Találatok a Andrij Neszterov címkére

Találatok száma: 4

Kétszer is egyenlített a Mezőkövesd a Diósgyőr otthonában

2021-02-26 19:33:48

A labdarúgó NB I 23. fordulójának nyitó mérkőzésén a Diósgyőr 2–2-t játszott odahaza a Mezőkövesddel az élvonal borsodi rangadóján. A vendégek kétszer is egyenlíteni tudtak.

onlive! labdarúgó NB I közvetítés NB I Mirko Ivanovszki Mezőkövesd

Videó: olyan ziccert hagyott ki a kövesdi, Pintér sokkot kapott

2021-01-23 17:46:21

Mint arról beszámoltunk, a Kisvárda gól nélküli döntetlent játszott a vendég Mezőkövesddel a labdarúgó NB I 17. fordulójának nyitó mérkőzésén. Pedig a találkozó 71. percében könnyedén megszerezhették volna a vendégek a vezetést, de Andrij Neszterov kihagyta a kihagyhatatlant. Hogy mekkora helyzet volt, az leolvasható Pintér Attila arcáról is…

videó Pintér Attila Mezőkövesd Kisvárda Andrij Neszterov

MK: Kamber fejes gólja döntötte el a kupa sorsát – videó

2020-06-03 20:53:22

A Budapest Honvéd–Mezőkövesd Magyar Kupa-döntőben a kispestiek szerezték meg a vezetést: a 33. percben egy szöglet utáni kavarodást követően Djordje Kamber lövése megpattant Andrij Neszterov lábán, így jutott a kövesdi kapuba a labda. Négy perccel később egyenlített a Mezőkövesd: Pekár László szabadrúgását nem tudta védeni Tomás Tujvel. Így 1–1-es állással mentek a szünetre a csapatok. A második félidő elején Kamber betalált: és az ő fejes gólja kupagyőzelmet ért a Honvédnak.

Pekár László Mezőkövesd Magyar Kupa Honvéd Budapest Honvéd Andrij Neszterov

Mezőkövesd: ukrán középhátvéddel erősítettek – hivatalos

2019-07-09 11:04:00

A labdarúgó NB I-re készülő Mezőkövesd hivatalos honlapján jelezte, szerződtette Andrij Neszterovot. A 29 esztendős ukrán védő kettő plusz egy évre írt alá.

magyar átigazolás NB I Mezőkövesd Karpati Lviv Andrij Neszterov