Találatok a Alja Tomljanovics címkére

Találatok száma: 3

US Open: Fucsovics visszavágott Kordának

2023-08-29 01:39:53

A New Yorkban zajló US Open férfi egyesének első fordulójában a világranglista 57. helyén álló Fucsovics Márton a világranglista 31. helyén álló, egyben a torna 31. kiemeltje, Sebastian Korda ellen döntő játszmában visszavágott a múlt heti winston-salemi vereségért, és bejutott a legjobb 64 közé.

WTA Udvardy Panna US Open Sebastian Korda Richard Gasquet Marozsán Fábián

US Open: Fucsovics döntő játszmában legyőzte Kordát, Udvardy kikapott

2023-08-28 20:57:10

A New Yorkban zajló US Open férfi egyesének első fordulójában a világranglista 57. helyén álló Fucsovics Márton a világranglista 31. helyén álló, egyben a torna 31. kiemeltje, Sebastian Korda ellen döntő játszmában visszavágott Sebastian Kordának a múlt heti Winston-Salem-i vereségért és bejutott a legjobb 64 közé! A női egyesben Udvardy Panna is döntő szettet vívott Ajla Tomljanovic ellen, de ő vereséget szenvedett. Ez történt a két egy időben zajló mérkőzésen.

WTA Udvardy Panna US Open Sebastian Korda Sebastian Kord Richard Gasquet

Megvan Marozsán első Grand Slam-főtáblás győzelme, Gasquet bánja

2023-08-28 16:51:47

New Yorkban magyar idő szerint hétfőn este kezdődött US Open első fordulójában a férfi egyes mezőnyében megszerezte első győzelmét a világranglistán 92. helyen álló Marozsán Fábián, mivel öt játszmában legyőzte a veterán franciát, a rangsorban jelenleg 55. helyet elfoglaló Richard Gasquet-t.

WTA Udvardy Panna US Open Richard Gasquet Marozsán Fábián Fucsovics Márton