Találatok a Alexander Blonz címkére

Találatok száma: 5

Férfi kézi: Dániába szerződhet a Szeged szélsője – sajtóhír

2023-01-22 10:34:30

Mint arról korábban a norvég Östlendingen nevű helyi lapra hivatkozva beszámoltunk, 2023 nyarán, két év után távozik az OTP Bank-Pick Szeged norvég balszélsője, Alexander Blonz, aki bár nem mondta ki, de sokat sejtetően reagált arra a kérdésre a vg.no-nak, hogy a dán GOG-ban folytatja-e pályafutását.

férfi kézilabda NB I férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda Pick Szeged Alexander Blonz

Kézilabda: nyáron távozik a Szeged vb-ezüstérmes szélsője

2022-10-30 10:57:53

Két évet követően távozni fog a Pick Szegedtől Alexander Blonz, a kézilabdacsapat vb-ezüstérmes, norvég szélsője, közölte a norvég Östlendingen nevű helyi lap.

férfi kézilabda Pick Szeged Alexander Blonz

Férfi kézi BL: a szegediek rohanós Aalborgra számítanak

2021-10-27 07:49:02

Ahhoz, hogy továbbra is versenyben maradjon az automatikus negyeddöntőbe jutást jelentő első két hely valamelyikéért, a Pick Szegednek szerda este hazai pályán le kell győznie az A-csoport dán éllovasát a férfi Bajnokok Ligájában.

férfi kézi BL Szeged Pick Szeged Alexander Blonz

Férfi kézi: a Szeged kivásárolta a norvég szélsőt, Källman távozik

2021-05-04 15:17:05

A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy kétéves szerződést kötött az Elverum 21 éves világbajnoki ezüstérmes norvég balszélsőjével, Alexander Blonzzal, ugyanakkor hét év után távozik a csapatkapitány Jonas Källman. 

kézilabda átigazolás férfi kézilabda Pick Szeged Miguel Martins Jonas Källman Bánhidi Bence

Férfi kézi: norvég tehetséggel hozták szóba a Szegedet, a klub cáfol

2021-04-16 16:10:54

A Mol-Pick Szeged és a norvég Elverum férfi kézilabdacsapata március elején megegyezett a 20 éves világbajnoki ezüstérmes Alexander Blonz átigazolásáról, ám a nettavisen.no információi szerint a magyarok – a koronavírus-járvány okozta gazdasági hatásokra hivatkozva – nem tudtak rögtön fizetni, ráadásul az ügyben azóta nem történt változás. A Szeged cáfolja az egész történetet. 

kézilabda átigazolás férfi kézilabda Mol-Pick-Szeged Elverum Alexander Blonz