Labdarúgás: Dárdai, Bolt és Schwarzenegger is üzent Matthäusnak – videó

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2021.03.21. 23:28
Hatvanadik születésnapján exkluzív interjút készítettünk a valaha volt egyik legsikeresebb német labdarúgóval, a korábbi magyar szövetségi kapitány Lothar Matthäusszal. Az aranylabdás világ- és Európa-bajnok szakember a közösségi oldalán olyan videót osztott meg, amelyen világsztárok, neves edzők, labdarúgók és sportolók köszöntötték fel. Volt köztük magyar is.

„Kedves Lothar! Nagyon boldog hatvanadik születésnapot kívánok neked! Igaz, még mindig csak negyvenöt esztendősnek nézel ki – remélhetőleg a jó magyar vörösbornak köszönhetően. Tudom, hogy Budapesten élsz. Büszke vagyok arra, hogy otthonra leltél ott, ahol szövetségi kapitányként, az én szövetségi kapitányomként dolgoztál. Vigyázz magadra, jó egészséget kívánok neked!” – így köszöntötte a Hertha BSC vezetőedzője, a korábban szintén a magyar válogatottat irányító Dárdai Pál a vasárnap 60. életévét betöltő Lothar Matthäust a német legenda Facebook-oldalán közzétett videóban.

Dárdai Pál is felköszöntötte Lothar Matthäust (Forrás: Getty Images - archív)
Dárdai Pál is felköszöntötte Lothar Matthäust (Forrás: Getty Images - archív)

Az aranylabdás Matthäus játékosként a Bayern Münchenben, a Borussia Mönchengladbachban és az Interben ért el kiemelkedő sikereket. A világ- és Európa-bajnok, továbbá kétszeres UEFA-kupa-győztes németet a felvételen többek között a szintén vb-aranyérmes német legenda, Franz Beckenbauer, a brazil Ronaldo, a spanyolSergio Ramos, valamintThomas Müller egyaránt felköszöntötte.

Átadta jókívánságait még Kalifornia volt kormányzója, a korábbi testépítő és színész Arnold Schwarzenegger, a Bayern München jelenlegi vezetőedzője, Hansi Flick, a német válogatott egykori csapatkapitánya, Michael Ballack, a PSG sztárja, Neymar, a kétszeres BL-győztes edző, Ottmar Hitzfeld, sőt a nyolcszoros olimpiai és tizenegyszeres atlétikai világbajnok Usain Bolt is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik