Találatok a Andrea Dovizioso címkére

Találatok száma: 105

MotoGP: Dovizioso már a misanói futam után visszavonul – hivatalos

2022-08-04 14:09:02

Egyfelől nyílt titok volt, hogy Andrea Doviziosót jövőre már nem látjuk a MotoGP-ben versenyezni (futamok óta kihallható volt a nyilatkozataiból), de hivatalosan sosem jelentette be karrierje végét. Egészen a mai napig. Az igazi meglepetés az, hogy nem az év végén, hanem már a hazai futamát követően szögre akasztja bőrruháját.

MotoGP Andrea Dovizioso

MotoGP: A 35 év felettiek bajnokságában harcolhatok Valentinóval – Dovizioso

2021-09-16 22:21:02

Megszakítva éves szabadságát (ami majdnem visszavonulás lett) Andrea Dovizioso a hétvégén visszatér a MotoGP-be, Franco Morbidelli pedig térdműtétje után ülhet ismét motorra Misanóban. Megragadva az alkalmat a Yamaha végre bejelentette jövő évi pilótafelállását.

MotoGP Andrea Dovizioso

MotoGP: megvan az ötvenedik királykategóriás Ducati-pole

2021-09-11 15:31:37

Ki gondolta volna, hogy a bolognaiaknak épp azon a pályán sikerül majd megszerezni 50. királykategóriás rajtelsőségüket, ahol mindössze egyszer tudtak csak győzni eddig, még az első aragóniai futam alkalmával 2010-ben Casey Stoner révén? Ráadásul nemcsak az első, hanem a második helyet is elhozták a mai időmérőn.

MotoGP Jorge Lorenzo Andrea Dovizioso

MotoGP: Dovizioso perre készül a Ducati ellen?

2020-11-14 10:28:25

A La Gazzetta dello Sport újabb bombát robbantott a valenciai hétvégén: Andrea Dovizioso menedzsere, Simone Battistella azt nyilatkozta a lapnak, hogy jogi lépéseket fontolgatnak a Ducati ellen, de egyelőre több információra van szükségük, hogy megtudják, pontosan mi történt.

MotoGP Ducati Andrea Dovizioso

MotoGP: „Nem valami csoda folytán került oda a tiltott szer”

2020-11-13 09:12:10

Témában nem volt hiány a Valenciai Nagydíj felvezető napján. Cal Crutchlow és Andrea Dovizioso a jövőjéről beszélt, Jack Miller pedig a doppingról és az ellenőrzésekről, amelynek Andrea Iannone is az áldozatául esett.

MotoGP Cal Crutchlow Andrea Iannone Andrea Dovizioso

MotoGP: Dovizioso minden ajánlatot visszautasított, nem látjuk jövőre a sorozatban

2020-11-10 19:35:20

Úgy látszik, a mai a bejelentések napja a MotoGP-ben. Először Marc Márquez, aztán a CAS Andrea Iannone doppingügye kapcsán, most pedig itt az újabb hivatalos közlés: Andrea Doviziosót nem látjuk a sorozatban jövőre semmilyen formában sem.

gyorsaságimotoros-vb MotoGP Andrea Dovizioso

MotoGP: nem minden az, aminek látszik – Nakagami nyerte az első napot

2020-10-24 09:58:07

Érdekesen és sok szempontból meglepően alakult a MotoGP Terueli Nagydíjának első edzésnapja. Mindenki a Ducatik felzárkózására számított, de mintha csak a múlt pénteket éltük volna újra az aragóniai pályán, sőt még annál is rosszabb. Közben Nakagami Takaaki felszabadultan az élre repítette tavalyi Hondáját.

Nakagami Takaaki MotoGP Moto3 Moto2 Andrea Dovizioso

MotoGP: versenyben és háborúban tényleg nincs barátság

2020-10-18 10:26:23

Az Aragóniai Nagydíj időmérője nem csak nyomokban tartalmazott feszültséget. Az Espargaró testvérek Álex Márquez miatt reklamálnak, a Ducatinál pedig a gyári csapatban puskaporos a helyzet a két barát, Andrea Dovizioso és Danilo Petrucci között.

Álex Márquez Pol Espargaró MotoGP Danilo Petrucci Andrea Dovizioso Aleix Espargaró

MotoGP: hatalmasat esett, de Quartararo az aragóniai pole-ban

2020-10-17 16:03:41

Fabio Quartararo az utóbbi hetekben sokszor emlegette, hogy nem akar felesleges kockázatot vállalni, ha nem muszáj, többek között ezért is hagyta ki a portimaói pályaismerkedős tesztet a múlt héten. Hogy a ma reggeli hidegben miért kellett feszegetnie a határokat, azt egyelőre nem tudni, de hatalmas bukás lett a vége. Délután aztán a padlóról felállva a pole-ig jutott.

MotoGP Fabio Quartararo Andrea Dovizioso

MotoGP: Marini bajnoki esélyei elszálltak?

2020-10-10 07:30:22

Hét hét alatt hat verseny. Ez vár a versenyzőkre a gyorsaságimotoros-világbajnokság utolsó szakaszában, és bizony nem a legkönnyebb körülmények között. Az ősz ugyanis kegyetlenül lecsapott Európára, bár tény, hogy a MotoGP-sek még mindig szerencsésebbek voltak pénteken Le Mans-ban, mint az F1-esek a Nürnburgringen. Eső és hideg azért az előbbi helyszínen is volt, meg jó sok bukás, egész pontosan 38.

MotoGP Luca Marini Andrea Dovizioso

MotoGP: „Más csizmájában fogok ma motorozni”

2020-09-25 10:07:47

Átfordul az idény második felébe a gyorsaságimotoros-világbajnokság, azaz a 8. futam következik a 14-ből a MotoGP-kategóriának, míg a 9. a 15-ből a Moto2-nek és Moto3-nak, amelyek Katarban is versenyeztek.„Most kezdődik a bajnokság” – mondta több pilóta is, hiszen csupán 4 pont választja el az első négy helyezettet az összetettben és heten vannak 21 ponton belül. Ahogy az év mondása tartja, ezt a bajnokságot senki sem akarja megnyerni. Vagy éppen mindenki meg akarja…

Valentino Rossi Pol Espargaró MotoGP Joan Mír Franco Morbidelli Andrea Dovizioso

MotoGP: Dovizioso elvesztett egy fogadást, így lett munkanélküli

2020-09-20 11:09:39

A feléhez érkezett ma a gyorsasági motoros világbajnokság. Az Emilia Romagna Nagydíj a nyolcadik versenyhétvégéje a koronavírustól átírt szezonnak, a hetedik a királykategóriában.

Wayne Gardner MotoGP Andrea Dovizioso

MotoGP: Dovizioso nyerte a félelmetes balesetekkel tarkított Osztrák Nagydíjat

2020-08-16 16:13:56

Az életnél nincs nagyobb rendező, de az embernek az az érzése, hogy mindez megvolt írva a csillagokban. Egy nappal azután, hogy Andrea Dovizioso megunta, hogy a Ducati nem hajlandó szerződést hosszabbítani vele, és ő maga köszönt el az olasz márkától, megnyerte a drámákkal teli osztrák futamot – megszerezve ezzel a márka 50. MotoGP-futamgyőzelmét.

motorsport MotoGP Moto 3 Moto 2 Andrea Dovizioso

MotoGP: hiba a pályán, háború a Twitteren

2020-08-16 09:38:44

Vasárnap reggel napsütés fogadta a versenyzőket a Red Bull Ringen, de az előrejelzések épp a MotoGP rajtjának idejére nagy esőt jeleznek. Mintha nem lenne már elég izgalmas az idei szezon, ez megint megkeverheti a lapokat.

MotoGP Danilo Petrucci Andrea Dovizioso Aleix Espargaró

MotoGP: Dovizioso döntött, nyolc év után elhagyja a Ducatit

2020-08-15 13:40:51

Bár Andrea Dovizioso pénteken még azt mondta kollégánknak, hogy a végső döntést Gigi Dall'Igna hozza meg a szerződések kapcsán, az elmúlt három idény ezüstérmese végül úgy döntött, saját kezébe veszi a sorsa irányítását.

MotoGP Ducati Andrea Dovizioso

MotoGP: Úgyis letagadják majd, amit mondok – Dovizioso

2020-08-15 09:08:50

A királykategória versenyzői számára gyakorlatilag elveszett a második szabadedzés egy esőzés miatt, ami a 3-as és az 5-ös kanyar között, illetve a 9-es kanyarnál vizezte csak össze a pályát. Így a pénteki nap végső sorrendjét a reggeli edzés eredménye adta meg, amit Pol Espargaró nyert meg, számos nagy név pedig egyelőre nem került be a Q2-be.

Red Bull Ring MotoGP Andrea Dovizioso

MotoGP: a versenytársak megértik Márquez döntését

2020-07-24 07:25:14

Miközben a szurkolók és a sajtó egy része megkérdőjelezi Marc Márquez döntését, addig a versenytársak többsége megérti, sőt maguk is így döntöttek volna. Csak egy valaki volt, aki egészen más véleményen van, mint a többiek.

Valentino Rossi MotoGP Marc Márquez Andrea Dovizioso

MotoGP: Dovizioso műtétje, felépülhet az idény rajtjára

2020-06-29 22:18:48

Megműtötték Andrea Dovizioso törött kulcscsontját, és a Ducati csapat tájékoztatása szerint az olasz versenyző várhatóan felépül a gyorsaságimotoros-világbajnokság MotoGP kategóriájának idei első futamára.

műtét MotoGP Andrea Dovizioso

MotoGP: Andrea Dovizioso megsérült, ma este operálják

2020-06-28 18:14:42

Három héttel a MotoGP-szezon kezdete előtt egy krosszversenyen kulcscsonttörést szenvedett Andrea Dovizioso, aki az utóbbi három szezonban Marc Márquez legnagyobb kihívója volt.

sérülés MotoGP Andrea Dovizioso

MotoGP: Márquez-mestermunka Aragóniában, közel az újabb vb-cím

2019-09-22 14:29:09

Marc Márquez hozta a kötelezőt az Aragóniai Nagydíjon, és biztonságos, okos motorozással, a végén kiengedve is közel öt másodperccel megnyerte a MotoGP-futamot. Mögötte a Ducatik erőből lenyomták a hangvillásokat.

gyorsaságimotoros-vb MotoGP Marc Márquez Brad Binder Aron Canet Andrea Dovizioso