Németország: Bellingham apja a Real Madriddal tárgyal – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2023.03.09. 08:48
null
Bellingham nem lesz Cucurella legjobb barátja (Fotó: Getty Images)
Ahogy arról beszámoltunk, a Chelsea hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Dortmundot, így 2–1-es összesítéssel továbbjutott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe. A németek sztárja, a 19 éves Jude Bellingham frusztrált volt a kiesés után, és nyilatkozatában viccnek nevezte a játékvezetői ítéletet. Az európai kupából való búcsúzás ismét felerősítette azokat a pletykákat, mely szerint az angol támadó elhagyja a Dortmundot. Sajtóhírek szerint Bellingham apja több klubbal is tárgyal a fia jövőjéről.

A Bild információi szerint Bellingham apja találkozott a Real Madriddal, azonban semmilyen megegyezés nem született. A Bajnokok Ligája spanyol címvédője mellett érdeklődik többek között a Liverpool és a Manchester City is a Dortmund fiatal tehetsége iránt.

Fabrizio Romano is megerősítette a Caught Offside-nak, hogy volt találkozó a játékos apja és a Real Madrid között. „Bellingham édesapja minden héten tart megbeszéléseket, ugyanez igaz a Dortmund igazgatójára, Sebastian Kehlre is. A végső döntés Bellinghamé, ez azonban még nem született meg.” Sebastian Kehl, a Dortmund igazgatója elmondta, hogy terveik szerint legalább egy évig náluk játszik a fiatal angol támadó.

 

A Real Madrid állítólag meg akarja várni, hogy Luka Modric a klubnál marad-e, mielőtt leigazolnák Bellinghamet. A horvát középpályás azonban a hírek szerint csak április végén dönt jövőjéről.

Bellingham frusztráltsága nem csak a BL-kiesést követő nyilatkozatában volt érezhető. A mérkőzés után az angol játékos szócsatába, majd lökdösésbe keveredett a Chelsea-ben játszó Marc Cucurellával.


BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Chelsea (angol)–Borussia Dortmund (német) 2–0 (1–0)
London,Stamford Bridge,38 882néző.Vezette:Makkelie (holland)
Chelsea:
Kepa – Koulibaly, W. Fofana, Cucurella – R. James, Kovacic (Pulisic, 82.), Enzo Fernández (Zakaria, 87.), Chilwell – Sterling (Loftus-Cheek, 83.), Joao Félix (C. Gallagher, 67.) – Havertz. Menedzser: Graham Potter
Dortmund:Meyer – M. Wolf, Süle, N. Schlotterbeck, R. Guerreiro – Can, Özcan (Jamie Bynoe-Gittens, 64.) – Brandt (Reyna, 5.), Bellingham, Reus – Haller (Malen, 77.).Vezetőedző:Edin Terzic
Gólszerző:Sterling (44.), Havertz (53. – 11-esből)
Továbbjutott: aChelsea, 2–1-es összesítésse

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik