézilabda KIF Kolding Carlos Ortega Antonio Carlos Ortega

Férfi kézi: Carlos Ortega szövetségi kapitány lett, de máris van újabb csapata is

2015-12-30 12:17:26

A Veszprém férfi kézilabdacsapatától szeptemberben menesztett Antonio Carlos Ortegát nevezték ki a japán férfiválogatott szövetségi kapitányának.

férfi kézilabda Antonio Carlos Ortega

Ortega: Szerényen érkeztem, és úgy is szeretnék távozni – interjú

2015-09-25 08:15:15

Csalódott, de már belenyugodott, hogy az életében véget ért egy fejezet. Antonio Carlos Ortega először adott hosszabb interjút azóta, hogy szeptemberben menesztették a Veszprém KC férfi kézilabdacsapatától. Most megkérdeztük a leváltása kapcsán felhozott indokokról. A spanyol szakember úgy látja, ez a számára váratlan esemény nem rontott az edzői megítélésén. Örül a támogató üzeneteknek, de úgy szeretne távozni, ahogyan érkezett – szerényen.

kézilabda férfi kézilabda Telekom Veszprém Antonio Carlos Ortega

Férfi kézi BL: A győzelem Ortega érdeme – Sabaté

2015-09-27 10:39:24

Xavier Sabaté, a Veszprém KC férfi kézilabdacsapatának megbízott edzője a Flensburg elleni győztes Bajnokok Ligája-csata után a hét elején menesztett Antonio Carlos Ortegának tulajdonította a sikert. A németek részéről Ljubomir Vranjes megérdemelt veszprémi győzelemről beszélt.

kézilabda férfi kézi BL Xavier Sabaté Telekom Veszprém Flensburg Antonio Carlos Ortega

Ortega: Nem azért megyünk Kölnbe, hogy jót kávézzunk a barátokkal

2015-05-27 17:25:13

Antonio Carlos Ortega szerint Veszprémben tanultak a 2014-es férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőből, és nem fogják ugyanazokat a hibákat elkövetni Kölnben, mint egy évvel korábban. A spanyol vezetőedző kijelentette, azért mennek, hogy megküzdjenek a trófeáért, nem pedig, hogy jót kávézzanak a barátokkal. Az elődöntőben nem engedhetik meg a Kielnek, hogy könnyű gólokat lőjön.

férfi kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL Telekom Veszprém Antonio Carlos Ortega

Férfi kézi BL: Megint a PSG? Ez hihetetlen… - Ortega

2015-03-24 12:13:31

Antonio Carlos Ortega, az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője alig hitt a fülének, amikor megtudta, a PSG-vel kell megküzdeniük a Bajnokok Ligája final fourjáért.

férfi kézi BL PSG kézilabda Telekom Veszprém Antonio Carlos Ortega

Akik új színt hoztak a magyar kézilabdába - egy asztalnál Martínnal, Ortegával és Pastorral

2014-09-23 22:19:19

Tudják, mi az a sobremesa? Spanyolországban a barátok és családok a napi főétkezés után nem szélednek szét, hanem együtt maradnak, és jó hangulatban beszélgetnek, iszogatnak és társasjátékoznak. Nos, ebből kaphattunk egy kis ízelítőt, amikor hosszú szervezés után egy városligeti étteremben egy asztalhoz ültettük a hazánkban dolgozó három spanyol kézilabdaedzőt, Ambros Martínt (Győri ETO), Antonio Carlos Ortegát (Veszprém) és Juan Carlos Pastort (Szeged). Nevetés, viccelődés, széles gesztikuláció, beszélgetés sokszor egymás szavába vágva – látszott, ők is élvezik, hogy megismerhetik egymás gondolatait. Hogyan látnak minket, magyarokat? Mivel töltik a szabadidejüket? Miként kezelik a játékosokat? Többek között ezekre is kerestük a választ a beszélgetés során.

női kézilabda kézilabda férfi kézilabda Telekom Veszprém Mol-Pick Szeged Juan Carlos Pastor

Kézi: Ortega szerint Pálmarsson még előrébb léphet Veszprémben

2014-06-04 12:33:01

Mint tegnap beszámoltunk róla, Aron Pálmarsson az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását. Kálomista Gábor, a Veszprém társelnöke a Nemzeti Sportnak elmondta, szerették volna, ha a jelenleg a Kielt erősítő irányító már az idén csatlakozik a csapathoz, de a hosszas egyeztetések végeredményeként aláírt hároméves szerződése végül csak jövő nyáron lép érvénybe.

férfi kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL Telekom Veszprém Aron Pálmarsson Antonio Carlos Ortega

Ortega: Kiegyensúlyozottabb kerettel jövőre újra nekivágunk

2014-06-01 19:12:52

Antonio Carlos Ortega szerint az elődöntős vereség után sikerült motiválttá tenni a veszprémi játékosokat, akikről a dicséret hangján szólt. Az MKB-MVM Veszprém vezetőedzője a Barcelonával szemben elvesztett bronzmeccset követően elmondta, jövőre egy kiegyensúlyozottabb kerettel ismét megcélozzák a négyes döntőt. A magyar csapat játékosai többet vártak a két naptól. A Barcelona edzője szerint a meccs a motivációról szólt.

férfi kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL Nagy László Antonio Carlos Ortega

Ortega: Pedig egész héten a lerohanásaikról beszéltünk

2014-05-31 19:04:12

Hiába készült a Veszprém a Kiel lerohanásaiból, nem tudta megállítani a német csapatot abban, hogy könnyű gólokat szerezzen – ebben látta a vereség egyik fő okát Antonio Carlos Ortega, a magyar csapat vezetőedzője a vesztes Bajnokok Ligája elődöntő után. A Kiel részéről Andreas Palicka teljesítményét és a jól működő hatosfalas védekezést emelték ki.

férfi kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL THW Kiel Nagy László Momir Ilics

Ortega: A Veszprém bárkit képes legyőzni

2014-05-29 03:04:45

A kölni négyes döntőben részt vevő edzők közül egy sem büszkélkedhet annyi BL-győzelemmel, mint az MKB-MVM Veszprémet irányító Antonio Carlos Ortega. A spanyol szakember a Barcelona „aranygenerációjának” tagjaként hatszor is elhódította a trófeát, míg ezúttal edzőként jutott el a Bajnokok Ligája véghajrájáig. Ortega meg van róla győződve, hogy a Veszprém egy meccsen bárkit képes legyőzni, de egyelőre csak az elődöntős ellenfélre, a német THW Kielre koncentrál.

férfi kézi BL final four férfi kézi BL férfi kézi Telekom Veszprém Antonio Carlos Ortega

Férfi kézi: Ortega felülvizsgálná a passzív szabályt

2014-03-12 13:35:04

A Handball Planet kézilabdás szakportál Antonio Carlos Ortegát, az MKB-MVM Veszprém férficsapatának vezetőedzőjét is megkérdezte a támadóidő bevezetéséről.

férfi kézilabda Telekom Veszprém Antonio Carlos Ortega