Találatok a Alisher Usmanov címkére

Találatok száma: 4

Arsenal: a leggazdagabb afrikai megvenné a klubot, és…

2017-08-19 20:55:28

A nigériai Aliko Dangote néhány év múlva ajánlatot tenne az Arsenal többségi tulajdonának megvásárlására. Ha a jelenlegi tulajdonosok rábólintanak az üzletre, az afrikai üzletember azonnal leváltaná Arsene Wengert.  

angol labdarúgás Stan Kroenke Arsenal Alisher Usmanov

Arsenal: 1 milliárd fontért vennék meg a többségi tulajdonrészt

2017-05-20 12:24:49

A Sky Sports értesülése szerint Alisher Usmanov egymilliárd fontos ajánlatot tett azért, hogy többségi tulajdonrészt szerezze a Premier League-ben szereplő Arsenalnál.

Stan Kroenke Arsenal Alisher Usmanov

Arsenal: a tulaj kiáll a drukkerek által kritizált Wenger mellett

2016-03-25 19:04:57

Alisher Usmanov, az Arsenal tulajdonosa szerint mindenképpen a helyén kell tartani Arsene Wengert, a labdarúgócsapat menedzserét. A klub szurkolói – megelégelve a folyamatos egy helyben toporgást – egyre hangosabban követelik a francia szakember távozását. A döntési helyzetben lévő vezetők azonban nem osztják a drukkerek véleményét.

angol foci Arsene Wenger Arsenal Alisher Usmanov

Arsenal: Alisher Usmanov nem tesz ajánlatot a londoniakért

2008-03-06 00:00:29

Az orosz milliárdos, Alisher Usmanov csütörtökön megerősítette, hogy jelenleg nincs érvényben lévő ajánlata, hogy még tovább növelje részesedését az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) listavezető Arsenalban. Szándéka az elkövetkezendő hat hónapban biztos nem is változik majd meg.

angol_labdarúgás